Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

A Tetoválások kékülésére, kékítésére hajlamos bőr…

Ajak sminktetoválás, csapatmunkában, ha fontos az ár… :-) csak úgy, csillanó és a pigmentálást elfedő fények nélkül…
2016-10-16
UTOLSÓ ESÉLY SZALON?? Én voltam az 5. a sorban, de Tímea szemöldöke végre rendben. A 8 LEGFONTOSABB SZAKMAI TITOK: HOGYAN SZABADULJ MEG BIZTONSÁGOSAN A ROSSZ TETOVÁLÁSTÓL http://ift.tt/2dl7cWV több kép és cikk, kattints Pontosan egy év volt, míg az elhatározásból egy új szemöldök született,- és mindez 2,5 új szemöldök sminktetoválás árába került. …Igaz, még 6-10 évig minimum megmaradt volna a régi rosszw… Mennyibe kerül? Ezt a kérdést előre nehéz előre megválaszolni. Függ attól, milyen mélyre és mennyi festéket tetováltak, a bőr heges lett-e ettől, és milyen intenzítást bír a bőr? A fontos, hogy meg akarsz-e ettől szabadulni! A 8 LEGFONTOSABB SZAKMAI TITOK: HOGYAN SZABADULJ MEG BIZTONSÁGOSAN A ROSSZ TETOVÁLÁSTÓL: http://ift.tt/2dl7cWV több kép és cikk, kattints itt: Vigyázz! Egy rossz döntés = legalább 3 jó szemöldök árával. A rossz szemöldök sem olcsó legtöbbször, de azt eltávolítani kb 1-2X annyi, ez 2-3 összesen szemöldök ára… Rosszul döntöttél? Miért engednéd, hogy pl 25-től 35 vagy 40 éves korodig egy rémes szemöldök csúfítsa el az arcodat? Mónika szemöldöke végre rendben! Bár még egy korrekció lesz…Néhány lézeres radírozást végeztem, és már el is készült Mónika új szemöldöke. Együtt örültünk – nagyon.A szemöldök – ha jó, ha rossz – meghatározza az arcunkat. Mónika régi szemöldökét itt-ott jól bevéste az előző groteszk tetoválás, 7 eltávolítást és 2 alkalmas sminktetoválás készítettem.
2016-10-18
Összes megtekintése
Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai sminktetovalas-klasszikus szalas szemoldok tetovalas

A Tetoválások kékülésére, kékítésére hajlamos bőr…

Ha egy bőr hajlamos kékíteni a sötétebb barna színeket, akkor mindent megteszek azért, hogy ezt elkerüljem…
Ha már van egy kikékült tetoválás, akkor ezt minden esetben kiradírozom, mert a következő sminktetoválás a másik régi tetoválással együtt úgyis újra kék lenne…vagy nem fedné be. Persze ha átmenetileg sikerül lefedni, 6 hónap alatt újra előkerül a régi kék árnyalat  Írásba adom, borítékolom- mert sajnos  így van.
Ilyen a kreol bőr általában…

Szépségedet nyugodtan bízd rám.1993 óta elemzem sminktetoválás esettanulmányaimat, és 2007 óta az eltávolítások esettanulmányait is, így már szinte mindenre volt több példa…

Timi kálváriája

Először még jól sikerült, de aztán a 2. sminktetoválás hamar kikopott…Ezt követte egy 3. máshelyen, ez volt a kék…és végül egy vöröses-barna javítási kísérlet.

Ez esetben nem lekopott hamar a melegbarna a hideg kék árnylatról, hanem sohasem fogta be…de a a formája elképesztően aszimmetrikus volt…Ekkor keresett meg Timi.
Persze látszólag jól viselte ezt a “bélyeget” fiatal lány létére, mégis a nagy pillanatban, kész szemöldökkel “csak” boldogságtól könnyes szemmel fotók születtek.

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-5

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-2

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-6

Ha hasonló cipőben jársz, keress meg nyugodtan, megoldjuk. Te, aki ezt most olvasod, mindenképpen megérdemelsz egy esélyt, hogy 5-20 év helyett kb 6 hónap! alatt megszabadulj egy rémes szemöldök tetoválástól.
Ha írsz, kérlek, küldj egy jó minőségű, részletgazdag selfie-t smink nélkül.
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com
Ha egy bőr hajlamos kékíteni a sötétebb barna színeket, akkor mindent megteszek azért, hogy ezt elkerüljem…

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-7

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-3  magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_budapest-1