Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Zöldesbarna szemhez a kedvenc színkombinációmat alkalmaztam Andinal. A fekete kontúr és hozzá a fekete satìr itt kicsit soknak tűnhetne… A finoman alkalmazott színek azonban izgalmassá teszik a tekintetet.💋 Szemhéj sminktetoválás: Kleopátra szemhéjkontúr selyempor árnyékolás hatással, két színnel Magyar Zsuzsától, a fotót korrekció előtt kattintottuk.

👄Andi Imádja az élénk színeket.👄 Műkörmösként maszkban dolgozik, de úgy időzítette, hogy ajak sminktetoválás után ne kelljen maszkot viselnie az első három napos regenerálódási szakaszban és ne száradjon ki a sminktetoválás. Ha megengedné hogy kiszáradjon, akkor a kevesebb pigment maradnak bent a bőrben és így a színek sem lennének olyan teltek és intenzívek. Az én szisztémát mellett Andi együttműködése és szükséges volt ahhoz, hogy korrekció után már ilyen gyönyörű lehet. Volt egy régi ajak sminktetoválás ami szerencsére már eléggé kikopott ahhoz, hogy könnyen átalakíthattam. Később megmutatom, hogyan tüntettem el a régi maradványokat.
2017-11-11
#eyepermanentmakeup #eye #beaury #pmu #permanentmakeup #pmueyeliner #magyarzsuzsa #magyarzsuzsapmuart #permanentmakeup #szemhéj #budapest🇭🇺 #szemhéjtetoválás #szemhéjsminktetoválásbudapest http://ift.tt/2zTx7zW
2017-11-13
Összes megtekintése

via Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester Laser asszisztens http://ift.tt/2AGxFpZ