Díjmentes konzultáció – Személyes kezelési terv

Az együttműködés fontossága a házi ápolás terén

Az együttműködés fontossága a házi ápolás terén
A megfelelő mennyiségű – minimálisan 2,5 liter folyadék bevitele elengedhetetlenül szükséges az optimális látható kopás eléréséhez, de mindenképpen javasolt hozzá nagy dózisú C vitamin bevitele.
Hány kezelés kell a tetoválás eltávolításhoz?
A lézer rétegeket érzékel, kezel. Egyre mélyebbre jut a lézersugár, ahogy a felső rétegek kopnak. Úgy kell elképzelnünk, mintha grafitot radíroznánk egyenletesen… ahol kevesebb pigment van a bőr alatt, ott hamarabb, ahol több a festék, ott lassabban válik láthatóvá a kopás.
Mitől függ, kinek milyen gyorsan kopik a tetoválása a lézeres eltávolítás során?
A Madonna Szalonban nagy hatékonyságú, és biztonságosan alkalmazható gyorsan eredményes módszert alkalmazunk. Fontos, hogy a kezelések során ne legyen maradandó bőrkárosodás, de jól követhetően koptassa, a szalon munka során érezhetően működjön az eltávolító kezelés.
Zavaró tetoválás eltávolítása sok esetben olyan tetoválás eltávolításáért történik, mely természetellenes színű, egyenetlen árnyalatú vagy erősségű, esztétikailag zavaró, foltos. Sokszor a kezdetleges alkalmazott technikának köszönhetően a pigment egyenetlen mélységben van, már heges, illetve sérült a felület. Ezek eltávolítása nagy körültekintést igényel, megakadályozva újabb hegek és további bőrsérülés kialakulását.
Miért érdemes teljes körűen rám bíznod az eltávolítást és az új sminktetoválás elkészítését?
Minden eset más. 2007 óta sok vendégünknek segítettünk. Sok tapasztalat és esettanulmány segít abban, hogy a legmegfelelőbb módszert ajánlhassuk számodra. Olyan bőrminőséget alakítunk ki az eltávolítások alkalmával, amelyre biztonsággal tudunk tetoválni, nem újabb hegeket okozva, hanem néha még javítva is a régi heges állapotokon. Így lesz az elérhető legjobb és legszebb az új sminktetoválás.
Tetoválás eltávolítás előtt új sminktetoválást tervezünk Neked, ha úgy szeretnéd. Smink és maszkmester szemével tervezhetünk egy újat, és csak azt távolítjuk el, és csak annyira, ami feltétlenül szükséges Neked ahhoz, hogy szépségedért új sminktetoválásod kialakítható legyen. A terveket természetesen eltesszük.
A Madonna szalonban egy kézben megoldható az új sminktetoválás elkészítése is, részleges eltávolítással akár, így időt és pénzt tudunk megtakarítani Neked. Tekintsd meg sminktetoválásainkat, hogy el tudd dönteni, mit szeretnél. Néha az időben következetesen felállított kezelési tervvel akár a sminktetoválásod árát megspórolhatod az időben részlegessé módosított eltávolítások mellett. Erre csakis nálunk van lehetőséged.

Miért szükséges időben a legmegfelelőbb módszerrel kezdened a rossz sminktetoválástól való megszabadulást?
A kopás hatékonysága függ a camuflage színek alkalmazásának tényétől. Ha megpróbálták bőrszínnel alaposan lefedni, de ez nem vezetett eredményre, akkor már nem csak több réteget szükséges széttörni és elszállítani, de amennyiben a lefedéshez valamilyen bőrszínt is alkalmaztak, úgy hatványozottan nehezebb a helyzet hiszen a keverék nagy mennyiségű fehér komponenst tartalmaz. – ilyen esetben akár 6-7-8, szélsőséges esetben akár 9-10 kezelés is szükséges lehet.
Ha megpróbálták gyenge és hatástalan lézerrel kezelni, de nem vezetett eredményre, úgy a gyógyulások során visszatokosodott pigmentek még általunk több esetben eredményesen halványíthatók voltak 3-4 kezeléssel.
Ha tetováltak Rejuvi vagy más koptató anyagot a bőrbe, az is többször kellhet, de maradandó hegeket okozhat sok esetben. Ha a bőr már heges, akkor sokkal lassabb és nehezebb folyamat lesz, mikor másodszor egy új módszerrel, pl. a lézerrel próbálkozol.
Minden lézer egyforma?
NEM! Ahogyan a sminktetováláshoz is számos, különböző minőséget produkáló technika használatos, úgy a lézeres tetoválás eltávolításhoz is több hatékonyságú Q switch lézert használnak. Egy másik lézer esetleg nem koptat kellően, vagy ellenkezőleg, néhány kezelés alatt hegeket is okoz. Esetleg az utókezelés nem elég gondos, az is oka lehet a nem kívánt eredményeknek. Minden mozzanat szükséges a sikeres munka megvalósulásához.

Garantálható-e, hogy mindenkinél 100%-osan kikoptatható egy tetoválás?
Itt igaz a mondás: Hozott anyagból dolgozunk! A bevitt anyagok változatos és sokféle összetétele miatt 100%-osan mindenkinél nem garantálható a teljes kopás, de a szalonunkban elvégzett munkáink során nagy számú esettanulmánnyal rendelkezünk, mely szerint az esetek 99%-ában igen gyors és hatékony eltávolítás valósul meg optimális kezelési gyakoriság és otthoni utókezelés mellett. Még nem volt olyan vendégünk soha, és erre büszkék vagyunk, akinek 10-szer kellett volna tetoválás eltávolításon részt vennie a Madonna Szalonban alkalmazott technikával és módszerrel az ideális eredmény érdekében.

Lesz-e szemöldököm? Az első kezelés után szemöldök nélkül maradok? Lesz, csak világosabb! Átlagos esetben 25-50% világosodás is lehetséges egy kezelés után, de csakis 4-5 héttel. Az első kezelés után átlagosan 40% mennyiségű pigment mintegy radírozódhat ki. Mintha grafitot radíroznánk egy papíron. Szélsőségesen sok rétegen lassabban látható meg a kopás, Ettől még ugyanannyi pigment kopik egy kezelés hatására. Kérdés, hogy a színek természete és a bevitt pigmentek mennyisége milyen ütemben engedi láttatni is.
Változhat-e az árnyalat a kezelések során? A sötét szürke tinta jellegű festékek kopássorán világoskéknek is tűnhetnek rövid ideig. A bőrszínnel fedett területekről lekoptatva a fedő színt, átmenetileg szürkésebb lehet…ahogy az utoljára felvitt fedő réteg kopik le először, aztán az egyel alatta lévő, majd a legalsó., fedni kívánt eredeti színek.
Garantálható-e a teljes mellékhatás mentesség?
A saját munkánk során a legkörültekintőbben igyekszünk eljárni. A rossz tetoválás sok esetben rossz technikával készültek, nem egyszer máris látható hegekkel a felületen. Van olyan is, hogy a rossz, vésett és egyenetlen régi tetoválás máris heges, és ahogy eltávolítjuk a festéket, előtűnik alóla a heges felület. Ezekért nem vállalhatunk felelősséget, de vannak technikák, mellyel a már kialakult hegeken is inkább javítani tudunk, és erre büszkék vagyunk.
Miért nem szabad feláztatni (kezelések után 14 napig) vagy napoztatni (3-4 hétig) a gyógyuló felületet?
A feláztatás újabb hegesedést indíthat el. Az újabb hegesedés túlzott igénybe vételt jelenthet a bőr számára mely következménye a maradandó heg. A napoztatás sok esetben beindítja a saját melanin termelést, mely következménye a túlzott pigmentáció. Egy világosra kopott tetoválás néha sötétebbnek tűnhet a bebarnulás miatt, és esetenként úgy érzékeljük, mintha nem kopna.
Együttműködés, szolgáltatási feltételek
Bármely betegségről, gyógyszer szedéséről feltétlenül tájékoztasson minket kezelés előtt, mert ezk figyelembe vételével gondos kezelési terv felállítását teszi lehetővé.
A bőr élő szervezet, mely reakciói egyediek lehetnek..
A pigmentek mennyiségének csökkenésével a várható, hogy a kezelések mind kevésbé érezhetőek, míg az utolsó kezelés már szinte nem fáj.

1. A konzultáció, állapot felmérés minden kötelezettség nélküli és díjmentes. 2. Az első kezelés alkalmával, a kezelés közben tapasztalt reakciók vizsgálata mellett kitűzünk egy kezelési tervet egy hozzávetőlegesen szükséges alkalomszámot is meghatározunk – feltételezve a teljes együttműködést folyadékfogyasztás és utókezelés terén. 3. Folyamatosan csökken az elvégzett kezelések során, a felület csökkenésének mértékében. 4. a kúra alatt esetleges kuponakcióinkról értesítést helyezünk ki a facebookra, tájékoztatás céljából, ezért érdemes követni minket, esetleg levélben is küldünk tájékoztatást.. 5. Az utolsó találkozás alkalmával, amennyiben nem több, mint 50 impulzus szükséges az ideális eredmény érdekében, úgy a nálunk elvégzett kúra végén díjmentesen elvégezzük – és a programot lezárjuk. Melyek a Q switch laser tatto eltávolítás tartós ellenjavallatai? Bármely ellenjavallat fennáll, feltétlenül jelezze a Tetoválás eltávolítás személyes kartonján, és szóban is beszélje meg a kezelővel. Ilyen ellenjavallatok:
Hemorrágiás diatézis (vérzékenységi betegség hajlam) cukorbetegségTrombózis (vérrögösödés) Antikoaguláns kezelés (véralvadásgátló kezelés)Arteritisz, flebitisz (érgyulladás), Limfadeditisz, limfangitisz (nyirokcsomó gyulladás, nyirokérgyulladás) Veseelégtelenség, Daganatos betegségek Májcirózis (májzsugor), Extrém hiperlipidémia (extrémül magas vérzsírszint) Szívinfarktus után legalább fél évig Extrémül magas vérnyomás (lehet, de óvatosságot igényel) epilepszia, depresszió súlyosabb formái sklerosis multiplex, pajzsmirigy betegségei – orvosi konzultációval nem kizáró ok HÍV fertőzés Fertőző betegségek, bőrbetegségek, psoriasis a felületen, ekcéma vagy gyulladt rosaceás állapot a felületen műtét után helyi kezelés ott 1/2 – 1 évig nem szabad kezelni hegeit mutassa meg (ha vannak) – melyből megállapítható a gyógyulási hajlam. A kezelések megkezdése előtt feltétlen beleegyezését adja vendégünk, hogy a leírt házi ápolási javaslatokat betartja a kezelések után, között. Hogyan időzítsük a kezeléseket?
Napozás csakis fényvédelem mellett történjen, de csakis a gyógyulás után. Uszoda, szauna szintén a gyógyulás után lehetséges csak.
Következetes kezelési terv felállítása
Teljes eltávolítás szükséges vagy elegendő csak világosítani a felületet, attól függ, milyen területről van szó, és szeretnénk-e új sminktetoválást a felületre. Egy szemöldök tetoválás eltávolítása teljes kivilágosodásig csakis azokon a vonalrészeken szükséges, ahol soha többet nem lesz tetoválás. A konzultáción érdemes hát meghatározni, lesz-e új tetoválás, és annak a vonalnak hol kell lennie. Ha új sminktetoválást is fogunk készíteni, akkor a kívánt új színeknek megfelelően fogjuk javasolni, mi-kor nem szükséges már több lézerkezelés, és elkészülhet az új sminktetoválás. Az utolsó lézer után legalább 4-6-8 hét múlva elkészíthetjük az új tetoválást, javaslatot egyénre szabva

Hány sminktetoválás kell majd?
A részleges lézeres eltávolítást az új sminktetoválás vonalából kilógó részeken tovább lehet folytatni. A megmaradó részeket igen pontosan kitakarjuk. Így a részleges eltávolítások részünkről szakmai pontosságot és plusz feladatot jelent, Neked pedig megtakarított időt és pénzt, a szelektív kezelés, annak igényével, hogy ahol nem szükséges, ott nem kell teljesen eltávolítani a régi festékeket. Amikor az utolsó eltávolítás is elkészült, a bőr még egy darabig (2-5 hónapig) rózsaszínebb, mindaddig, míg a szövetek megerősödnek. Tehát a sminktetoválás 2. alkalma és a teljes regenerálódás kivárása után még egyszer találkozunk. Felfrissítjük a színt, és esetleg egy kevés arany pigmenttel átkoktélozzuk a z eltávolított részeket.
Állapotfelmérés és konzultáció díjmentes, és előre megbeszélt időpontban történik. Ha messzebbről érkezel, és szeretnél előtte tájékozódni, van lehetőséged fotót küldeni és tájékoztatást kérni személyre szabottan. Fordulj hozzám, a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com, madonna@madonna.hu címen. Szükséges: jól látható fotó a területről szemben és oldalról (homályos vagy nem megfelelő színű, vagy túlzottan kis felbontású fotó alapján csak tapogatózni lehet, pontos információt adni nem lehetséges).