Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Emlékeztek még Leila első sminktetoválására?

Nézzétek csak! http://ift.tt/2yk3VOE A következetes bizalmi kapcsolat a sminktetováló és a vendég között elengedhetlen. Ha a sminktetoválás egyenletes, akkor egyenletesen is kopik. Nem mindegy, milyen a módszer :-) . Mónika 2014-ben és azóta is ránk bízta a szemöldökét. Akkor még klasszikus satírt kért. Tanítványaim készítették az én módszeremmel. 3 év elteltével egyenletesen világosodott. Újra mértük a formát minden pontoon, nálam tanult kreatív kollégáim felfrissítették a színt. http://ift.tt/2woTjAE
2017-09-18
Kedves Alexandra köszönöm a fotókat! Szeretnél Te is biztosra menni? Tényleg egyenletes lesz, tartós és telt árnyalatú? És milyen, amikor gyógyul? Nos, ez csak helyes ápolás kérdése. Érdemes kattintanod ide: http://ift.tt/2xAqMbn Alexandra odafigyelt, és meg is lett az eredménye. A fotókon friss, egy napos, 3 napos és 3 hónapos állapotot láthatjuk. Nyár elején készült el Alexandra ajaksminktetoválása. Ő is strandolt, napozott,, mint mindenki. Mégis, így szeptember közepén az ajak sminktetoválása gyönyörű. A sminktetoválás egy bizalmi kapcsolat a vendég és a sminktetováló között, együttműködéssel. Sajnos egyszer volt egy vendég (H.I) aki a sminktetoválás után friss állapotban maszkban műkörmözött, gondos javaslataink ellenére nem tisztította le, és nem ápolta rendesen a friss sminktetoválását. A szín így is benne maradt, de a hanyagsága következtében kiazáradt, vastag pörk alakult ki a felületen kb 5-6 napig, és lassabban gyógyult.
2017-09-18
Összes megtekintése

Emlékeztek még Leila első sminktetoválására? Ő volt az a lány pár hete, akinek nagyon beduzzadt az ajka első alkalommal. Sexy red… A korrekció alkalmával már fele annyira sem duzzadt be, mint az első alkalommal. Melegebb pirosra váltottunk.

2. alkalom