Akár egy rossz álom is lehetett volna

Akár egy rossz álom is lehetett volna…

Ilyen állapotban toppant be hozzám Réka 2014. február 19-én…Szeptember 2-án már egész más volt a helyzet…5X TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS és ÚJ SMINKTETOVÁLÁS 2-3 alkalom….ennyi volt a recept. Réka egy új szemöldököt szeretett volna, vagy legalább kicsit halványabbat, vagy kicsit jobbat. Elvállaltam várhatóan 90%-os eredménnyel. Réka pedig felvállalta, hogy együttműködik velem a munka során. A legfontosabb… Tudunk segíteni, de csak úgy, ha végig is csináljuk, amit elkezdtünk, pontosan, ahogy szükséges. ( általában azt a receptet követjük, amit előre megbeszéltünk, ritkán terünk el ettől) A végeredmény ekkor várhatóan sikeres lesz.

tetoválás eltávolítás után 5 héttel

2. lézeres tetoválás eltávolítás után a 3. alkalom előtt

Lent: Réka régi vonalaiból a halványan látszódó részekre pici lefedést alkalmaztunk. Réka szemöldök átalakulásának is van tanulsága. Az utolsó réészleges lézeres radírozás helyett Réka ragaszkodott a lefedéshez. Eltávolítás lett volna a szakmai javaslatunk, mert láttuk, túlságosan sok bőrszínű pigment kell az eltakaráshoz. Igazunk lett, kicsit látszik a fedés. Még így is jó lett, Réka pedig boldog. A tanulság? Ha segítséget kérsz, bízz bennünk 100%-ig.

fontos a gyors kopás mellett, hogy nincs maradandó heg, vagy festékhiány a bőrben…szőrszálak nem voltak az elején sem, de ha lettek volna, akkor meg is maradtak volna

Szivesen Réka, nagyon szívesen. Viszont köszönöm együttműkö-désedet, türelmedet, fegyelmezettségedet és a gondos házi utókezeléseket, melyek nélkül az még kevés lett volna, amit én tudtam adni Neked. Mindig szívesen gondolok Rád.