Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

#pmu #permanentmakeup #eyepermanentmakeup #eye #szemhejsminktetovalas #szemhej #magyarzsuzsa #magyarzsuzsapmuart #kleopatraszemhej #kleopatra szemhejsminktetovalasbudapest http://ift.tt/2yIigqk

TEKINTETED VARÁZSA -JELENTKEZZ PORTFOLIÓS MODELLNEK ( privát üzenetben 33% kedvezménnyel ) Esetleg Szemhéj sminktetoválás Neked tervezve + / vagy PHILINGS SYSTEM A PHI-ION nem invazív plazma eljárás, mely egy olyan eljarason alapul, ami renkivul hatékony a bőrredők eltávolìtásában, a felső szemhéjon és alsó szemhéjon hatékonyan megoldja a szembeszökő ráncok és szarkalábak, ajak körül a nevető és vonalkód ráncok problémáját kombináltan a PHI Akadémiaáltal kifejlesztett MICRONEEDLING TECHNIKÁVAL és terápiával. REGENERÁLÓDÁS: néhány nap, hatása körülbelül egy év. Műtéti beavatkozás halasztására, vagy utána pár évvel vagy hatásos alternatìvája lehet számodra. Leveledre kedden már válaszolni is tudok.
2017-10-23
Szépülj a kezeim között!Természetes árnyalatú ajaksminktetoválás és ha szükséges a teljes simaságért PHILINGS MICRONEEDLE + PHI ION RÁNCTALANÌTÁS, más nem sebészeti módszerek Non invazív alternatívája… bemutató modellként részt vehetsz portfoliomban. Küldj fényképet a saját ajkadról, szemhéjadról, és válaszban küldöm a kezelési tervet.
2017-10-24
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2zHWvWa