Hogyan változott meg Nóri élete?

Hogyan változott meg Nóri élete?

Hogyan változott meg Nóri élete?

magyar_zsuzsa_budapest_facebook_egyutt_szazezren_sminktetovalas_szepseg-4

Egy sminktetoválás hosszú évekre szól. Ezért nem mindegy, hova fordulsz, kit választasz a tetoválásod elkészítéséhez. Nyilván fontos az ár, az anyagok, gépek minősége, a tapasztalat, de a legfontosabb talán az a bizalom, amivel életed pár évét egy másik ember kezébe helyezed.

Rengeteg hölgy jön hozzánk elrontott tetoválás miatt, kérik segítségünket, hiszen lézeres eltávolítással is foglalkozunk. Most Nóri történetén át osztjuk meg veled, mit is jelent ez pontosan.

Nóri „hibája” csipán annyi volt, hogy szeretett volna szájkontúrt és rossz tetoválót választott, rossz kozmetikusban bízott meg. Nem nézte át alaposan az illető referenciáit, tapasztalatait, hanem egyszerűen csak besétált a legközelebbi szalonba. Mi döbbenettel hallgattuk őt és természetesen segítettünk.

Olvassátok el történetét, és ha csak egy kicsit is tanultok belőle, úgy nem csak Nóri életét sikerült megváltoztatnunk:

magyar_zsuzsa_budapest_facebook_egyutt_szazezren_sminktetovalas_szepseg-1

„Sziasztok, üdvözlök mindenkit! 

Ha ezt olvassátok, a legjobb helyen jártok! Okuljatok és tanuljatok az én esetemből, nehogy így járjatok! Megkerestem a Zsuzsát a problémámmal, ugyanis szájtetoválást csináltattam egy kozmetikusnál, akit megkértem, hogy a szám kontúrvonalát tetoválja ki. Nem kell nagyítás.

Erre kaptam egy olyan “új” szájat, ami úgy nézett ki mintha odaszáradt volna a kakaó. Mindenki mosolygott, csodálkozott rajtam, hogy ez így nem én vagyok. Aztán javaslatra kipróbáltam a gyümölcssavas krémet. A szám fölé kellett kennem, hónapokon keresztül. Változás semmi. Ezután találtam meg Zsuzsát. Mindent elmondtam neki. A savazás miatt várni kellett 2 hónapot, időpont egyeztetés után elmentem hozzá. Megkezdődött a teljes átalakulás! 

Teljes ajak satír és lézer. Kettő alkalom és gyönyörű lett.   A szemöldökömmel is probléma volt, a természetellenes kékesfekete szín mellett nem volt előnyös a régi szemöldök formája sem. Többszöri lézerezés után végre elkészült a 3D-s szálas természetes színű, formájú új szemöldök is! A szemem kontúrvonalát is újra kellett csinálni, javítani.

Nagyon köszönöm a Zsuzsának és kollégáinak a profi, lelkiismeretes munkájukat! Sokkal magabiztosabb lettem. Mindenki észrevette és dicsérte az átalakulásomat!

Ne gondolkodjatok, hogy hova menjetek!!Csakis a Zsuzsához, a profihoz egy gyönyörű szalonba! Nem mindegy kire bízzátok magatokat mit viseltek az arcotokon. Nekem innentől csak a MAGYAR ZSUZSA létezik! Gyertek Ti is ne gondolkodjatok! Üdvözlettel: Nóri.”

Úgy gondoljuk, ennél és a Nóriról készült fotóknál többet mi sem tudunk mondani, örülünk, hogy Nóri életén segítettünk.

Talán Nóri üzenete hozzátok is eljut, hogy egy rossz választás miatt ne kelljen évekig szenvedni és még több pénzt beleölni a változtatásba. Egy új tetoválást olcsóbb és gyorsabb elkészíteni, mint egy régi tetoválást javítani.

magyar_zsuzsa_budapest_facebook_egyutt_szazezren_sminktetovalas_szepseg-5

magyar_zsuzsa_budapest_facebook_egyutt_szazezren_sminktetovalas_szepseg-2

magyar_zsuzsa_budapest_facebook_egyutt_szazezren_sminktetovalas_szepseg-3

??????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????
A 2, 5 órás sminktetoválás alatt ugyan a  kontúr nem nagyon duzzadt be, de a szem alatti terület kicsit megviselt, de ez hamar rendeződött.

Csoda! Már 100 000 -en vagyunk együtt Veled! Helyesbítek: több, mint 100 000 -en! A csodák duplázódnak!
Elértük 100 000 like-ot! Éppen most, nem is számítottunk rá! Most a csodák duplázódnak
A csoda és az ajándék most együtt jár Neked… Fogadd szeretettel rögtönzött hírlevelünket és ajándékutalványunkat! Ha szeretnéd kattints IDE
Továbbra is feltétlenül számítunk rád az oldalon aktív jelenléteddel. Éljük át a csodákat továbbra is együtt! Szeretettel:
Magyar Zsuzsa és Magyar Zsuzsa PMU Art csapat