Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Szemhéj – Külső szemzug, elrontott vagy megfolyt tetoválások eltávolítása, javítása


Elrontott vagy megfolyt tetoválások eltávolítása, javítása

A szemhéj a legérzékenyebb terület. Elrontott tetoválás vagy megfolyt tetováló festék eltávolítása egy különleges feladat, melyet nagy elővigyázatosság mellett és különleges biztonság mellett lehet csak elvégezni. Bár csak a külső szem zúg elrontott tetoválásának eltávolítása lehetséges, máshol a lefedés a megoldás…megfelelő módszerrel, óvatosan adagolva és jó pigmentekkel.
Gór Nagy Mária régi tetoválását sem volt elég felújítani, sajnos olyan állapotú vonalakkal találkoztam, melyet lézeres kezeléssel volt lehetőség megoldani. Hamarosan megmutatom az előtte-utána képeket is.

tetovalas_eltavolitas_gor_nagy_maria1
tetovalas_eltavolitas_szemhej_tatto_magyar_zsuzsa336

A tetoválás eltávolításhoz szükséges hozzá még képzett asszisztens segítsége, szakszerű kezelés és megfelelő segédeszközök.

tetovalas_eltavolitas_szemhej_tatto_magyar_zsuzsa333n

A sminktetoválást meg kell tervezni. Ha már nem sikerült, akkor a javítás módját is alaposan meg kell tervezni. A tervezés hiánya egy halmozottan elrontott tetoválást eredményezhet. A lefedés – nem mindegy, milyen színnel, és nem mindegy, hogyan történik. Ha túl sötét a lefedni kívánt szín, világos, világító fehér vagy vanília sárga foltokat

tetovalas_eltavolitas_szemhej_tatto_magyar_zsuzsa

Szegény Melinda mindkét hibába “belefutott”. Az én feladatom az volt, hogy rendbehozzam az elcsúfító foltokat a szemhéján, és szépséghibából szép szempár hibátlan tetoválással tekintsen vissza.
Ha egy ilyen szemhéjat látunk, ott történt javítási kísérlet, de a képen látható példa egy túlkompenzált javítási kísérlet, mely eredménye talán még rosszabb, mint ha semmi sem történt volna a rossz tetoválás javítására.

tetovalas_eltavolitas_budapest_magyar_zsuzsa_szemhej_utan

Új sminktetoválás ás 2 tetoválás eltávolító kezelés után: Magyar Zsuzsa

dohyszilvia3_hetes

A tetováló kozmetikus elrontotta, majd lefedéssel kísérletezett, javítani próbálta. Ekkor a rávitt b?rszín er?s foltokat eredményezett. Így került hozzám Szilvia, végs? kétségbeesésében. Egyetlen eltávolítást végeztem, mely után a foltok kopását mutatja a fotó sorozat, hétr?l hétre dokumentálva 3 hét id?tartammal a kopás ütemét. A kezelést még 1-2 alkalommal ismételni fogom.
a fehér színű lefedés titándioxidos 100 %ban eltávolíthatatlan.

tetovalas_eltavolitas_budapest.1_