Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Újratervezve, Újra tervezve, 6 mm-errel emeltük meg a szemöldök arc középvonalához közelebbi felét. www.madonna.hu részletek a blog oldlon

Vadrózsa árnyalatú 1 éve készült ajak sminktetoválás kreol bőrön, Magyar Zsuzsa Sminktetoválás VIP Club Bár lebarnult bőrön a színek általában tompábbnak tűnnek nyár végére – nem mindenkinek? – Később ahogy világosodik a bőrünk színe újra előjönnek az élénkebb árnyalatok. Meddig tartós? A szervezetünk egyéni módon reagál a pigmentállásra is… A friss smink tetoválás után szervezet 17 napig próbálja fagocitózis útján az idegen anyagokat (pigmenteket) elszállítani. Ezért egy pigment állás eredménye három hét után értékelhető. A második pigmentálás után legkésőbb 28 nappal Nagyítós lámpa alatt kielemezzük az elkészült smink tetoválás eredményét ha akkor rendben van a bérlet végleg lezárul. Ha legkésőbb 28 nap múlva bármilyen hiányosságot találnánk 100-ból egyszer ?, vagy egyszer sem, akkor azt nullától tízezer forintig korrekció keretén belül megoldjuk – akciós bérletek esetén is??. Ha valaki sokat napozik/szoláriumozik és nem védi fényvédőkrémmel, vagy rendszeresen cserepesedik, kiszárad, gyakori herpesz vagy állandó harapdálás ( rossz szokás) fennállása a pigmentek gyorsabb kopásahoz vezethet. Ezek az egyéni külső-belső tényezők. Nálunk azonban az a bevett tapasztalat hogy ha véletlenül más miatt jelentkezik a vendégünk, gyorsan lencsevégre kapjuk a régebbi munkákat, íme ez egy egyéves ajak smink tetoválás finom világos vadrózsa árnyalatban, 50 faktoros fényvédőkrémel rendszeresen védett bőrön.
2016-09-16
Csapatmunkában dekoratív szemhéjkontúr, vagy Madonna Deluxe satír, S/M ????Sminktetoválásod legyen a egyedi Szépséged megkoronázása! l????Most különleges lehetősg is vár nálunk. http://ift.tt/2ciHtcN ??Árajánlat kéréséhez vagy sminktetoválás lefoglalása előtt küldj fotót sminkt nélkül közelről, vagy díjmentes sminktetoválás tervezésre, rajzolásra, konzultációra jelentkezhetsz. ??
2016-09-18
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2cxPgWK