Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

3D satír, színeiben a szemöldök külső felének hangsúlyozásával. Még friss, a belső kezdet lehetlet finom, regenerálódás után észrevétlen marad, így 2-2 mm-el távolabb is kerül az arc középpontjától.

Nem Áprilisit Tréfa :-) :-) MODELL LEHETŐSÉG INGYEN nálam! Ezek itt az én mukáim. Most pedig 3 alkotást lehetőségem van elkészíteni ingyen Szeretnél egy szépségedet hangsúlyozó csajos mintát a válladra, derekadra, karodra, stb? Küljd egy fotót arról, kb mit szeretnél, ha ráérsz jövő héten pénteken 17-22 óra között, vagy szombton 10-15 óra között. Tavaj április 1-én nem tréfálkoztam, amikor megírtam, hogy mától a Régi posta u 4-ben egy gyönyörű patinás műemlék épületbe költöztem a bevásárló kp-ból. Elérkezett a nap, amikor még több féle szépséget szeretnék Nektek nyújtani. Ezért ezt az iskolaévet tavaj szemtembertől új szemöldök technikák elsajátításával párhuzamosan a a body art tatto elsajátításának szenteltem. A kedvenceim a színes flóra-fauna, a vízfestékminta és old school. holnap estig jelentkezhetsz. A jelentkezés feltétele, a sminktetoválás eü feltételeivel egyeznek, csak a fix helyet biztosító kauciót, letétet kérjük, ezután kidolgozom a mintaa variációkat, melyekből választhatsz, a helyet biztosító kauciót (10eFt) természetesen vissza is kapod elkészítéskor.
2017-04-01
Ilyen szemöldökre évente csak 1X vesz rá engem vendég…:-) mégpedig azért, mert keveseknek áll jól. Itt is javításról van szó, és a vendégem nagyon kért, vállaljam el. Ha nem lett volna régi tetoválás, valószínűleg szálasat, mégpedig microbladinget készítettem volna. Ez egy Klasszikus satíros szeöldök, és karaktres satír, mégis más mint a hagyományos elődjei, pujább, kontúr nélkül készül, és nem hideg, a gyógyulás után nem erős, a hatás inkább bársonyos.
2017-04-02
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2nKtx25