Egy nyeremény hatása örömkönnyekkel – A sminktetoválás igazi nyeremény

Egy nyeremény hatása örömkönnyekkel – A sminktetoválás igazi nyeremény

Egy nyeremény hatása örömkönnyekkel

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_facebook_szazezren_egyutt-1

Tavalyi játékunkat Tímea nyerte, aki most megosztotta velünk érzéseit. Nem csak ő hullajtott könnyeket, mi is meghatódtunk levelén. Olvassátok el ti is, mit jelenthet egy profi sminktetoválás!

“Sziasztok!

Először is szeretettel gratulálok a 100 000-es követőtáborhoz, amit joggal kiérdemeltél kedves Zsuzsa és a stáb!

Mélységes örömmel emlékszem a pillanatra, amikor az életem része lettetek, így szívesen mesélek is róla és köszönöm a lehetőséget, hogy veletek ünnepelhetek! Gyermekkorom óta kitűzött célom volt szépségápolással, emberekkel foglalkozni, mostanra 12 év van a hátam mögött a kozmetikus szakmában. Ezt azért tartom fontosnak elmondani, mert mint a hivatásának élő, alapos, empatikus szakmabeli, hasonló szakember keze alá szerettem volna kerülni. Sokáig kerestem önmagam, mindig változtattuk a sminktetoválásaimat kedves barátnőm, kolléganőim által, de elégedettségem nem tartott sokáig, majd ők is másban találták meg az igazi sikert. Ilyen kényelmetlen a maximalizmus.

Lázasan kerestem a megoldást, a tetoválásaim koptak, az igényeim nőttek. Kedves Zsuzsa, személyedben hozta elém az Isten azt a meglátást, stílust, profizmust, amire mindig is vágytam! Epekedve lapoztam a munkáidról készült fotókat, annyira gyönyörűnek, izgalmasnak és tökéletesnek találtam, hogy attól féltem, nekem sosem lesz ilyen. Majd nyújtottad tálcán a lehetőséget egy játék formájában, én pedig éjt nappallá téve küzdöttem. 2014-ben így első helyen sikerült megnyernem a felső szemhéj tetoválást.

Boldogságom határtalan volt, addigra sok nehézség alatt szinte teljesen elveszettem a ragyogást az arcomból, a szívemből,ami nekem a fent említettek által talán különösen fontos. Izgatottan mentem az első alkalomra és valóban egy stáb fogadott, Zsuzsa az energiád és a határozottságod nagyon meggyőző volt, de az én véleményemet is számításba vetted. Díva szemhéj tetoválásban maradtunk és mikor megláttam az eredményt, azt hiszem, előttetek jöttek az örömkönnyek. Fáradtságnak, öregedésnek semmi nyoma nem volt az arcomon, eltüntettétek a gyötrelmeket. Nyilván ezen felbuzdulva eltökélten igyekeztem megoldani, hogy törzsvendégetek lehessek, elkezdtük javítani,ami még kilátszott és eltüntetni,ami már nem kellett. Új alsó szemhéj sminktetoválás, ismét éveket dobott rajtam, annyira ki volt kopva az is. Majd szemöldöktervezés, ajánlottátok a szálas szemöldököt, meleg barnában a régi satíros fekete helyett.

Elfogadtam, nem véletlenül és sosem felejtem el a pillanatot, amikor megláttam. Nem tudtam betelni vele, gyönyörű lett, csinos, de természetes. 2 éve viselem és nyugodt vagyok, kényelmes, fel sem merül probléma a tükörben.

Azóta már frissítettünk, de az leginkább a lelkemnek kellett, a legnehezebb időkben is emlékeztettetek a nőiségemre, erőt adtatok, nyugalmat, örömet, büszkeséget.

A sminktetoválás szeretete miatt mindig jönnek újabb ötleteim, valamint karbantartás végett is visszatérő vendégetek vagyok, leszek, de az öröm és a tartás, amit adtok igazából.

 magyar_zsuzsa_sminktetovalas_facebook_szazezren_egyutt-2

Most jön a nagy napom is és hálás vagyok, hogy a ti kezetek munkája ékesíti ezt a fontos pillanatot is majd.

Élvezek minden pillanatot veletek és örök hálával maradok továbbra is hű vendégetek. Köszönöm!”

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_facebook_szazezren_egyutt-3

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_javitas_budapest_facebook_szazezren_egyutt_blog

Csoda! Már 100 000 -en vagyunk együtt Veled! Helyesbítek: több, mint 100 000 -en! A csodák duplázódnak!
OH My God! Elértük 100 000 like-ot! Éppen most, nem is számítottunk rá! Most a csodák duplázódnak
A csoda és az ajándék most együtt jár Neked… Fogadd szeretettel rögtönzött hírlevelünket és ajándékutalványunkat! Ha szeretnéd kattints IDE
Továbbra is feltétlenül számítunk rád az oldalon aktív jelenléteddel. Éljük át a csodákat továbbra is együtt! Szeretettel:
Magyar Zsuzsa és Magyar Zsuzsa PMU Art csapat