“Végre elégedetten és boldogan nézhetek tükörbe…”

Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai sminktetovalas-klasszikus szalas szemoldok tetovalas-javitas - eltavolitas

“Végre elégedetten és boldogan nézhetek tükörbe…”

“Végre elégedetten és boldogan nézhetek tükörbe…”

Kedves Zsuzsa!

A kezeléseim végére érve egy új szemöldök tulajdonosaként, ami egyszerűen tökéletes lett és nem túlzok, ha ezt mondom!!  Úgy érzem eljött az ideje, hogy megköszönjem neked az eddigi munkádat és azt, hogy visszaadtad az igazi szépségemet!! Végre elégedetten és boldogan nézhetek tükörbe a te szakmai tudásodnak és határozottságodnak köszönhetően!!!!!!  Minden pénzt, időt és fájdalmat megért!! Mindenkinek csak ajánlani tudlak!

Legjobb Technológia, minőség, pontosság, egyedi Stílus, olyan forma és színvilág ami igazán hozzám illik, én ezt kaptam tőled! Nálad profibb szakemberrel nem találkoztam! Kevés ilyen ember van ebben a szakmában, mint te aki ilyen pontosan, profin és stílusosan dolgozik! Én már csak tudom. Örülök és megnyugtató, hogy rád találtam! Szeretem, hogy nálad mindig van valami újdonság! Fejleszted magad és mindig a legmodernebb technológiát alkalmazod, ami nagyon fontos!! Ebből is látszik, hogy szereted amit csinálsz és szívvel lélekkel csinálod!! Számomra te vagy a legjobb!

Nagyon hálás vagyok neked!!! Minden nap gondolok rád!!!

Ui.: Sorstársaimnak üzenném, hogy feltétel nélkül bízzanak benned és legyenek türelmesek, mert megéri! Én vagyok az egyik elő példa a sok közül, hogy a borzalmas szemöldökből is lehet gyönyörűt varázsolni! Ne sajnáljátok a pénzt és az időt, mert Zsuzsánál biztos, hogy minőséget kaptok! Sőt még annál is többet!  Nekem elhihetitek!

Mégegyszer köszönöm az egész Madonna Szalon Csapatának, de főleg  Zsuzsának a kitűnő munkát!
Élmény volt veletek ez az egy év! Biztosan találkozunk még!
Szeretettel gondolok rátok mindig!
További szép sikereket kívánok neked Kedves Zsuzsa!

Killer Timea
Székesfehérvár

magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (3)
magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (7)
magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (6)  magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (4)  magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (2) magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (1)

magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_2017_budapest (5)