Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Sminktetoválás előtt


ENGEDD, hogy tájékoztassalak! SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT…

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS – MŰVÉSZET A SMINKTETOVÁLÁSBAN

Kedves Látogatónk sok szeretettel és nagy örömmel köszöntelek!

Fogadd szeretettel a legfontosabb információk csokrát csakis a leggyakoribb kérdések alapján végignavigáljalak a sminktetoválás előtti tudnivalókon. Ígérem, lényegre törő, fotókkal illusztrált… csupán 5 percet vesz igénybe, és mindent megtudhatsz, ami fontos a sminktetoválás előtt.

A sminktetoválás a szenvedélyünk!

Álmodjuk meg közösen stílusodat a következő évekre! Remélem, minél hamarabb személyesen is találkozunk. Néhány fontos információt azonban kérlek, olvass át, vagyis a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan válassz sminktetoválót?

A SZÉPSÉGED a SMINKTETOVÁLÓ szemében rejlik. A STÍLUS TE MAGAD VAGY. EGYEDI SZÉPSÉGEDET MEGLÁTNI és előhívni egy művészi feladat. Meglátni, tervezni kreativitás, stílusérzék, szépérzék és stílus kérdése, kivitelezni gyakorlat és technikai felszereltség kérdés.

A tervezés kiemelkedően fontos, a többi rutinfeladat… A legjobb gépekkel, hozzáértéssel, gondossággal, 22 éves tapasztalattal, számos esettanulmánnyal… magas minőségű pigmentekkel és rutinos csapattal…

Szeretettel látlak díjmentes tervezésre, konzultációra és pontosabb árajánlatra.

Hogyan lesz szép, hogyan lesz tartós? Hogy időzítsd a sminktetoválásodat? Mik a lehetséges kontraindikációk? Sminktetoválás menüpontunk kizáró tényezői alatt megtalálod őket.

Mennyibe kerül a szemhéj sminktetoválás?

Alapáron 30.000 Ft-tól, kuponnal 21.000 Ft-tól akár 100.000 Ft-ig. Legalább 6 féle szemhéj sminktetoválás kategóriát választhatsz, ráadásul 2 féle módszerrel, ez 12 féle ár. Melyik módszert érdemes választanod, a különlegesen kedvezőt vagy az extra biztonságosat?

Neked melyik tetszene?

Teljes szemhéj sminktetoválás árlistához kattints ide!

Van régi kopott, aszimmetrikus, előnytelen vagy elrontott szemhéj tetoválásod, esetleg plasztika után átalakításra szorul? Ez is megoldható. Hogyan?

Részletekért kattints erre a linkre!

Mennyibe kerül a szemöldök sminktetoválás?

Új szemöldök sminktetoválás satírral – ha még nem volt régi tetoválás – alapáron 30.000 Ft, kuponnal 21.000 Ft, szálasan 56.100 Ft, de kuponnal már 39.270 Ft-tól…

Milyen szemöldök sminktetoválást szeretnél?

Milyen vonal legyen? Személyesen megtervezzük. Szálas vagy satíros? Ettől függ majd a pontos ár is. Csak azt szükséges előre látnunk, melyik módszert válasszuk. A legpontosabb ár meghatározásához kérlek, nézd át a fotóillusztrációs árlistát. Így máris lesz mihez viszonyítanod.

Van már régi szemöldök tetoválásod?

Ha esetleg nagyon hasonló szituációban vagy, helyzetedet kilátástalannak érzed… ha mások elküldtek már, hozzám akkor is jöhetsz, szívesen segítek, mert biztosan tudok is segíteni.

Mennyibe kerül a tetoválás eltávolítás?

Az ára az 1. alkalommal teljes szemöldökön 16.000 Ft- 20000 Ft, 2. alkalommal VIP Rendszerkártyával -15%-os áron veheted igénybe. Az előzetes tervezés, konzultáció díjmentes, csakúgy, mint az áttervezés és párhuzamos munkafeladatoknál felár nélkül a részleges eltávolítás 6000 Ft-tól elérhető, helyben, összehangoltan, folytatólagosan aznap és kényelmesen. Egyszerre regenerálódik, egyszerre szükséges vigyáznod rá néhány napig.

Gondoljunk a jövőre is! Ha később felújításra lesz szükséged, a VIP kártyáddal egy alkalommal satíros szemöldök esetén 12.500 Ft-ért, szálas szemöldök esetén 19.750 Ft-tól felújítjuk majd színeidet!

Ha a régi tetoválás erősen látszik, de messziről érkezel majd hozzám, akkor először küldj magadról fotót élethű színekkel, smink nélkül. A fotó alapján pontosabban meghatározzuk, mire van szükség első találkozás alkalmával. Ha pl. így néz ki a szemöldököd, akkor először tetoválás radírozásra kérj időpontot.


A szemöldök sminktetoválás 2,5 óra, a radírozás csak 30 perc, másik géppel, lézeres eljárással történik. Képzeld csak el, ha a kozmetikus átlépve a szakmai tapasztalatainkat mindenképpen tetoválna a régi rossz szemöldökre! Mi nem tesszük, kérünk, hogy Te is inkább küldj fotót régi tetoválásod jelenlegi állapotáról, mielőtt lefoglalod a munkaórákat.

Van régi kivörösödött, lilás-rózsaszín vagy szürke, esetleg kékes, régi, kikopóban lévő tetoválásod?

…esetleg nem is szimmetrikus, vagy előnyösebb forma is lehetne…? Akkor több lépcsőben kijavíthatjuk. Ilyenkor vagy lézeres radírozás, vagy alapsatír az első feladat. Kérlek, ilyen esetben ne szálazásra jelentkezz be elsőnek, hanem küldj fotót nekem.

Ajak sminktetoválást szeretnél?

Ha még nem volt régi tetoválásod, akkor az ajak kontúr ára 30.000 Ft-tól, kuponnal 21.000 Ft-tól lehetséges. Választhatsz kontúr+kiegészítést, ha nagyítottunk, vagy félsatírt (alább a fotón) vagy teljes satírt.

Fotóillusztrációs ajak árlistánk megtekintéséhez kattints ide!
Ha minden porcikájában természetes szemöldöktetoválást szeretnél, még nem volt sminktetoválásod, és ha a bőrtípusod engedi, akkor a mikroblanding technikát Neked találták ki! A szemöldöködre pillantva senki nem fogja elhinni, hogy valójában nem a sajátodat látja!

Ha ezt a technikát szeretnéd választani, akkor küldj jó minőségű fotót a szemöldöködről amagyarzsuzsa.madonna@gmail.com e-mail címre!

Ha van régi tetoválás, melyet el kell takarnunk, akkor 1-2 (ez esetben összesen 1) radírozó kezelés után megoldható.

Hogyan tudsz időpontot foglalni?

Ha nincs régi sminktetoválásod, akkor egyszerűen foglalhatsz időpontot. Területenként csak Neked 2,5 munkaórát tartunk fenn, ha konkrétan foglaltál.

Időpontot foglalni 3 féle módon lehet:

– személyesen,

– bankban direkt befizetéssel,

– vagy előre utalással.

Van lehetőséged személyes bejelentkezésre, konzultációra, tervezésre?

Szeretettel látlak.

Ha messziről érkezel és szeretnél mindjárt sminktetoválásra bejelentkezni, azt is megteheted. Válaszleveledben kérlek, írd meg, mit szeretnél, mikor szeretnéd körülbelül… hívj, kérj visszahívást, vagy e-mailben küldd el:

magyarzsuzsa.madonna@gmail.com  címre a szándékodat,

írd meg telefonszámodat is!

Bejelentkezhetsz külföldről is ingyen, mert nemcsak telefonon, hanem internetes hívással is hívható:

+36703130313 TEL/VIBER/FACETIME,

vagy csak szakmai info:

+36706333213 TEL/VIBER/FACETIME,

facebookon írhatsz üzenetet itt: https://www.facebook.com/Sminktetovalasmagyarzsuzsa

(ált 2-3 naponta olvasom, válaszolok)

Nem érsz el (mert sokszor foglalt)? 24 órán belül visszahívunk!

VIBER Message / SMS/ iMessage is kérhetsz visszahívást.