Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Edina! Szívből kívánom, hogy sok örömet jelentsen számodra ez a szemöldök sminktetoválás. MEGLEPETÉS :-) …szülinapra, Edina saját magát lepte meg születésnapjára, egy szerencsés időpont csere révén kész is lett erre a napra. Bár sok éve gondolkodott rajta, ráadásul tágabb családi kürben elérhető vagyok, mégis csak most szánta rá magát egy tartós megoldásra. edina bőrtipusa kipirosodásr hajlamos, bár száraz, de pórusai nagyok, így mikrotűs, mikroszálakat eredményező dús hatású gépi technikát választottunk.

Márkakötöttség nélkül dolgozhatok, és ez azt jelenti kedves vendégeimnek, hogy minden területre a kedvenceimet ajánlhatom szalonomban. Warsóból a Nemzetközi Sminktetováló Konferenciáról hoztam újdonságokat, mint ez az ajak kombináció, több árnyalattal. 3D ajaksatír fényhatással – már volt régi ajak sminktetoválása Alexandrának, de kreol bőrén túl sötétnek, mattnak érezte. Több rétegben került fel az élénkebb, világosabb pigment, és több gépet használtunk.
2017-07-15
#microblading #microbladingbudapest #magyarzsuzsa #magyarzsuzsapmuart #eyebrows #szemöldök #microbladingmagyarország #microbladinghungary http://ift.tt/2vri3TS
2017-07-16
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2unuSlb