Azonnali el√©rhetŇĎs√©g
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 B√°rmikor K√ľldhetŇĎ!
Sms:
+36703130313 B√°rmikor k√ľldhetŇĎ!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

#lips #lipsūüíč #pmurepair #pmulipsbudapest #pmu #permanentmakeup #permanentmakeuplips #magyarzsuzsapmuart #magyarzsuzsa #ajak #ajaksminktetovalasbudapest #beauty #ajaksminktetovalasbudapest #ajaksminktetovalas #budapestūüá≠ūüáļ #happyface http://ift.tt/2yRTghT

Vend√©gem nagyon izgult, mindenk√©ppen term√©szetes hat√°s√ļ szem√∂ld√∂kre v√°gyott. √ČlethŇĪen term√©szetes szem√∂ld√∂ket k√©sz√¨tettem.
2017-11-07
ūüĎĄAndi Im√°dja az √©l√©nk sz√≠neket.ūüĎĄ MŇĪk√∂rm√∂sk√©nt maszkban dolgozik, de √ļgy idŇĎz√≠tette, hogy ajak sminktetov√°l√°s ut√°n ne kelljen maszkot viselnie az elsŇĎ h√°rom napos regener√°l√≥d√°si szakaszban √©s ne sz√°radjon ki a sminktetov√°l√°s. Ha megengedn√© hogy kisz√°radjon, akkor a kevesebb pigment maradnak bent a bŇĎrben √©s √≠gy a sz√≠nek sem lenn√©nek olyan teltek √©s intenz√≠vek. Az √©n sziszt√©m√°t mellett Andi egy√ľttmŇĪk√∂d√©se √©s sz√ľks√©ges volt ahhoz, hogy korrekci√≥ ut√°n m√°r ilyen gy√∂ny√∂rŇĪ lehet. Volt egy r√©gi ajak sminktetov√°l√°s ami szerencs√©re m√°r el√©gg√© kikopott ahhoz, hogy k√∂nnyen √°talak√≠thattam. K√©sŇĎbb megmutatom, hogyan t√ľntettem el a r√©gi maradv√°nyokat.
2017-11-11
√Ėsszes megtekint√©se

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2melE81