Lehetetlennek tűnő átalakítások: Amire büszke vagyok

Lehetetlennek tűnő átalakítások: Amire büszke vagyok

Lehetetlennek tűnő átalakítások: Amire büszke vagyok
Extrém deformáció
magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_budapesz (3)
Egy esztétikai műtét kövketeztében Andrea szemhéjkontúrja furcsán deformálódott. Egyik feljebb, másik lejjebb került, az eltérés majd 1 cm lett.
Természetesen 🙂 kuponos lehetőségre jelentkezett Andrea. Azt csak remélni tudtam, mint mindig, ha extrém esztétikai helyzetekből “kell felállni” – hogy  vendégem a minőséget tartotta szem előtt, amikor a kuponra lecsapott…
Egy fontos alapgondolat: A minőségi feladat is lehet kuponos…
A saját bőrödet viszed a vásárra! Mikor felsőfokú, nem szokásos feladatról, hanem celofán vékony bőrről és javításban a bőr terhelhetőségét és a feladatot tekintve “utolsó esélyről” van szó, akkor az állapot további rontását biztosan elkerülve a szakértelmet kell előtérbe helyezni.
magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_budapesz (2)
A szemhéj tetoválás javítása különleges terület, gondos, óvatos és pontos kezelést kíván. Nagyon körültekintően kezeltük Andreát, és a fotókon az utolsó találkozásunkkor, a radírozás előtti állapotot szeretném megmutatni. Ősszel találkozunk legközelebb, amikor a szájkontúr javítást kezdjük.
A szemhéj sminktetoválást 1 hónapja korrekcióztuk, a gyógyult és már maradandó állapot.
magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_budapesz (1)
“Kedves Zsuzsa! Szeretném megköszönni, hogy- és csak ismételni tudom magam- ilyen csodálatos munkát végeztél. Már nem is akarok arra gondolni, hogy milyen voltam, amikor hozzád kerültem, mert amit most látok a tükörben az egy másik ember. Mégegyszer millió köszönet az odaadó és szakszerű munkáért. “