Következetesen következetlenül?

Következetesen következetlenül?

Következetesen következetlenül?

Javítás folyamatában a szemöldök sminktetoválás otthoni “házi barkácsolása és következményei”

Úristen!

A sminktetoválás javítás kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapszik!

Hogy miért is nem vállalják sok helyen a javítást? Erre is sajnos kiváló példa ez az esettanulmányunk.

A szemöldök sminktetoválás javítása egy kölcsönös bizalmi kapcsolat és együttműködés. A sikeressége minden résztvevőn múlik!

Vendégünk szemöldök sminktetoválásra érkezett külföldről.

Kérése az volt, hogy már meglévő máshol készült szemöldök sminktetoválását eltávolítás nélkül javítsuk ki.

Így érkezett hozzánk:

pusztai_anna_1

Első alkalommal a Vendég kérésére szemöldökét közösen újraterveztük. Mindkét oldalon feljebb került a szemöldöke, de különösen a jobb oldali, ami érkezésekor a másiknál lejjebb volt és beljebb is kezdődött.

A közös tervezés és a tervezés elfogadása után történt meg a sminktetoválás és a kilógó részek tetoválás eltávolítása.

A  korrekció után gyógyultan.

Vendégünk az első alkalom után 9 héttel érkezett még egy kis minimum tetoválás eltávolításra

Az előzetes Fontos Tudnivalókban, amit Vendégeink írásban is megkapnak és el is mondjuk szóban is, hogy 180 napon belül 10000 Ft a lehetséges  3. alkalom amire szükséged lehet, akár ha, nincs már meglévő sminktetoválásod akkor is, de különösen, ha már volt sminktetoválásod előtte.

Vendégünk 3. alkalmára az első alkalomhoz képest 4 hónappal érkezésekor így nézett ki:

????????????????????????????????????

lent A  3. alkalom sminktetoválás utáni állapot, laser radírozás előtt:

????????????????????????????????????

És 7 hónappal a szemöldök sminktetoválás javítás után Vendégünkkel vajon mi történt?

????????????????????????????????????

Vendégünk szemöldökét nagyítós lámpa alatt vettük szemügyre. A vendég saját kezűleg savakkal, dörzsöléssel és a szemöldöknél szélesebb hegvonalat okozott magának! Ettől elhatároljuk magunkat.

Több kérdésünk után mondta el nekünk a Vendég, hogy az általunk javasolt Házi Ápolás ellenére, mivel nem tudott külföldről annyit jönni még a régi sminktetoválásának eltávolítására, amennyit szeretett volna,  így Ő otthon savazta illetve mechanikai úton próbálta önmagának eltávolítani.

Ez a blog el sem készült volna, ha a vendég nem azt állította volna hogy a mi tetoválásunk néz ki így, az vörös… És még lézeres eltávolítást erőltetettbben a pillanatban, ebben az állapotban.

Közelebbről, ránagyítva elborzadtam. Természetesen abban igaza van, hogy most vörös a szemöldök belső fele mindkét oldalon: de sajnos az igazság az, hogy a szerinte 2 hete, meglátásom szerint maximum 1 hete vegyi anyaggal és dörzsöléssel okozott bemélyedően heges bőrfelületet a szemöldökén, és ezen maradandó hegek lesznek. A lézerkezelés kontraindikált, de minden további kezeléstől is elzárkóztunk, az együttműködést lezártuk. A bőre állapotáért a felelősség a vendéget terheli.

Egy ilyen eset után, ha a szolgáltatót bármikor összefüggésbe hozza a Vendég ilyen eredménnyel, akkor a szolgáltatónak bármikor jogában áll perelni jóhír megsértéséért.

A vendég saját kezűleg savakkal, dörzsöléssel és a szemöldöknél szélesebb hegvonalat okozott magának! Ettől elhatároljuk magunkat.