Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Gór Nagy Mária sminktetoválásai


“Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.” (Audry Hepburn ) A sminktetoválásokat is idővel felújítjuk.

Gór Nagy Mária sminktetoválásai és a bőre is sokkal szebb lett egyetlen hónap alatt.

A sminktetoválásait én készítettem, a bőre pedig a Magyar Zsuzsa luxus kozmetikai kezelésektől lett ilyen gyönyörű a kozmetikában.

Gór Nagy Márián öröm dolgozni. Ő azt vallja, mindenki azt csinálja, amihez ért. Ő nem szól bele…gyakorlatilag rám bízta magát. Mária karaktere az ő védjegye. Feladatomnak tekintettem Gór Nagy Mária ismert és népszerű karakterét megőrizve új szépséget adni sminktetoválásainak.
sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gor_nagy_maria (26)
Máriának nem is volt elég a sminktetoválását felújítani. A  szemöldök és a szemhéj sminktetoválás is itt-ott eltávolításra szorult. A jobb oldali szemöldök jóval feljebb volt… illetve túlságosan messze kezdődött.  
sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gor_nagy_maria (113b).1
Mária régi pontatlan szemhéjkontúr vonalait nem erősítettem meg, hanem a szükségtelen vonalrészeket eltávolítottam.Két kezeléssel 90%-os eredményt értünk el, de 5 hét alatt valószínűleg olyan mértékig kikopik a régi vonalrész, hogy több eltávolító kezelés nem lesz szükséges. Máriának csakis a hipoallergén szemkontúr sminktetoválást javasoltam, mint minden esetben, ha érett bőrrel van dolgom és érzékeny szemmel.
 sminktetovalas_gor_nagy_mariab
Egy hónap alatt történt: szemöldök sminktetoválás első alkalom satír, 2. alkalom szálak, kilógó részek a régi nem egyforma szemöldök tetoválás nyomán lézerrel mindkét 2 alkalommal Új szemhéj sminktetoválás 1. alkalom után, kilógó rossz vonalrészek lézerrel kezelve 2 alkalom
sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gor_nagy_maria_13 (3)
A régi szemhéj tetoválásnak voltak olyan részei, amit semmilyen körülmények között nem akartam erősíteni, inkább az volt a cél, hogy tűnjön el örökre. Az új sminktetoválás inkább fent hangsúlyos, alul csak vékonyan feledteti a régi vonalrészeket.
sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gor_nagy_maria113a

Gór Nagy Mária szemöldöke,

a szemöldök sminktetoválás itt már kész állapotban van, a szemhéj sminktetoválás és a régi kontúrívek lézeres eltávolítása folyamatban van még. A szemkontúr kissé lesz csak hangsúlyosabb, de szabályos. 

sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gor_nagy_maria (5)
” Zsuzsa végre megújította és természetes hatásúvá változtatta a sminktetoválásaimat. Augusztus 1-én kezdtük, így ez már majdnem teljesen múlt idő. A szemöldököm teljesen kész lett, a szemhéj sminktetoválásom szépen alakul.’
sminktetovalas_magyar_zsuzsa_gnm01
 A szemöldök sminktetoválás színe olyan, másr nem sokat változik, bár a hámréteg még ráépül, így kissé finomabb, homogénebb lesz.
Ajaksatírozás…üde és friss árnylatok közül választottunk.

sminktetovalas_magyar_zsuzsagor_nagy_maria_13d

A megmaradó árnyalat igen hasonló lesz ahhoz, amit a friss, még duzzadt ajak sminktetoválás színe mutat. Persze több hétig is eltart, míg a szín beérik. (Először rendszerint eltűnik a szín…1 hétre, majd fokozatosan nyeri el szépségét 3-4 hét alatt. )
sminktetovalas_magyar_zsuzsagor_nagy_maria_13c
Mária hozzájárulásával a step by step képek után később megmutatom majd a végeredményt is (októberben lesz kész az ajak korrekció is, ez lesz az utolsó feladat).
 sminktetovalas_magyar_zsuzsagor_nagy_maria_13e
vendegvelemeny_gornagymmaria
Kövess minketet a facebookon is: