Azonnali elérhetőség
Bejelentkezés:
+36703130313
Sms:
+36703130313 Bármikor Küldhető!
Sms:
+36703130313 Bármikor küldhető!
Email:
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Eltávolítás, javítás


Legyen újra boldog a mosolyod!

magyar_zsuzsa_angol_nyelven_sminktetovalas_budapest

http://madonna.hu/before_tattoo_removal/ English information

Több 100, már magabiztos mosolyú újra elégedett vendég!

Habár 2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

A Te szépségedet is nem kívánt formájú, árnyalatú tetoválás árnyékolja be és szeretnél tőle megszabadulni biztonságos, bevált professzionális megoldással?
A legjobb helyen jársz!
Meg tudom oldani a feladatot további hibázás nélkül, ha és szeretem a kihívásokat!

magyarzsuzsa_sminktetovalas_201800710b

ÚJ!  Tetoválás eltávolítás enzimekkel, fájdalmak és mély sebek nélkül!

20180811_132729

 

 

 

 

magyarzsuzsa_enzimes_eltavolitas

magyarzsuzsa_sminktetovalas_201808113Ha kívánod, nem elégszem meg csak a régi tetoválás eltávolításával… Átalakulhat a szemöldököd olyanná amiről csak álmodtál!

A megfelelő pillanatban amikor a régi már eléggé kikopott…akár a kilógó részek részleges eltávolítása mellett elkészíthetem új sminktetoválásodat.

Így még spórolhatsz is és a bőrödet nem éri feleslegesen több trauma a szükségesnél.
Már több, mint 11 év folyamatos szakmai tapasztalat és számos esettanulmány birtokában állíthatom –

hidd el bátran, nem kell megvárnod míg magától ki kopik 10-20 év alatt.

 

Magyar Zsuzsa PMU Art - budapest - sminktetovalas

zaszlok.cdr

magyarzsuzsa_sminktetovalas_2018013bb

magyarzsuzsa_sminktetovalas_20180811333

eye_eyebrows_magyar_zsuzsa

“A Csoda” – tetoválás eltávolítás, mely dermatológiai határterület, nagy szakértelmet igényel, de a legjobb, ha az új sminktetoválással együtt, egy kézben tudhatod. Amikor az eltávolításnál figyelembe vesszük, a bőr tetoválható és jó minőségű legyen a kezelés végén.
Ne feledd, kétszer- kilencedszer nem érdemes rizikóznod, mert egy újabb rossz döntés örökre elcsúfíthatna… nem megfelelő módon kezelve maradandó arophiás hegek, saját festékhiány vagy szőrszál veszteség lehetne a vége.
Nagyon sok boldogtalan és gátlásos vendégemet láttam könnyekig meghatódva boldogan mosolyogni, hitetlenkedve vizsgálni a tükörben hogy Ez én lennék? Tényleg ilyen szép lettem?

Szemhéj sminktetoválás – radírozás jobb előtt, mint később!

Minden szakembernek tudnia kellene már végre, a lefedés nem vezet eredményre, sőt! Csak nehezebbé teszi a migrált pigment vagy túlhúzott vonalak eltüntetését.

magyarzsuzsa_tattooremoval03

Szemhéj kontúr radírozás – forma váltás, vagy migrált pigment eltávolítás is lehetséges. Lefedték? Nehezebben, de még ez is rendbe hozható… Szemhéj tetoválás javítás, radírozás Tovább:

aamagyar_zsuzsa_helyes_kezelesi_javaslat_egyutt_mukodes

Régi sötétkék bevésett tetoválás 20 ev helyett 9-2 hónap alatt eltűnhet. Jól hangzik?

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_javitas_eltavolitas_budapest_2017_atvaltozas (1)

Mielőtt belekezdesz ha szépülésbe, Érdemes alaposan végig tanulmányozni, hiszen az utána aláírásoddal hitelesíteni fogod, mindenről részletesen informáltunk.
Még mielőtt belefognánk:
Hány alkalom szükséges, míg rémes tetoválásod eltűnik?
Szerencsére minden eset más. A bőr típusa, a bőr állapota, a festék mennyisége és csak egykörülmény, a bevitt pigmet mélységének kérdése stb. Előre nem lehet tudni hány alkalom is szükséges 1-10 között…
Az általános tapasztalat szerint kettő-öt kezelés elegendő a nem kívánt tetoválástól megszabadulni olyan mértékig, hogy zavartalanul elkészülhessen az új sminktetoválás.
Sürgetnéd a dolgok menetét? Bízd magad a szakértelmünkre!
Fontos fázisokat nem lehet és nem is érdemes átlépni -emlékezzünk csak, két három hónappal ezelőtt még azt kívántad, bárcsak ne kelljen elviselned Szépségedet elcsúfító tetoválásodat még 10 évig!
Ez a szolgáltatás is pénzbe kerül, és lehet hogy még kellemetlen is, mégsem végezhetjük ingyen sem, mert mi javító szolgáltatást Felelősségteljes szolgáltatás… felelősségteljes, következetes együttműködést kíván vendégeink részéről is.

Feketéből – pűderes rózsaszínt!

Majdnem fekete volt ez a kontúr. Szerencsés és gyors javulást tudtunk elérni. Az ajak satírozás első alkalmával light technikával satíroztunk.

A kezelések akkor hatékonyak, ha a lehetséges maximális intenzitást alkalmazzuk, de bőröd maradandó hegesedése nélkül.
Így a kezelések közötti ideális Regenerálódási időt szükséges betartani.
A szolgáltatásokat VIP CLUB KERETEIN belül végezzük, előzetes, részletes, írásos tájékoztatás alapján, mely a kezelések során mindvégig érvényes szabályokat is tartalmazza.

Ezek minden fontos részletét emlékeztetőül vendégeink írásban is megkapják.

A tűlságosan nagyra töltött ajak formájának javítása, a felesleges vonalak eltávolításával szintén lehetséges. 

Mennyibe kerül megszabadulni a régi tetoválástól?
Eltüntetni egy erős rossz tetoválást kb. egyszer kétszer annyiba kerül mint egy új minőségi smink tetoválás ára. Nem érdemes összeadni az árát az új tetoválásnak régi eltüntetésével és az azt megelőző elrontott tetoválás árával. Egy elrontott tetoválásért nemcsak az elkövetője felelős, hanem minden esetben te is aki ott voltál és hagytad. amikor a régi rossz tetoválás el van távolítva gondolatban húzz egy vonalat!!!

Ha elsőre jól döntöttél volna eddig nulla költséged lett volna.

Ne feledd, hozzánk akkor is fordulhatsz, ha már sehol sem vállaltak, vagy hamis ígéretek újabb áldozatává váltál.
Jó dolog hogy a Sminktetoválás piaca tele van újdonságokkal. Mi átérezzük a helyzetedet és nem kísérletezünk a te bőrödre! Csakis a leghatékonyabb és bevált megoldást ajánljuk neked. Magyar Zsuzsa Sminktetováló (1993-tól) kozmetikus mester, lézer asszisztens (2000-től), smink és maszkmester (1996), tetoválás eltávolítás (2007-től)

Üdvözlettel: Zsuzsa

Online tanácsadás facebook messengeren küldj fotót már meglévő, elrontott sminktetoválásodról: ITT

Tűnjön el a szépségünket beárnyékoló rossz TETOVÁLÁS!

Varázsütésre csak néha megy, de 10-20 év természetes kopás helyett mindössze csak pár hónap elég lehet! – jól hangzik?

Legkésőbb egy éven belül lehet szép szemöldököd, vagy még hamarabb elegánssá változhat a szemhéj vagy szájkontúrod.

Szépséged EGY KÉZBEN

Nem szükséges a régi tetoválást teljesen eltávolítani. Így a radírozás és új sminktetoválás során bőrödet a legkevesebb trauma éri.

Időben a leggyorsabb, költségekben a legkevesebb. A kilógó nem kívánatos vonalrészeket kezeljük csak tovább.

Kevesebb réteg=gyorsabb kopás!

ajaktattoeltavolitasmagyarzsuzsa

Elsőre nem sikerült, de most dönts jól!

Lefedési kísérletek után többször kellene az eltávolításra költened…még több tortúra, költség, idő…

Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai sminktetovalas-szalazonos szalas szemoldok tetovalas

2007 óta tapasztalataink alapján, ha nem történt sikertelen lefedés bőrszínekkel, általában maximum 5 alkalom a szükséges kezelések száma.

Szélsőségesen sötét pigment esetén is igaz ez.

Nehezítő körülmény azonban, ha többféle, több réteg meleg és világos pigmentet vittek rá előzetesen, vagy ha alig hatásos lézerrel kezelték régen sok alkalommal, esetleg Rejuvi módszerrel hegeket okoztak.

“AZ OKOS MÁSOK KÁRÁN TANUL”
Már mindent tudsz! Felkészültél az áralakulásra?
Szépséged szakértő kezekben!

„The woman’s face is a canvas,  which she paints the old portrait of her self.”  Picasso

Free consultation – personal treatment plan

Laser Tatto Removal

The importance of cooperation in home treatment

The importance of cooperation in home treatment

An adequate liquid intake, appr. 2.5 litres, is indispensable to achieve the optimal visible fading, but a big dose of vitamin C is also recommended.

magyar_zsuzsa_permanent_make_up_art_budapest

  • How many treatments are necessary for a tattoo removal?

Laser senses and treats layers. with the fading of the upper layers, the laser is getting deeper and deeper. As if we were erasing graphite at an equal pace…where there is less pigment under the skin, fading shows earlier, and in areas with more pigment, fading shows slower.

  • What regulates the speed of fading during a laser removal?

In the Madonna Salon we apply a very effective method which can be applied safely producing results quickly, It is important that during the treatments long term damages to the skin must be avoided, but the process of fading should be tracked, the removal treatment must work properly in the salon.

In many cases a disturbing tattoo is removed due to its unnatural colour, uneven shade or strength, or because it is dotted or aesthetically disturbing. Due to the primitive techniques applied, the pigment is not at an even depth, there are scars or injuries on the surface. Their removal requires a lot of attention and percision so as to evade the formation of new scars and skin injuries.

  • Why is it good for you to trust me with the removal and the new make-up tattoo?

Each and every case is different.

We have helped a lot of clients since 2007. A lot of experience and case studies help us to come up with the most suitable solution for you.

With the tattoo removal we create a skin quality fit for making further tattoos onto, avoiding causing new scars and in some cases even boosting the original conditions of the scarred skin.

Before removing a tattoo, we plan a new make-up tattoo for you, if you would like. looking with the eye of a make-up master we can plan a new one, and only those parts of the old tattoo are removed that are necessary and only to a needful degree so that your new make-up tattoo can be created to enhance your beauty. Certainly, the plans are kept on file.

In Madonna Salon, creating a make-up tattoo can be connected with a partial removal, so we can save your time and money.

Look at our make-up tattoos and make your choice. Sometimes a treatment plan drawn u pin time can even save you the price of your make-up tattoo with the removals that are modified partial in time. Only we can offer you this opportunity

  • Before the first treatment/ on the day of the fourth treatment:

Why is it necessary for you to start to remove a bad tattoo in time with the most suitable method?

The effectiveness of fading depends on whether camuflage colours were applied.

If they tried to cover it with skin colour, buti t was not successful then not only more layers should be broken and delivered, but if some skin colour was applied to cover it, the situation is much more complicated as the mixture contains a great amount of white components. In these cases as many as 6 or 8 treatments or in extreme cases 10 can be necessary.

If it was treated with a weak and ineffective laser, which was unsuccessful, then the pigments that became enclosed during the recovery could be faded by us successfully with 3-4 treatments in several cases.

If Rejuvi or other fading materials were applied into the skin during the make-up tattoo, it may be needed several times, but it can also cause long-lasting scars. If the skin is already scarred, then it will be a much slower and more difficult process when you try a new method for the second time such as laser.

Link: tetoválás eltávolítás.com és a http://madonna.hu/tetovalas_nem_eltavolitas

  • Are all lasers the same?

NO! As many techniques are used for make-up tattoos producing different qualities, there are several Q switch lasers for laser tattoo removals too. A laser can be less effective for fading, or on the contrary, it can cause scars after a few treatments. If the after-treatment is not carried out carefully, it can also produce results that leave something to be desired. Each step is necessary to achieve success

12 removals were made somewhere else with another q switch laser before at last it faded a lot after four removal treatments, I planned and made the new make-up tattoo (Magyar Zsuzsa).

  • Can it be guaranteed that a tattoo can be 100% faded in each case?

Here the saying that we can work only with what we get holds true! Due to the varied composition of the injected materials a complete fading cannot be guaranteed in each case, but due to the great number of jobs done inour salon, we have a lot of case studies,which testify that in 99% of the cases a very fast and effective removal is made with an optimal frequency of treatments and appropriate after-treatment at home. We are proud to say that we have never had a client who had to participate in 10 tattoo removal sessions with the techinques and methods applied in the Madonna Salon to achieve an ideal result.

  • Complete fading after 4 laser tattoo removals

  • after 5 laser treatments and lip filling

Will I have eyebrows?

Will I remain without eyebrows after the first treatment?

You will, only lighter! In normal cases it is possible to achieve 25-50% lightening after one treatment, but only after 4-5 weeks. On average 40% of the pigment can be erased after one treatment. As if we were erasing graphite on a paper.

On an extremely thick layer the fading shows later. However, the amount of pigments faded after one treatment is the same. The question is to what extent the nature of the colours and the amount of the injected pigments allow us to see it.

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_eltavolitas_javitas_budapest_36703130313 (6)

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_javitas_eltavolitas_2017_budapest (1)

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_javitas_eltavolitas_2017_budapest (3)

05_03_ magyar_zsuzsa_sminktetovalas_javitas_eltavolitas_2017_budapest (3)

magyar_zsuzsa_tetovalas_eltavolitas_pmu_budapest (1)

Díjmentes konzultáció
eszmei értéke 5000 Ft

Nálunk díjmentes, mert megengedhetjük magunknak.

 

Megengedhetjük, hogy eltekintünk a konzultációs díjtól és ingyenessé tegyünk Neked ezt a szolgáltatást.Hiszen nagy valószínűséggel a konzultáció után nálunk fogod már meglévő tetoválásodat eltávolítani és új sminktetoválásodat elkészíteni.
Díjmentes konzultáció alkalmával győződj meg róla, mért is mellettünk dönts!21 év tapasztalat, szakértelem, 21 év stylist, smink és maszkmesteri, tervezési munka, referencia!

tatto_removal_magyar_zsuzsa_budapest (16) másolata

Sokan nem hitték el, hogy ugyanannak a Vendégnek az arcáról készült a fénykép. Kattints a galériába, ahol több fotót is találsz.

Konzultációra lehetőséged van személyesen vagy:
KÜLDJ FÉNYKÉPET, MELYNEK MINŐSÉGE:
Műtermi pontosságú, élethű fotóval, amin a hegek és bőr pólusai egyértelműen látszanak.
E-mail cím: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com
Így első körben 90% pontossággal lehet kezelési javaslatot felállítani.
100% javaslat azonban csak személyes találkozás és az állapotfelmérő lapok kitöltése után lehetséges.
Ezek után nem lesz kétséged!
“Szépség Referenciával!”

Magyar Zsuzsa ajak sminktetoválás eltávolítás, javítás:

Túl nagy lett? Ezen a problémán is lehet segíteni…

Ajak sminktetoválás forma kisebbítése ajakfeltöltés után, munka: Magyar Zsuzsa Madonna Magyar

Videó