Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Ma és csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!


magyar_zsuzsa

Ma és csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

A Te szépségedet is nem kívánt formájú, árnyalatú tetoválás árnyékolja be és szeretnél tőle megszabadulni biztonságos, bevált professzionális megoldással?
A legjobb helyen jársz!
Meg tudom oldani a feladatot további hibázás nélkül, ha és szeretem a kihívásokat!
Extra:

Ha kívánod, nem elégszem meg csak a régi tetoválás eltávolításával… Átalakulhat a szemöldököd olyanná amiről csak álmodtál!

A megfelelő pillanatban amikor a régi már eléggé kikopott…akár a kilógó részek részleges eltávolítása mellett elkészíthetem új sminktetoválásodat. Így még spórolhatsz is és a bőrödet nem éri feleslegesen több trauma a szükségesnél.
Kilenc év folyamatos szakmai tapasztalat és számos esettanulmány birtokában állíthatom – hidd el bátran-, nem kell megvárnod míg magától ki kopik 10-20 év alatt.

magyar_zsuzsa_sminktetoválás_javitas
“A Csoda”

“A Csoda” – tetoválás eltávolítás, mely dermatológiai határterület, nagy szakértelmet igényel, de a legjobb, ha az új sminktetoválással együtt, egy kézben tudhatod. Amikor az eltávolításnál figyelembe vesszük, a bőr tetoválható és jó minőségű legyen a kezelés végén.
Ne feledd, kétszer- kilencedszer nem érdemes rizikóznod, mert egy újabb rossz döntés örökre elcsúfíthatna… nem megfelelő módon kezelve maradandó arophiás hegek, saját festékhiány vagy szőrszál veszteség lehetne a vége.
Nagyon sok boldogtalan és gátlásos vendégemet láttam könnyekig meghatódva boldogan mosolyogni, hitetlenkedve vizsgálni a tükörben hogy Ez én lennék? Tényleg ilyen szép lettem?

Régi sötétkék bevésett tetoválás 20 ev helyett 9-2 hónap alatt eltűnhet. Jól hangzik?

Mielőtt belekezdesz ha szépülésbe, Érdemes alaposan végig tanulmányozni, hiszen az utána aláírásoddal hitelesíteni fogod, mindenről részletesen informáltunk.
Még mielőtt belefognánk:
Hány alkalom szükséges, míg rémes tetoválásod eltűnik?
Szerencsére minden eset más. A bőr típusa, a bőr állapota, a festék mennyisége és csak egykörülmény, a bevitt pigmet mélységének kérdése stb. Előre nem lehet tudni hány alkalom is szükséges 1-10 között…
Az általános tapasztalat szerint kettő-öt kezelés elegendő a nem kívánt tetoválástól megszabadulni olyan mértékig, hogy zavartalanul elkészülhessen az új sminktetoválás.
Sürgetnéd a dolgok menetét? Bízd magad a szakértelmünkre!
Fontos fázisokat nem lehet és nem is érdemes átlépni -emlékezzünk csak, két három hónappal ezelőtt még azt kívántad, bárcsak ne kelljen elviselned Szépségedet elcsúfító tetoválásodat még 10 évig!
Ez a szolgáltatás is pénzbe kerül, és lehet hogy még kellemetlen is, mégsem végezhetjük ingyen sem, mert mi javító szolgáltatást Felelősségteljes szolgáltatás… felelősségteljes, következetes együttműködést kíván vendégeink részéről is.
A kezelések akkor hatékonyak, ha a lehetséges maximális intenzitást alkalmazzuk, de bőröd maradandó hegesedése nélkül.
Így a kezelések közötti ideális Regenerálódási időt szükséges betartani.
A szolgáltatásokat VIP CLUB KERETEIN belül végezzük, előzetes, részletes, írásos tájékoztatás alapján, mely a kezelések során mindvégig érvényes szabályokat is tartalmazza.

magyar_zsuzsa_sminktetoválás_javitas2

Ezek minden fontos részletét emlékeztetőül vendégeink írásban is megkapják.

Mennyibe kerül megszabadulni a régi tetoválástól?
Eltüntetni egy erős rossz tetoválást kb. egyszer kétszer annyiba kerül mint egy új minőségi smink tetoválás ára. Nem érdemes összeadni az árát az új tetoválásnak régi eltüntetésével és az azt megelőző elrontott tetoválás árával. Egy elrontott tetoválásért nemcsak az elkövetője felelős, hanem minden esetben te is aki ott voltál és hagytad. amikor a régi rossz tetoválás el van távolítva gondolatban húzz egy vonalat!!!
Ha elsőre jól döntöttél volna eddig nulla költséged lett volna.
––––––––––––––––––––––
Ne feledd, hozzánk akkor is fordulhatsz, ha már sehol sem vállaltak, vagy hamis ígéretek újabb áldozatává váltál.
– [ ] Jó dolog hogy a Sminktetoválás piaca tele van újdonságokkal. Mi átérezzük a helyzetedet és nem kísérletezünk a te bőrödre! Csakis a leghatékonyabb és bevált megoldást ajánljuk neked. Magyar Zsuzsa Sminktetováló (1993-tól) kozmetikus mester, lézer asszisztens (2000-től), smink és maszkmester (1996), tetoválás eltávolítás (2007-től)

Üdvözlettel: Zsuzsa

Online tanácsadás facebook messengeren küldj fotót már meglévő, elrontott sminktetoválásodról: ITT

Még több saját fotóval illusztrált átváltozás: Itt