Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Kati csak szemöldök sminktetoválásra érkezett hozzám, de rábeszéltem a szemhéj hangsúlyozására is, és ez még többet számított… Selyempúder hatású szemhéj sminktetoválás több színnel és Microblading szemöldök… Kati bőrtipusa ideális volt, és az ápolást is nagyon jól csinálta. Bár csak 6 hónap múlva korrekcióztunk, mégis tökéletes állapotban érkezett hozzám.

Korrekció utáni friss állapot, Azt imádom a szemhéj sminktevoálásban, hogy ma már a kedvenc alapsminket sminktetroválással is el tudom készíteni. Biztos tudjátok, hogy smink és maszkmesteri sulit végeztem 360 órában még 1995 -1996-ban, de a tartós smink világa érdekelt jobban. A szemhéj sminktetoválás trendek változnak, illetve bővülnek a lehetőségek, vendégeink igényeim megfelelően. A fotón korrekció utáni friss állapot látható. Megviseltségnek nyoma sincs, miközben Kleopátra szemhájkontúr és selyempor hatású satíros árnyékolás is történt, sőt több színnel alsó kontúr is készült. Elkészítési idő: 2,5 – 3,0 óra, Az előzetes szemhéj plasztika nem akadály, e lassíthatja a munkánkat. http://ift.tt/2mmoAvJ
2017-07-13
“Ha olyan dolgot akarsz birtokolni, amid soha nem volt, olyan dolgokat kell megtenned érte, amiket sosem tettél!” – Coco Chanel Különleges vonzerő ára: 50e Ft-tól :-) :-) Igen, kellett a szemöldök sminktetoválás, de a szemhéj sem volt szükségtelen. Ha ilyen esettel találkozom, biozony előfordul, hogy én beszélem rá a venégemet a szemhéj sminktetoválására. Kati nem bánta meg, sőt, mivel nem is gondolta, hogy ilyen szép tud lenni, imádja!
2017-07-13
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2uh8ZDF