Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Philings by Magyar Zsuzsa


magyarzsuzsasminktetovalas_1805020ij[vc_row]

PHILINGS PHIATALSÁG

MAGYAR ZSUZSA ÉS A PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra!

philings_regi_posta_utca_4_amgyar_zsuzsa

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 (8)

Világszerte a legújabb ránctalanító technika, mely hatásos alternatívája lehet számodra a műtéti beavatkozásnak vagy a műtéti beavatkozást elhalaszthatod a PHILINGS kezelés után pár évvel.

PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik : Microneedling és Phi-Ion . Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni.

A PHI-ION nem invazív plazma eljárás, mely egy olyan eljáráson alapul, ami rendkívül hatékony a bőrredők eltávolításában, a felső szemhéjon és alsó szemhéjon hatékonyan megoldja a szembeszökő ráncok és szarkalábak, ajak körül a nevető és vonalkód ráncok problémáját.

Ezt kombináltan a PHI Akadémia által kifejlesztett MICRONEEDLING TECHNIKÁVAL és terápiával is vagy külön is lehet.

REGENERÁLÓDÁS: néhány nap, hatása körülbelül egy év. .

Azonnali feszességet érünk el a kezelés alatt, mely felüket 10-14 nap alatt teljesen regenerálódik is.

A hatás kb. 1 évig megmarad.

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 (5)

[/vc_row]

Esetleg Szemhéj sminktetoválás Neked tervezve + / vagy PHILINGS SYSTEM

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 (6)

phi ionjel

PHI – ION

 • precízen irányított plazma energia sugarat használ, hogy elpárologtassa(sublimálja a bőr felső rétegeit., anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy vele összefüggő szöveteket. A PHI – ION-nal hatékony nem sebészi szemhéj plasztikát lehet végezni.Laza vagy redős szemhéj korrekciója válik ezzel lehetővé.
 • Alkalmazási területek:
  • Nem sebészi nyak terület liftingjére ( a bőrt tömörebbé teszi, feszesebb látványt nyújtva)
  • hegek kezelésére, mint pl az akne hegek,
  • ráncok kisímítására
  • bőrfoltok eltávolítására.

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 (7)

20180417_084248

20180506_074722

20180506_074136

20180506_074618

magyarzsuzsa201805059)

20180506_085634

20180506_075707

MicroneedelingLogo800

Microneedling hatékonysága

Már az első kezelés után óriási javulást érhetünk el, mely láthatóan jelentős.

 • Hiperpigmentáció,
 • pattanásos hegek,
 • nagy pórusok és
 • ráncok kezelésére alkalmazzuk.

A microneedling kezelés óriási eredményeket nyújt a testen is.

Azzal a céllal, hogy a hiperpigmentációt és hegeket eltávolítva egyenletesebbé tegye a bőr felületét.

magyar_zsuzsa_microneedling_p

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 _microneedling

Hegek kezelése

 • a microneedling különböző bőrrétegeket sért fel, epirermis, és dermis,és mikrosérüléseket okoz. ez segítui a bőr természetes regenerációját és öngyógyító folyamat megy végbe.
 • a bőr saját fibroblastjainak a termelése megnő, olyan kötőszöveti sejtek, melyeknek strukturális jelentősége van, a fibroblasztok kollagénné és elasztinná válnak, kötődnek a rgi kollagéenkhez.
 • A microneedling megnöveli az áteresztő, felszívóképessséget, és csatornákat nyit a bőrben, kinyitja a sejtmenmbránok csatornáit,. mely lehetővé teszi, hogy az aktív anyagok a bőrbe hatolnak, ezzel lehetővé teszik az eredmények hosszú hatását.
 • A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

PHI-ION

Már egyetlen kezelés is elegendő, a papillóma, Keratosos, és más jóindulatú bőrnövedékek eltávolítára.

A nem sebészi szemhéj lifting lehetővé teszi az eltömődött csatornák gyors és egyszerű tisztítását.

A bőr regenerációs folyamata lényegesen gyorsabb ezután a kezelés után más módszerekkel összehasonlítva. ezzel elérjük a szemhéjbőrénbek javítását. Abőr ránctalanul sima lesz és regenerálódik.

Halaszd el a szemhéj felvarrást!

Módfelett zavar, ha nem minden tökéletes.

Új, hatékony megoldásokkal bővítem a palettámat. Jelentkezz portfóliós kedvezménnyel a kezeim alá privát üzenetben!

Most éppen a legkritikusabb, ám más kezelésekkel nehezen elérhető helyeken is ( szemhéjfelsó, felső lágy régiók) plasztikai műtét hatékonyságát megközelítő ránctalanítás lehetséges. Hosszabb mellékhatások, vagy mások számára észrevehetetlen hegektől nem kell tartanunk.

Nézd csak meg!

Ha szeretnél a kezem alatt – sokkal feszesebb, sima felső, vagy alsó szemhéjat, ajak feletti területet, kérlek jelentkezz privát üzenetben.

Egyetlen, gyakorlatilag fájdalom mentes kezelés történt. 40 év körül 1 alkalom elegendő, hatása kb 1 év. 50-60 év körül 2-3 kezelés szükséges/lehetséges. PHILINGS, akárcsak a PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra.

magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10 _1

 

Az első kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző konzultációval a kozmetikus meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmény várhatóan legalább 9 hónapig tart.

magyar_zsuzsa_philings_2017_phi_ion

Cryopen

A Cryopen eszköz CO2 magas nyomás és kivételes precízió tökéletes kombinációjával működik, és segít eltávolítani a hiperpimentációt és a jóindulatú felületi elváltozásokat.

Mennyire tartós PHILINGS kezelés eredménye?

A PILINGS  kezelés eredményének tartósságáról ITT olvashatsz: Kattints IDE!

11_30magyar_zsuzsa_philings_arlista

PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik : Microneedling és Phi-Ion . Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni.

A Microneedling indikációi

Az eljárás célja a mikrocirkuláció és a kollagén termelés és regeneráció természetes folyamatainak ösztönzése. (Sikeresen alkalmazták a hajviselet helyreállítását nem-androgén alopecia esetén). A mikroszúrásokat kézzel, a legjelentősebb ráncok vagy bőrváltozások területén , valamint a Phi NeedlePen rendszert használják a szélesebb arcbőr területeken.

A Microneedles a bőr mélysége 0,2-0,75 mm, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető. A kezelés során a speciálisan tervezett és szabadalmaztatott oldatot alkalmazzák a bőr felületére, majd felszívódnak.

A kezelést követően az ügyfelet különleges típusú utókezelő termék ( Ultimate skin Cocktail ) adta ki és PhiSoothing krémet), amelyet részletes használati utasítás követ.

A megfelelő utángyártott termékek alkalmazása nagy jelentőséggel bír.

A kezelés eredményei közé tartozik a bőr hidratálása, a bőr tónusának növelése és a simaság, ami a meglévő ráncokat kevésbé láthatóvá teszi, és a fiatalabb bőr láthatóvá válik. Az eredmények láthatóvá válnak 24 órával az eljárás után, és néhány hónapig tartanak. Az eljárást három-tíz-tizennégy napon át ismételjük meg.

Az eljárás befejeztével a bőr vörös lesz, és a leégést hasonló módon mérsékli. Bőrfeszességet és enyhe érzékenységet is tapasztalhat a kezelendő terület érintésére. Ez a kezelés után néhány órával jelentősen csökken, és a következő 24 órában a bőr teljesen meggyógyul. Három nap után a leglátványosabb erythema megszűnik.

Alkalmazás és hatások:

Bőrfeszesítés, emelés és megfiatalítás, Akne hegek és sebgyógyulás, Ráncok és finom vonalak javítása, Pórusméret minimálisra csökkentése, Stretch markerek javítása, Alopecia kezelése

Microneedling alkalmazás technika:

 • Működési módok (lyukasztás mélysége és frekvenciája) a különböző arcterületek és elkerülendő területek kezelésében
 • A mikroszálas oldat helyes használata
 • Irány és a passzok száma
 • Meghatározza, hogy a kezelés véget ért-e

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

Phi-Ion indikációk

A Phi-Ion kezelés a bőrön lévő feszültségvonalakkal szomszédos apró pontok sorozatán alapul. Ez a folyamat azonnali összehúzódást és a bőrszálak szigorítását eredményezi, hogy megemelje, átalakítsa és megfiatalodjon. A phi-ion toll az anyag plazmaállapotát használja. Az elv magában foglalja a gázok ionizációját a légköri levegőből, hogy mikroelektromos kisülést hozzon létre, ami a túlzott / sagging felszíni réteget szublimálja. Ezt a módszert alkalmazhatjuk bizonyos aggodalomra okot adó területek kezelésére anélkül, hogy károsítanánk a környező szöveteket vagy nem kívánt hőenergiát alkalmaznánk rájuk.

A Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

A Phi-Ion- kezelés zsákos szemhéj-korrekciót biztosít, a ráncok feszítéséhez használható – varjúpálcák, marionettsorok, pattanáshegy javítására használják. Ezenkívül képes eltávolítani a bõrfoltokat (fejlett edzés szükséges). Ez a forradalmi módszer alkalmas a kozmetikai műtét eredményeivel összehasonlítható eredmények elérésére.

Phi-Ion alkalmazás technika:

 • Pontos anatómiája a szemrégiónak
 • Meghatározza a ráncokat és a hajlítási vonalakat és a kezelendő területek kiválasztását
 • Üzemmódok (energiaintenzitás és elektro-átmérő)
 • A két egymást követő mikro kontaktus pont közötti távolság és a kezelési vonal kialakítása
 • A kezelési terület és az eszköz megfelelő elhelyezése
 • A pontok összekötése a tarsalis vonalakba, és a vonalak megfelelő rendezésével a tarsalis sávok kialakítása
 • Felemelő vonalak és zenekarok kialakítása
 • Ráncok kezelése a szem környékén

Az egyik kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző kinevezéssel a művész meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmények várhatóan legalább 9 hónapig tartanak.

kattintson ide: