Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

#permanentmakeup #kapcsolatbanveled #magyarzsuzsa #magyarzsuzsapmuart #pmu #sminktetoválás #sminktetovalasbudapest #vip http://ift.tt/2p44Vkf

VIP felújítás itt épp microbladingre váltottunk :-) – hosszú távú bizalmi kapcsolattal Veled…A szemöldök szálas sminktetoválás felújítása bőrtipustól függően 1-3 évente esedékes. VIP vendégként megkülönböztetett figyelemmel várunk, és egyre több választási lehetőséggel. 2 éven belül 1 alkalom nálam 33e, a Magyar Zsuzsa Permanent make up Art csapatnál 28e Ft-ba kerül. Igen, Magyarországon ez tényleg a legkedvezőbb, tudásunkhoz, és a minőségi anyagokhoz képest.
2017-04-05
“Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened (Coco Chanel) A többit megoldom :)-. Aki hozzám érkezik, az elképzelhető legmagasabb minőséget akarja. Ha ilyen eredményre vágysz, mindenképpen el kell fogadnod, a szakember kezelési javaslatait. Ha szép lett, az a Te érdemed is, nemcsak az enyém! Miért? Neked is vannak feladataid! Érkezz kipihenten, jóllakottan, és ne igyál kávét már 4 órával előtte. Kérlek, mindneképp vedd figyelembe, a javaslatainkat és tartsd be! Kleopátra szemhéj sminktetoválás friss állapot – a kíméletesés alapos módszer segítségével legtöbbször a szemhéj frissen is jól néz ki. (kivétel, ha a vendég előtte mégis kávézott, vagy félelmében bekapott egy akármilyen fájdalomcsillapítót :-(, vagy vérhígítót szed vagy más gyógyszer, betegség is van, amiről nem tájékoztatott a kérdőíven, esetleg a 3D pillákat az előzetes tájékoztatás ellenére mégiscsak aznap szedte le… :-( :-( ) A sminktetoválás egy közös munka, egy szép eredmény a vendég és a szakember együttműködésének gyümölcse, így a vendéget is dícséri! Vendégem szemöldökét 2 éve készítettem, ma pedig ugyanúgy néz ki. 1 alkalmas VIP felújításra fog érkezni hamarosan 33eFt-ért. Nálam ennyibe kerül a 2 éves VIP felújítás 1 alkaommal, csak saját munkáink után. Ha valaki úgy gondolná: Ez túl szép ahjoz, hogy igaz legyen, kérem, tekintse meg a videot is erről a munkáról, így eloszlanak a kételyei.
2017-04-08
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2nN35nS