Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Erőteljes lifting az ultrahang erejével – HIFU kezelés


hifu011

Vajon a HIFU (High Intensity Focused Ultrasound = intenzíven fókuszált ultrahang) energia alternatívaként szolgálhat egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak?

Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére. A páciensek megfiatalodott, feszesebb és simább bőrről számolnak be a kezelést követően.

A vendégek 80%-nál 90%-os hatékonyság már az első kezelést követően!
Tény, hogy az Egyesült Államokban a legújabb szépészeti beavatkozások között méltán a 2. legnépszerűbb kezelés a mell szépségműtétei után. A páciensek 90%-a elégedett az eredménnyel, ráadásul már az első kezelés az esetek 90%-ában rendkívüli eredményt nyújt.

Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező technológia, melyet a szépségükért méltán csodált és irigyelt hollywoodi sztárok is szívesen alkalmazzák. A mindössze 3 kezelésből álló kúra semmilyen lábadozási idővel vagy bőrpírrel nem jár, annak ellenére, hogy extra erős hatását mások számára jól érzékelhető.

A bőr azonnal gyönyörűvé válik, és semmi jele nincs annak, hogy a szöveti rétegekben 3 mm mélyen intenzív sejtszintű gyógyítási folyamatok indulnak el, majd 7 nap elteltével egy rendkívül erős kollagén szintézis kezdődik folyamatosan 28 napon keresztül.
A leggyakoribb kérdések, melyek a Fokus HIFU kezelés kapcsán felmerülnek, az alábbiak:

2015_06_04_hifu14
25

hifu033

Miért egyedülálló a HIFU más beavatkozásokhoz képest?

A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein, és eléri az SMAS (a bőrt és az izomzat közti kötőszövetes fascia réteg) szintjét. Ez az a réteg, melyet a plasztikai sebészek is céloznak az arclifting műtétek során. A HIFU kezeléssel a bőr alulról, belülről fiatalodik, úgy, hogy közben a felszíni hám nem sérül. A Focus (Hifu) berendezéssel 3,00 mm mélységben kezelhető a bőr.

Hogyan hat a bőröd feszességére a kezelés?

A HIFU hőenergiája a fehérjék koagulációs pontját célozza, mely felelős a bőr önfiatalító folyamatainak beindításáért. A beavatkozás alatt az ultrahang hullámok a kezelt és célzott területen a szövetet mélyen a bőr felszíne alatt stimulálják. Gyakorlatilag megvalósul az a fajta termális „sérülés” a mélyben, melyet a lézerrel, tűs rádiófrekvenciával eddig invazív módon, azaz a felhám sérüléséven együtt tudtunk csak elérni.

Milyen hatást vált ki a bőröd szöveteit érő hőenergia?

A fókuszált energia, a hő, a bőrben a sebgyógyító folyamatokat indukálja, és új kollagén termelődését váltja ki. A bőröd szövetei egészségesebbé, tömörebbé válnak, bekövetkezik a lifting és a feszesedés a kezelt területen.

Mit érzel a beavatkozás alatt?

Az FDA által jóváhagyott eljárás némi fájdalommal járhat, de legtöbbször csak szurkáló, meleg érzetről számolnak be a Vendégek. Az esetleges mellékhatás (kipirosodás, duzzanat) minimális.

Milyen eredmény várhatsz?

Van, akinél rögtön a beavatkozás után észrevehető a változás, de jellemzően 2-3 hónap alatt alakul ki az eredmény, mert a szervezetnek az új építő folyamatokhoz időre van szüksége. Mintegy 6 hónapig tart ez a fajta változás a kötőszövetben, épülnek a kollagén és elasztin rostok. Mivel az öregedési folyamatok közben zajlanak, érdemes ún. „touch up” frissítő kezeléseket igénybe venni.

Hány kezelésre van szükséged?

Jellemzően három alkalom is hozza a kívánt változást. Azonban mindenki más, eltérő a szövetek lazasága, a páciens életkora, a kollagén és elasztin rost építő képessége, így vannak, akiknél ismétlésre van szükség.

Számítand kell felépülési idővel?

Nincs felépülési idő, mivel a bőr felszíne nem sérül, miközben a bőrt mélységben kezeljük.

Ideális Vendég vagy a HIFU kezelésre?

Bárki, akinek a bőre már laza, kevésbé feszes. Jellemzően 30-as éveikben vagy afölött lévő Vendégek, akik közepes bőrlazasággal küzdenek. Például, akinek lejjebb került a szemöldöke, „pulykanyaka” van, laza a bőr az áll részen, vagy ráncos a dekoltázsa. Javasolt azoknak a fiatalabb Vendégeknek is, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és még időben beavatkoznak az öregedési folyamatokba.

Mennyi időt szabadíts fel a kezelésre?

Az arc és a nyak együttes kezelése jellemzően 15-20 percet vesz igénybe.

Biztonságos a kezelés?

Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány, és a bőr fiatalítására világszerte rengeteg ilyen kezelést végeztek már. A fókuszált ultrahangos bőrfiatalítást csak okleveles szakember végezheti, aki megfelelő oktatásban részesült a módszerről.

Kiváltja az arclifting műtéteket a HIFU kezelés?

A fókuszált ultrahang is ugyanazt a mély réteget célozza a bőr és az izomzat között, mint a plasztikai sebészet. Azt azonban nem lehet kijelenteni, hogy a beavatkozás eredménye vetekedhet a műtéti beavatkozásokéval. Viszont ha a Vendég el szeretné kerülni a műtéttel járó altatást, esetleges mellékhatásokat és nem szeretne munkájából kiesni a műtét és a felépülési idő miatt, akkor számára ideális megoldást jelent a Fokus HIFU kezelés.

hifu022