2018 legtrendibb átalakítások és felújítások

2018 június best of sminktetoválás

A legtermészetesebb egyben a legigényesebb

A Microblading finom módszer, mellyel vékony szálakat pigmentálunk manuál módszerrel. A szálacskák frissítése kb. évente aktuális, de nézzük, mi befolyásolja a tartósságát.

Fontos a jó választás! Nem érdemes ragaszkodni a katalógus szépséghez.

Meddig tart? Több tényező együttesen befolyásolja a tartósságot.

 1. Előtte: járd körbe a témát…amikor szakembert keresel, nézd meg, milyen technikákban jártas, mennyire gyakorlott
 2. powder effect, gépi szálas technikák a különböző szemöldökök szálnövekedési irányait követve….klasszikus és bolyhos fluffy szemöldök,  javítások, eltávolítások, a formák sokfélesége a különböző karakterekhez, microblading technikák…ha mindenben jártas, akkor  tervezés után a pigmentálás során sem érhet váratlan dolog…
 3. Jó választás: mutasd meg, mit szeretnél, de a döntést add a szakember kezébe, akire szépségedet bízod. (ha ellenőrizted, hogy minden technika rendelkezésére áll, akkor nyugodtan elhiheted, a legjobbat ajánlja)
 4. Hogyan érkezz a sminktetoválásra? Előtte pár nappal már nem szabad leborotválni, mert a bőr elvékonyodik, és erősen vérezhet munka közben. Ez akadálya a pigmentek bejuttatásának. Utána a borotvát dobd a szemétbe, mert a borotva okozta állandó hámsérülés- gyógyulás a pigmentek gyors kikopásához vezet.
 5. Maradéktalanul tartsd be a gyógyulási szakaszban a házi ápolási tanácsokat.
 6. Felelősségteljesen érdemes hozzáállni, betegen ne tetováltass!
  1. a szervezet az első 17 napban idegenanyagként a sminktetováló pigmentekre, és a szervezet igyekszik eltakarítani. Régóta vársz az időpontodra? Mégis:  Antibiotikum szedése, vagy lehúzott lázas betegség, allergiás időszak, herpesz esetén lehet, hogy a pigmentket nem maradéktalanul fogadja be a szervezet.
 7. Eleinte és később is figyelj az UV védelemre, a sminktetoválásod teljes élettartama alatt.
 8. díjmentes finomhangoló pigmentálásra is keríts sort 90 napon belül
 9. Utána: Ha a szoláriumnak sem tudsz ellenállni, akkor triplán védd a szemöldöködet.
 10. A szemöldök festés: sminktetoválás után érdemes mellőzni, hiszen a H2O2, a festék aktíváló anyaga számára a bőr átjárható. Épp csak kicsit erősebb koncentrációban szőkítésre használjuk a kozmetikai gyakorlatban. A bőrbe vitt pigmentek színét idővel a H2O2 kiszívhatja.
 11. Szükség szerint 1-2 évente kérj színfrissítést.

PSX_20180610_072255[1]

Meddig tart?

Legyen mindig a legtrendibb a sminktetoválásod! Podvorica VIP felújítása…átalakulással, az új Bolyhos, Fluffy stílusban. magyarzsuzsa_sminktetovalas_201806703pg