After 01 másolata

Sminktetoválásod, mint ékszer díszítse arcodat – élvezhesd minél tovább szépségedet:

32511

Legmegfelelőbb krém a házi ápoláshoz a fényvédővel ellátott hám regeneráló vitaminos bio készítmény cicabio, amit tőlünk kaptál.- Kérlek semmiképpen ne helyettesíts varázsfőzetekkel, vazelinnel vagy körömvirág krémmel

 Mindenkor 50 faktoros krém a szín védelmére. Ennek folyamatos következetes használata szükséges és elegendő a friss és mar gyógyult sminktetoválás védelmére is. Alkalmazhatod napon.

  UV VÉDELEM!!!!!! ÖRÖKKÉ – A napozáshoz 50 SPF Bioderma-t ajánlunk a színek védelmére, szolá-riumozáshoz fehér ceruza és 50 SPF együtt kell!

Szoláriumba? Ugye, emlékszel még?

Sminktetoválás után 21 napig NE szoláriumozz

Hajat szeretnél mosni? Sminktetoválás utána 10-14 napig ne áztasd a fel sminktetoválást.

Ha már meglévő sminktetoválással érkeztél és annak javítása, áttervezése készült átmenetileg korrektor használata lehet szükséges.

A pörk leeséséig kerüld a sminktetoválás pár mp-nél tovább vízzel érintkezését.

-Hogyan kell majd ápolni otthon a friss sminktetoválást?
A friss mint tetoválásra nálunk kapott fényvédő krémet érdemes használni majd később pedig fényvédő krémet Napozáshoz vagy szoláriumban

Regenerálódási idő alatt – 1 hétig

Szoláriumban: Sminktetoválás után minimum 21 nap múlva!

A fotón: VIP felújítás

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_tani_fenyvedelem_szolarium-1????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Tisztálkodás, letisztítás

Tiszta ásványvízzel vagy Octenisepttel, vagy H2O2 fertőtlenítővel tisztítsd, a vonalat puhán tartani. SEMMI MÁST NE HASZNÁLJ!
Mennyi ideig nem érheti víz?
1. Tiszta ásványvízzel átitatott nedves vattával egy mozdulattal letörölni naponta 3-5 alkalommal, És utána csak és kizárólag az általunk javasolt házi ápoló krémmel kell és szabad bekenni
Tilos más krémet vagy varázsfőzetet használni!!!!
1. Az arc zuhanyoztatása 7 napig
2. Hosszabb ideig feláztatás, mint hajmosás: 10 – 14 napig
– De egy hónapig hajmosás előtt krémezd be alaposan a felületet mielőtt víz éri a szemöldöködet
3. Uszoda 21. naptól-de előtte alaposan be krémezve a felületet
4. Szauna vagy kozmetikai kezelés gőzöléssel egy hónapig!

Reklamáció

  • REKLAMÁCIÓT CSAK előzetesen egyeztetett konzultációs időpontban fogadunk el, 8 napon túl, és 21 napon belül a 2. alkalmat követően, amikor már látszik a munka eredménye, de már nem duzzadt a felület. Ami duzzadt, az nem is tűnhet egyformának…https://madonna.hu/minoseg_kezelese
  1. SZÍNÉLÉNKÍTŐ ALKALOM: a színt alakítjuk. Tökéletesítjük az árnyalatot, illetve pontosítjuk a formát, de nem áttervezzük! Az arc nem 100% ban szimmetrikus, de azért a sminktetoválás csak 95 %-ig lehet egyforma. A színélénkítés alkalmával nincs lehetőség új forma kialakítására.

SMINKTETOVÁLÁS ELKÉSZÜLTE UTÁN     CSAK OLYAN KÉRDÉST TEGYÉL FEL, AMIT NEM ÉRINT JELEN TÁJÉKOZTATÓ.

 A  friss sminktetoválás 30%-kal sötétebb néhány napig a tartósan látható színnél és  szinte heg nélkül gyógyul.

Szemhéj:

Még pár napig duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Duzzadt= hosszabb és vastagabb, mint a terv, amit elfogadtál. Száraz, tiszta jéggel kezeld. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Ne ázzon fel.

Minél gyengébbek a szöveteid és minél vastagabb vonalú szemhéj sminktetoválást kértél annál hosszabb idei lehet duzzadtabb.

Szemhéj sminktetoválás után még pár napig duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Duzzadt= hosszabb és vastagabb, mint a terv, amit elfogadtál. Száraz, tiszta jéggel kezeld. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Ne ázzon fel.

Ajak:

A sminktetoválás akár 4-5 napig is duzzadt lehet, de másnapra többnyire rendeződik, színe intenzívebb. A valaha feltöltött ajkakról a duzzadás sokkal lassabban múlik el, a szimmetria lassabban áll vissza. Jegelhető. Mire figyelj? A sminktetoválás 4-5 nap után túl világos lesz a pörk leesésével, de 3-4 hét alatt eléri a tartósan megmaradó árnyalatot. Ezután lehet a színélénkítő 2. alkalom.

Szemöldök

Sötétebb a kívánatos árnyalatnál 2-4 napig.  Bár sok esetben elsőre kiváló, mégis Az egyenletes eredmény 2 alkalom alatt várható el. 3-5 napig, alkati tényezőktől  függő regenerálódási időre számítunk. A szemöldökcsonton a bőrfelület sok esetben bedagad, a mimika alul működik, a vonal merev, így nem látszik egyformának a szemöldök. Ne ess kétségbe! A formát alaposan meg-terveztük, Te hagytad jóvá.

A régi tetoválás javítása nem garantálható tökéletesre, de mindent megteszünk érte …esetlegesen extrém mimika, botox változó szakaszaiban a mimika változásai módosítják a sminktetoválás helyzetét (kifeszül-leesik) a Te felelősséged

Microblading special

Microblading szemöldök sminktetoválás

ápolási terv
1. 30 perccel langyos vízzel át kell törölni.
2. Óránként nedves vattával át kell törölni és krémezni.
3-4 napig is két óránként át kell törölni, mert varasodás esetén a varral együtt kijön a festék.

SZÍNEK:

Tudatos színválasztás az amilyen színt szeretnél a te bőrtípusodon nem feltétlenül alkalmazható azonnal, ezért  1 alkalommal bázis pigmentálást végzünk. A bázis pigmentálás célja az hogy elkerüljük a lill, kék piros, zöld szürke nem kívánatos árnyalatokat.

Az alkalmazott színekre a bőr eltérően reagálhat. A nyilvánvalóan szükséges korrekciós színeket az 1. alkalommal a színalapozáskor visszük fel, így lehetséges, hogy elsőre ez nem az a szín, amelyet majd látni szeretnél.

Ne aggódj ez miatt, csak azt a célt szolgálja, hogy pl. ne pirosodjon ki hamar egy szép meleg barna sminktetoválás… vagy ne kéküljön ki a sötétebb barna… kiváltképp ha volt régi tetoválásod is

Mennyi idő múlva lehet napozni, strandolni? esetleg szoláriumozni?
Leghamarabb 21 nappal a sminktetoválás után már szabad… gondos fényvédelem mellett.

Egyedi szépséged már a védjegyed!

“A smink csak egy eszköz a szépítésre.

De az önbizalom, a különlegesség, és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló.”

Meddig szükséges várnod, hogy új sminktetoválásodat értékelhesd?

A friss sminktetoválás 4 napig erősebb, gyakran sötétebb, vagy élénkebb, mint a kívánt eredmény. Ez szükségszerű.

A cél, hogy majd a tartós állapot legyen szép.

Az első sminktetoválás csak alapozás, mely a bőrszíned és az áhított árnyalat függvényében szükséges. ( Ha volt régi tetoválás, akkor az 1. alkalommal a feladatunk a semlegesítés.) Leghamarabb 3 hét alatt alakul ki a megmaradó

árnyalat… a bőr válasza alapján már megtervezhető a következő árnyalat. Még ez mellett is tény, hogy minden bőr minden színt másképp hív elő.

Emlékszel?

Gondos tervezés után magad fogadtad el a vonalak tervét. Ne aggódj! A friss sminktetoválás után a mimika esetenként 14 nap alatt áll vissza. Addig ne aggódj azon, ha nem teljesen tűnik egyformának. Ha duzzadt a felület,

kövesd a Házi ápolási tájékoztatót! A duzzadt felület sohasem tűnik egyformának…

Az első alkalom után a Forma 95%-os lehet maximum, míg a szín általában 70%-os.

A 2. alkalom is fontos. Ezért is tartunk fent számodra még 1-2 órát. Ha volt régi tetoválásod, akkor 3. alkalomra is

szükséged lehet. A 2. alkalom 30 napon túl, de 90 napon belül – ingyenes. Régi tetoválások színei, hegek, vagy

pigment hiány esetén nem garantálható, a bőr hogy fogadja be a pigmenteket. 91. naptól 180 napig (fél évig)

10.000 Ft-20000, vagy 90 napon belül 3. alkalom ugyanennyibe kerül.

Ha tetszik a sminktetoválásod, kérlek  oszd meg a facebook oldalam és kövess minket ahol folyamatosan értesülhetsz a sminktetoválások újdonságairól.

https://www.facebook.com/Sminktetovalasmagyarzsuzsa

Sminktetoválás – Előzetes tájékoztató

1.Új sminktetoválás:

Olyan területen történik, ahol még nem volt tetoválás

2 Régi tetoválás felújítása

Olyan sminktetoválás, melynek helye, Íve, vastagsága teljesen rekonstruálható az új sminktetoválással. Nem igényel új tervezést vagy új stílus tervezését, legfőbb jellemzője, hogy sehol nem lóg ki a régi tetoválás az új alól, így nem szükséges lézeres eltávolítás vagy lefedés sem. Színében nem igényel drasztikus változtatást, mint kivörösödött, kikékült vagy kiszürkült tetoválások. 1-2 alkalom a felújítás, kívánt és kiindulási állapot függvényében

3 Régi tetoválások újratervezése, átalakítása

A régi tetoválás festékeivel az új pigmentek kölcsönhatásba lépnek és egyénenként változó árnyalatok jönnek létre, több lépcsős, több fázisú munkát igényel. Nem a régi tetoválást rekontsruálja.

Ilyen lehet a nem szimmetrikus vagy rossz ívű vagy előnytelen stílusú vagy színű  tetovált szemöldök, szem vagy ajaktetoválás.

Ilyen esetben az új tetoválás csak részben fedi a régi tetoválást, ezért szükséges lehet a nem kívánt árnyalatokat semlegesíteni, a még soha nem fedett részeket kiegészíteni. Ezeket a felületeket hasonló, egységesebb árnyalatra  pigmentálással alapozzuk… és csak ezután kerülhet rá az új sminktetoválás kívánatos árnyalata- nem ritkán a 3. alkalommal. (a kiindulási alapprobléma mélységétől függően)

Mit kell tudni általában a színekről?

Egy új sminktetoválás egy alapozó pigmentálásból és 1 színfrissítő, élénkítő, konzerváló pigmentálásból áll.

A bőr színe, tónusa feltehetően hozzáadódik a kiválasztott szín pigmentjéhez és egyéni árnyalatban jön elő.

Minél sötétebb szint választunk azonban, általában annál hidegebb színű lesz a végeredmény.

Mindezek alapján választunk szint a pigmentáláshoz.

Ha első alkalom után tökéletesnek is tűnik a sminktetoválás, szükséges a 2. alkalommal megismételni, ekkor azonban a cél csakis a tartósság.

A bőr egyedi reakciói – várható és esetleges körülmények:

A régi elrontott tetoválás nem ritkán hegesen gyógyultak és ezek helyileg módosíthatják a pigmentek befogadását, esetleg foltokat eredményezve. A szalonban mindent megteszünk azért, hogy ezeket helyileg külön speciális módszerrel kezeljük ezzel csökkentve a problémát.

A régi tetoválást meg nem történtté nem tehetjük, de az esetek súlyosságától függően 70-100 %-ig homogenizálódik a környezetével szakszerű kezelés által.

Kilógó részek lefedése vagy lézeres tetoválás eltávolítása.

Szalonunkban mind a szakértelem, tapasztalat és a technikai felkészültség  tekintetében lehetőségünk van kiválasztani az adott előzmény eltüntetéséhez a legjobb, leggyorsabb, leghatékonyabb és legkevésbé költséges módszert. Gondos mérlegelést kíván, hogy milyen pigment előzmény mivel kezelhető legideálisabban. A MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS SZALONBAN a lézeres eltávolítás nem okoz többlethegesedést, mint ami már van. Számos lézer létezik, azonban NEM  érvényes a máshol alkalmazott lézeres kezelésre.

A kilógó nem kívánatos vonalrészeket teljesen eltüntetni lézeres tetoválás eltávolítással 1-10 alkalom alatt lehet kikoptatni. A tapasztalat alapján, ha nem történt sikertelen lefedés bőrszínekkel, általában maximum 5 alkalom a szükséges kezelések száma. Szélsőségesen sötét pigment esetén is igaz ez.

Nehezítő körülmény azonban, ha többféle, több réteg meleg és világos pigmentet vittek rá előzetesen, vagy ha alig hatásos lézerrel kezelték régen sok alkalommal.

A rendkívül elrontott vonalak és a heges bőrállapot befolyásolhatja az új vonalak kialakítását és a tervezést is.  Előfordulhat, hogy a tervezés is csak több lépcsőben oldható meg. A tetoválás készítése közben erős duzzadás léphet fel a régi hegvonalak nyomán, ezért munka közben már nem informatív a látvány.

Régi, máshol készült sminktetoválások újjá alakításának lehetséges módszerei

– Régi formából új forma tervezése, készítése: költségesebb, több munka, több alkalom, több költség.

– Díjmentes konzultáció- tapasztalatainkat, tanácsainkat szívesen megosztjuk

– Javaslatokat teszünk a szakmailag legelvállalhatóbb kezelésre.

– A vendég a saját felelősségére dönt,

– Színsemlegesítés, részleges vagy teljes eltávolítás, nem tetovált és tetovált részek összedolgozása

– A tervezés hosszabb, a látvány nem az első alkalommal lesz a legmegfelelőbb

Szemhéj sminktetoválás:

Előzetesen szemhéjplasztikán átesett szemhéj sminktetoválására a Long Time Liner komputeres mélység szabályozó technikát ajánljuk elsősorban, mellyel az esetek túlnyomó részében megelőzhető. hogy a bőr alatt festékelfolyás keletkezzen.

A festék bőr alatti elfolyása a műtéti hegek körül a leggyakoribb.

Ödémára hajlamos bőrtípusra  szintén a Long Time Liner technika javasolt, ugyanezen okokból-festékelfolyás veszélye miatt

Amennyiben mégis a hagyományos technikát szükséges választania az esetleges festékelfolyásért a felelősséget nem vállalhatjuk.

Azonban ha a festék mégis elfolyik lehetőség van arra, hogy a festékelfolyást díjmentesen kezeljük.

Ajaktetoválás

Érett bőr mimikája erősen változó, ezért a sminktetoválás első alkalmával csak 98 % pontossággal tervezhető meg a vonal. A színfelfrissítés időpontjában megvizsgáljuk, hogy szükségese-e bárhol kiegészíteni. Pigmentálás után 1-1 hónapig a napozás májfoltokat eredményezhet, mely foltos tetoválásnak tűnhet, ezért a gondos fényvédelem nem mellőzhető.

Szemöldök

Különösen erős szemöldök mimikával rendelkező arcon az állandó mimikai játék csak 98 % pontossággal engedi a szemöldök vonalának, magasságának, ívének kialakítását. A színfelfrissítés, vagy a 2. alkalom előtt fejeződik be a tervezés. Pigmentálás után 1-1 hónapig a napozás jobban kifakíthatja a még beépülés alatt lévő színeket!

Sok esetben a sminktetoválást személyes találkozás nem előzi meg.  A sminktetoválás, ilyenkor az első személyes találkozáskor derül ki, több időt igényel a sminktetoválás tervezés vagy pigmentálás, így előfordulhat csúszás.

Mindenben a Madonna PMU Art  tájékoztatási feltételei az irányadóak.

Korrekció időpontja 90 napon belül, legkésőbb a 75. napon időpont egyeztetés: +36/70-313-03-13

Minden eset más…..                                                                                                                                                                                                        

 De: 1993 óta sminktetoválás szalontapasztalattal és 2007 óta folyamatos tetoválás eltávolítás tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy a legjobb megoldást válasszuk minden esetre.

magyar_zsuzsa_pmu_art