Nőies ajkad magáért beszél

LEGYEN EGYEDI SZÉPSÉGED A VÉDJEGYED!

 Nőies ajkad beszéljen önmagadért!

 „Marilyn Monroe vagyok, boldog születésnapot, Elnök Úr!”- A leghíresebb születésnapi köszöntőről mindenkinek Marilyn jut eszébe dús szemöldökével, érzéki telt ajkával.

UNSPECIFIED - CIRCA 1970: Photo of Marilyn Monroe Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images Original Filename: 74284354.jpg

Legyél Te is olyan magabiztos, és hódító a pont Neked tervezett sminktetoválással, mint ” A világtörténelem legszebb nője” .
Érzéki vörös ajkával híressé vált  Marilyn Monroe. Külsejével nőkre és férfiakra egyaránt hatott, és a A híres Marilyn Monroe smink azóta is már több évtizede hódít.

Ajkaid fejezzék ki mindazt az egyediséget, nőiességet és tűzet, amit képviselsz!

koveto_ajak

Szenvedéllyel éled a hétköznapokat is?

Vállalod Nőiességedet?

Sminktetoválással ellenállhatatlanul kifejező és csábító ajkaid lehetnek nap, mint nap, 24 órán át. Mert nem engeded meg magadnak a rúzsfoltot- hiszen a magad módján hibátlan vagy!

 Sminktetoválás: Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus

Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással

Ha az lány vagy, akit az egyediség varázsa körbevesz….

Ha árad belőled a pozitív energia,

Vonzód magad köré az embereket, a csodáló tekinteteket….

Vagy ezt a lányt akarod a világnak magadból megmutatni…

Ha Sminktetoválást szeretnél, akkor az általam tervezett sminktetoválással, pont erősítheted ezt a kisugárzásod.

Ha szeretnéd vállalni különleges szépséged, kitűnni a tömegből,

Szépséged kiemelhetjük egy tartós sminktetoválással ! Sok sztárnak éppen ez az egyediség hozta meg a világhírű sikert.  Legyél Te is olyan magabiztos a pont Neked tervezett sminktetoválással.

 Ha az általad elképzelt sminktetoválás eltérne a megszokottól, ha nem a legtermészetesebbre vágysz, hanem valami különlegesre, gyere el egy díjmentes konzultációra.

Legyél Utánozhatatlan Szépség sminktetoválással, akit mindenki utánozni akar, mint egy Dívát!

“Stílus- Szépség Referenciával”