A bőr a sminktetováló festővászna

A bőr a sminktetováló festővászna

Elég, ha azt tudod, élethű természetes szálas vagy karakteres, selymes satíros szemöldökkel éreznéd jól magad. Megálmodjuk a egyedi szépségedhez a legjobb módszert, figyelembe véve, hogy a bőr, csakúgy mint a festővászon, saját textúrájával egészíti ki a kompozíciót, illetve a gyógyulás folyamatával egyéni sajátosságaink módosítják kész eredményt.

Technikai kérdés csupán, hogy microblading lehet a befutó, mint például az

  • Oriental szemöldök készítésénél vagy
  • ha kreol, vagy vízhiányos, zsírhiányos, érett bőrre keressük a megfelelő megoldást
  • vagy ha túlságosan elasztikus a bőr

Gépi szálas technikát érdemesebb alkalmazni, ha

  • ha mérsékelten zsírosabb bőrtípus de szálazás is szükséges lenne pl. aszimmetria miatt
  • ha vastagabb a szövetállomány a szemöldök csonton
  • enyhén, kezdődően rozáceás a felület

Inkább a SilkyBrows, PowderBrows a befutó, ha zsíros, kissé rosaceás a bőrtípus, vagy ha napkárosodott, esetleg tapintásra nagyon puha, párnázott a felület, vagy napkárosodott a bőr, esetleg a továbbiakban is a napozás meghatározó szokás.

A bőr textúrája és biológiai tényezők döntő befolyással vannak a végső eredményre.

LifeLike, életszerű természetes szemöldökhatás elérése trend, ezért szenvedélyesen kutatjuk a legéletszerűbb szálrendezéseket, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a trendi technikák tökéletes alkalmazásával mindenképpen megalkothassuk a legszebbet.

Rekonstruálhatjuk az eredeti, vagy lehetséges saját szemöldöködet is fénykép segítségével, vagy elemzésekkel feltárjuk az eredeti szemöldök lehetséges tulajdonságait.
A legapróbb részletek is számítanak, mindenre figyelünk.

Amikor álomszemöldöködet tervezzük, gondosan elemezzük a hozott alapot, mint például a saját szemöldököd szálainak a lehetséges növekedési irányait, plusz a  karaktered szerinti helyes irányokat, fontos a saját szemöldök szálak vastagsága, és a  természetes szálsűrűség is.

A saját szemöldök színe és a kívánt árnyalat összhangját meg kell teremtenünk.
A természetes szemöldök ív szélességét is alapul vesszük.

  • tanulmányozni szükséges a vendég származása szerinti szépség kultúráját
  • a bőr tulajdonságait és a vendég életkorát

A jó szemöldök életre hívja, rekonstruálja az eredeti szabályos szemöldököt a természetes arcarányok gondos mérésé után.
Számos technika közül az a jó választás, mellyel a maximális szépséget alkothatjuk meg, felépítve, vagy rekonstruálva a természetes szépséget.

A helyes választást a gyógyult munkák esztétikai sikere igazolhatja.

Kiszámítható a színharmónia a következő szál-pigmentált gyógyult munkákon
Elkerüljük a csapdákat a szemöldök pigmentálás során.
A szemöldök bőrtípusra alapesetben a T vonalhoz igen hasonló. Olyan módszert választunk, ami a bőrtípus sajátosságai mellett is szép eredményt nyújt.

3.- 4. Szemöldök tetoválás generáció
Az előző tetoválások maradványpigmentjei

Az előző pigmentrétegek a bőr anyagcsere folyamatai révén idővel kopnak, és fakulnak is. Ideális esetben a színe nem változik, csak halványul.

Bizonyos esetekben kitölthetik bőr felső rétegeit, így a következő rétegek számára nem marad hely. A lehetséges következmény a nem kívánt 3D hatás, kiemelkedő, vastag, migrált pigmentréteggel, vagy a másik lehetőség, ha már nem igen fogadja be a bőr a sminktetoválást, és idő előtt kikopik

Tipp: A sikeres régi sminktetoválásokat is ha már több réteg van benne, finoman, 1 alkalommal kiradírozzuk gyenge Q Switch Nd/Yag laserrel vagy finom enzimekkel, így a következő pigmentréteg tartósabb és teltebb volumenű  lehet.

Eltávolítás feltétlenül szükséges a mély, kék tónusú tetoválások kijavítására.