A legújabb sminktetoválási technikákkal- Akár egy magazin címlaplánya nyáron is. Jubileumi kedvezménnyel!

 

100elikekövetészsuzsa

           Köszönjük, hogy együtt ünnepelhetjük Veled!

A LEGÚJABB SMINKTETOVÁLÁSI TECHNIKÁKKAL,, ha már van meglévő sminktetoválásod és ha még nincs, akkor is olyan lehetsz :

– AKÁR EGY MAGAZIN CÍMLAPLÁNYA

ÚJDONSÁGAINK JUBILEUMI ÜNNEPI KEDVEZMÉNNYEL!

Jubileumi Ünnepi Kedvezmény részleteiért kattints IDE

magyar_zsusza_szemoldok_sminktetovalas_2017_eyebrows_tattoo

Köszönjük, hogy Velünk tartasz a SMINKTETOVÁLÁS VILÁGÁBAN.

A SMINKTETOVÁLÁS ROHAMTEMPÓBAN VÁLTOZIK, FEJLŐDIK A TI IGÉNYETEK SZERINT!

Szeretnél hozzád illő Szemöldököt?

Milyen az ideális szemöldök? Microblading vagy géppel készített szál azonos szálas, 3D satíros szálas, Hybrid, Soft puder vagy Satírost.. esetleg van már régi tetoválás, amit figyelembe szükséges venni…

Az ideális szemöldök titka, hogy bízd ránk a tervezést. A saját szemöldöködhöz legtermészetesebb szemöldök sminktetoválásod készülhet, ráadásul bőrtipusodhoz a legtartósabb.

A legmodernebb szemöldök sminktetoválásokat ITT láthatod.

Szerencsés vagy ha még nincs szemöldök sminktetoválásod, hiszen, akkor a legújabb trend szerinti, legújabb technikával készülhet el Neked a szemöldök. Készülhet egy teljesen természetes hatású, amivel észrevétlenül koronázod meg arcod szépségét vagy egy határozottabb, amivel minden nap púderes sminkelt hatású szemöldökkel élheted meg a hétköznapokat kényelmesen.

Kell- e Neked választanod a technikák közül? Persze jó ha tudod, mi tetszik, de a legszebb és legtartósabb sminktetoválás érdekében a legjobb ha, azt ami tetszik,összehozzuk azzal amit Magyar Zsuzsa az online vagy személyes konzultáció alkalmával RÁD szabottan javasol.

Ha már van meglévő szemöldök sminktetoválásod, akkor sem kell  lemondanod a gyönyörű szemöldökről .

Persze csodákra mi sem vagyunk képesek, de türelemmel, bizalommal és együttműködéssel  együtt  elérhetjük vágyott kinézetedet.

SZERETNÉD? BÍZOL BENNÜNK? VÁGJUNK BELE!

Árajánlatot szeretnél vagy már bejelentkeznél? Küldj közeli részletfotót a területről, írd meg mit szeretnél, valamint írd meg a telefonszámodat is IDE:

magyarzsuzsa.madonn@gmail.com

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁSOKNÁL HÓDIT A SELYEMPOR, SMINKELT HATÁSÚ SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS ÉS SZEMHÉJ KONTÚR.

Készítése magas szakértelmet igényel. Ha van már meglévő szemhéj sminktetoválásod, ha nincs akkor is lehet Neked is,  a legrendibb szemhéj sminktetoválásod. Ez a technika alkalmas lehet elrontott szemhéj sminktetoválások javítására is!

Vendégünk Ági elrontott szemhéj és szemöldök sminktetoválással érkezett hozzánk, Ági nagyon bízott bennem, hogy tudok még segíteni neki, örömét levélben is megosztotta velünk. Esete remény lehet számodra is 🙂

ÁGI ÁTVÁLTOZÁSÁT MEGNÉZHETED, KATTINTS IDE

PLASZTIKÁZVA VOLT A SZEMHÉJAD?

Nem kizáró ok a szemhéj sminktetoválásban. Fontos számunkra minden előzményed. A legszebb és legtartósabb hatás érdekében mindenről pontosan tájékoztass minket és együtt mindent megoldunk.

Mégtöbb szemhéj sminktetoválásért Kattints IDE.

Árajánlatot szeretnél vagy már bejelentkeznél? Küldj közeli részletfotót a területről, írd meg mit szeretnél, valamint írd meg a telefonszámodat is IDE:

magyarzsuzsa.madonn@gmail.com

A LÁNY AZ ÁRLISTA FOTÓ KOLLEKCIÓBÓL

Adrienn szemhéj sminktetoválásának VIP felújításáról itt olvashatsz:

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_vip_felujitas_2017_08

magyar_zsuzsa_szemhej_vip

AJAK SMINKTETOVÁLÁSOK LEGÚJABB TRENDJE A GYÖNYÖRŰ SZÍNEK NUDE- TÓL EGÉSZEN A CSILLOGÓ AJAKFÉNY HATÁSÚ SMINKTETOVÁLÁSOKIG.

A gyönyörű színek játékával ajkadat optikailag dúsíthatjuk is a 3D  ajak sminktetoválással.

Ha van ajakfeltöltésed vagy már meglévő ajak sminktetoválásod, a legújabb technikákkal a Te ajkaid is friss színekkel hangsúlyozhatjuk.

1_magyar_zsuzsa_ajak_sminktetovalas_pmu_budapest_2017_08 (2)

Felmérések szerint  nekünk embereknek mindössze 7 másodpercre van szükségük ahhoz, hogy valakiről az első találkozás első másodpereceiben azonnal véleményt formálunk.

100-BÓL 1 ÍGY DUZZAD! STEP BY STEP! KÖZKÍVÁNATRA- Köszönöm Leila az 1 napos képeket 🙂. Íme, egy duzzadós sminktetoválás 24 órája – mely nálam nagyon ritka eset… – ahogy ígértem, leleplezem a step by step történetet… A Facebookon esettanulmányokat mutatok nektek, hogy minél tényszerűbben minden információt átadhassak 25 éves munkatapasztalatomból. Igaz, sokan nem olvasnak.

A napokban egy olyan műhelytitkot osztottunk meg Veletek, ami nagy port kavart,. Ezuton is köszönjük Leilának a fényképeket, hogy szemszéltethessük a gyogyógyúlás folyamatát. 6 naposan már gyönyörű.

Leila Ajka beduzzadt, de ez igen ritka jelenség nálunk. Műhelytitkok: nagyon ritkán előfordulhat hogy az friss sminktetoválás után 4 órára igen csak be duzzad az ajak. Természetesen másnapra már csak fele akkora…

Az első ítéletek után mindenki számára világossá vált videónk célja.

Megmutathatom esettanulmányként egy duzzadós ajak sminktetoválását előtte, közben, utána, 1 nap múlva és két nap múlva…step by step. 2 nap alatt felére csökkent…tényleg nincs extrémül feltöltve 🙂 – talán csak nagyon meleg volt aznap.

Sminktetoválásod időpontját életvitelednek megfelelően választjuk meg. Fontos tudnivalóként ” Hogyan érkezz sminktetoválásodra” fejezetünket időpont választásod előtt kérjük olvasd el.

VAN, AKINEK A SMINKTETOVÁLÁS UTÁN KÖZVETLENÜL BEDUZZAD, ÉS VAN AKINEK NEM.

????????????????????????????????????

MAGYAR ZSUZSA PMU Art Kreatív Csapat-Szépítés Csapatban

magyar_zsuzsa_ajak_sminktetovalas_pmu_budapest_2017_08

Még több ajak sminktetoválásért Kattints IDE.

Árajánlatot szeretnél vagy már bejelentkeznél? Küldj közeli részletfotót a területről, írd meg mit szeretnél valamint írd meg a telefonszámodat is IDE:

magyarzsuzsa.madonn@gmail.com

Vendégem, Marina Floridában él, ezért ritkán tud meglátogatni. 2009-2010-ben egyszer már átalakítottam és lézerrel kikoptattuk a szemöldöktetoválását. A felújításnál nem voltam kéznél 🙂…ezért kint “áthúzták”.

Sajnos nem lett az igazi. Most egy új szemhéj sminktetoválást készítettem, mely a fotó pillanatában 3 órája készült… és 2in1 intenzív pigmentálással melegítettem a szemöldököt – hogy 2 évig ne kelljen hozzányúlni:-) 🙂. (Ez még 3/4-ére összehúzódik, és világosabb lesz)

magyar_zsuzsa_sminktetovalas-vip_felujitas_szemhej_sminktetovalas-2017_08

Marina szemhéj sminktetoválása frissen picit duzzadt, de 2 óra múlva már nem is megviselt.

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_vip_club_pmu_2

MAGYAR ZSUZSA AMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB. Részletekért kattints IDE.

Árajánlatot szeretnél vagy már bejelentkeznél? Küldj közeli részletfotót a területről, írd meg mit szeretnél, valamint írd meg a telefonszámodat is IDE:

magyarzsuzsa.madonn@gmail.com

Szívélyes üdvözlettel: Magyar Zsuzsa és MAGYAR ZSUZSA PMU Art Kreatív Csapat

MAGYAR ZSUZSA PMU Art Kreatív Csapat-Szépítés Csapatban

NÉVJEGYEM: https://madonna.hu/magyar-zsuzsa/