16 évet töröltünk el 1,5 év alatt…

16 évet töröltünk el 1,5 év alatt…

16 évet töröltünk el 1,5 év alatt…

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_meglevo_szemoldok_sminktetovalas_javitas-1

Ismét egyik kedves vendégünktől kapott levelet szeretnénk veletek megosztani.

Egyre gyakoribb, hogy korábban elrontott tetoválások miatt keresnek nálunk segítséget. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy mennyire fontos körültekintően választani sminktetoválót. Egy elrontott tetoválás nem olyan, hogy hazamész és lemosod.

Egy sminktetoválás évekig ugyanolyan marad, legalábbis ami a formáját, alapszínét illeti. Ezt látják rajtad először az ismerősök, így jársz dolgozni, társaságba és ezt nézed minden reggel a tükörben hosszú hosszú ideig. Ne hagyd, hogy megrontsa a napjaidat egy ilyen eset!

Olvasd el Anita levelét!

Kedves Zsuzsa!

Ezúton szeretném neked és kis csapatodnak megköszönni az elmúlt 1,5 évben  irányomba tanúsított figyelmet, türelmet, kedvességet és professzionális szakértelmet!

A 16 éve csináltatott aszimmetrikus, fekete színű (az évek során kékessé fakult)  szemöldöktetoválásom  „megkeserítette” az életem. A napi rutin részévé vált a ceruzával történő javítgatás, állandó ellenőrzés és aggodalom, hogy nem kenődött e el….stb.  Az interneten történő kutakodás során rájöttem, hogy számomra csak a lézeres eltávolítás jelenthet megoldást, a vélemények alapján az sem volt kérdés, hogy  hozzátok fordulok segítségért. A kezdő lépés megtétele még így is hónapokig váratott magára, nagyon féltem a lehetséges hegektől és a szakember elítélő kritikájától. Szerencsére minden félelmem alaptalan volt:)  

9 lézeres eltávolítást követően ma elkészült az új szemöldököm, ami egyszerűen mesés, szebb mint amit legmerészebb álmaimban elképzeltem és hegek sehol. 🙂 Nehezen tudnám szavakkal megfogalmazni azt az örömet és hálát amit érzek, így egyszerűen csak annyit írok: NAGYON KÖSZÖNÖK NEKTEK MINDENT! Békés boldog ünnepeket és további  sikereket!

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_meglevo_szemoldok_sminktetovalas_javitas-2

Köszönetet nem csak mi érdemlünk, hanem ti is, ezért ezúton szeretnénk megköszönni minden vendégünknek, hogy minket választottak.

A legnagyobb öröm boldogságot okozni és látni az eredményeket, változásokat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_meglevo_szemoldok_sminktetovalas_javitas-1

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_meglevo_szemoldok_sminktetovalas_javitas-3

Csoda! Már 100 000 -en vagyunk együtt Veled! Helyesbítek: több, mint 100 000 -en! A csodák duplázódnak!
OH My God! Elértük 100 000 like-ot! Éppen most, nem is számítottunk rá! Most a csodák duplázódnak
A csoda és az ajándék most együtt jár Neked… Fogadd szeretettel rögtönzött hírlevelünket és ajándékutalványunkat! Ha szeretnéd kattints IDE
Továbbra is feltétlenül számítunk rád az oldalon aktív jelenléteddel. Éljük át a csodákat továbbra is együtt! Szeretettel:
Magyar Zsuzsa és Magyar Zsuzsa PMU Art csapat