Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Szépségideál? Rossz korban születtél vagy valóban most rosszul néz ki a szemöldököd?

??Kedves ??leendő ?VENDÉGEM???? Sminktetoválásod legyen a egyedi Szépséged megkoronázása! Most különleges lehetősg is vár nálunk. http://ift.tt/2ciHtcN ??Árajánlat kéréséhez vagy smink tetoválás lefoglalása előtt díjmentes sminktetoválás tervezésre, rajzolásra, konzultációra várlak szeretettel. ?? ??Nagyon elfoglalt vagy vagy túlságosan messziről érkezel esetleg szoros határidővel? ?? ???????A személyes konzultációt helyettesíthetjük egy élethű színű fényképpel, amin jól látható a smink tetováltatni kívánt terület smink nélkül. Természetesen mobil selfie is megfelelő, ha éles. Az ilyen fényképeket bizalmasan kezeljük, de segítenek a pontos árajánlat, a kezelési terv, a feladathoz szükséges munkaidő meghatározásához. ??????? Ezután kényelmesen a fotelben ülve néhány perc alatt le is foglalhatod smink tetoválásod időpontját. MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS Impozáns Környezetben várunk szeretettel! – SMINKTETOVÁLÁS, -TETOVÁLÁS LÉZERES ELTÁVOLÍTÁS -LUXUX KOZMETIKA – KLEANTHOUS, HIFU Sminktetoválásod elkészítése vagy szépészeti kozmetikai kezelésed minőséghez méltó helyen! Szépség – Luxus összhangban, egy helyen! MAGYAR ZSUZSA PERMANENT MAKE UP ART MADONNA PMU-ART KFT 1052. Budapest, Régi posta u. 4. Fszt, utcai bejárat DIJMENTESEN KAPCSOLATBA LÉPHETSZ VELEM külföldről is akár több csatornán. Olvasd le a kódot és egy gombnyomással mentsd el a kontaktot, ? website-al, google térképpel itt: Térkép: http://ift.tt/29jtwOE Website: www.madonna.hu H-P: 9-19 A ☎️ telefonszám változatlan, tudod, ?Csak szakmai segítség: Magyar Zsuzsa FACETIME, TELEFON, VIBER TELEFON: munkanapokon 8.30-9.30 és 16.00-17.00között ????? IMESSAGE / VIBER üzi / SMS +36706333213, és magyarzsuzsa.madonna@gmail.com -bármikor, általában 24 órán belül válaszolok (fotót ide is küldhetsz) ????????????? ☎️⏱☎️⏱☎️⏱☎️⏱☎️☎️☎️☎️⏱⏱☎️⌚️ Csak időpont, csak időpont?????????? FACETIME, TELEFON, VIBER TELEFON, IMESSAGE / VIBER üzi / SMS +36703130313 -??csak időpont ????( ha nem vesszük fel, mindenképpen visszahívunk) ???? magyarzsuzsa36703130313@gmail.com időpont, Remélem hamarosan üdvözölhetlek a MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP Club Tagjaként beauty pack kedvezményekkel és Később VIP FELÚJÍTÁSRA IS. ??? Magyar Zsuzsa
2016-09-13
Különleges színek, 3D satíros, természetes hatású szálas szemöldök,és teljes ajak satír rosaceás, tág pórusú bőrtipuson, www.madonna.hu
2016-09-15
Összes megtekintése
Magyar Zsuzsa-3D satir_szal szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai tetovalas- tetovalas eltavolitas javitas- szemhej satir

Szépségideál? Rossz korban születtél vagy valóban most rosszul néz ki a szemöldököd?

Semmi gond, eltávolítjuk lézeres tetoválás eltávolítással…biztonságos és hatékony, – bár ez csak a saját technikánkra igaz biztosan.

magyar_zsuzsa_szemoldo9k_sminktetovalas_budapest_sminktetovalas_javitas (4)

Szépségideál? Rossz korban születtél, vagy valóban most rosszul néz ki a szemöldököd…de nagyon szeretnél végre egy igazán szépet?

De mennyi idő múlva kopik ki egy csúnya szemöldök… hogy aztán készülhessen a helyére egy új…és mi van addig?

Sokszor egy évtizednél is hosszabb idő, mire egy rossz tetoválás nagyjából kikopik a bőrből. De ki szeretné 10 évig egy rossz tetoválás által elcsúfítva látni az arcát?

Addig marad a vastag camuflage legszebb éveidben?

Ha több tetoválás rétegeződött a bőrben egymás tetején, esetleg összességében máris sötétebb, vagy hidegebb az ideálisnál…

Amikor egy ilyenre rátetoválnak, az eredmény bizonytalan, az alatta lévő színekkel kölcsönhatásba lépve mindenféle nem kívánt árnyalatot vehet fel – akár frissen, vagy csak félév múlva.
Ilyenkor már be is vastagodik a szemöldökforma és még több rétegben van rajta a festék- ami még lassabban kopik ki…
Biztosan ezt akarod?

Egy rossz döntés következménye esetleg:

– egy még csúnyább szemöldök,
-még több réteg festék
-ami még lassabban kopik ki.
-még több eltávolítás kell majd…

De miért is költenél még olyan sminktetoválásra, amiről eleve tudhatjuk, hogy nem lesz jó?

BETTINA így járt.

magyar_zsuzsa_szemoldo9k_sminktetovalas_budapest_sminktetovalas_javitas (3)

Ráadásul: egy sikertelen korrekció után:
– még több festékréteget kell eltávolítani,
-így A költségek hatványozott nak és
-a bőr még több több traumát szenvedett el
-esetleg már nem lehet minőségi tetoválást készíteni

BETTINA szemöldöke szerencsére javítható volt. ÚJ ARCA…/

ELŐZMÉNYEK: kék GROTESZK szemöldökből természetes 3D-s SATÍROS – SZÁLAS, + szemhéj kontúr és satír, csapatmunkában,

ELŐZMÉNYEK: helyes, fiatal szolid arc, ehhez kontrasztos, ellentétes, ijesztő, hangsúlyos, groteszk forma, kék szemöldök, rá egy barna… sikertelenül.

Bettina tavaly júliusban keresett meg, hogy segítsek átváltozni. A régi szemöldök majd 1 cm-el lejjebbről indult, mint az új, de szinte alig van nyoma már.

Változz át Te is, ha szükséges!             http://madonna.hu/nl_201609/

????????????????????????????????????

Szolgáltatás, oktatás: Magyar Zsuzsa Sminktetováló kozmetikus mester, lézer asszisztens

magyar_zsuzsa_szemoldo9k_sminktetovalas_budapest_sminktetovalas_javitas (1)