Részletek a minőségi kifogás kelelésére

Szolgáltatási feltétel – a szolgáltatás megkezdése

sablonvízjelvagottjoooo

Panasz

Panaszával fordulhat a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com e-mail címre, ha úgy gondolja, hogy megoldást keres valamire, vagy kérjük, írja be a vásárlók könyvébe.

Időpont foglaló és más utalványok beszámítása

Az időpontfoglalóról kiállított nyugta fizető eszközként szolgál. Akkor tudjuk levonni, beszámítani, ha Ön bemutatja, vagy elhozza. A visszaélések elkerülése érdekében mindenképpen be kell mutatnia ahhoz, hogy lekönyvelhető legyen és levonhassuk.

Fizetéssel, nyugtával kapcsolatos reklamáció

Fizetéssel kapcsolatos reklamációt a pénztártól való távozás után nem fogadunk el. Az ott hagyott nyugtákat kidobjuk, utólag nem áll módunkban pótolni.

Bizalomra építve lefoglalt, le nem mondott, igénybe nem vett munkaórák:

A lefoglalt és le nem mondott munkaórákat ki kell fizetni, mert a szalonnak az állásidő pénzbe kerül. ( Ezek összetevődnek a bérleti díjból, a munkatárs havi munkabérének ráeső részéből, a hozzá tartozó járulékokból, általános rezsi számlákból. ) Ha valaki fenntart a havi 176 órából 2,5 órát saját részére, majd saját hasznáram más elfoglaltságát intézi, annak a költségét meg kell térítenie. )

Ha valaki nem tud a lefoglalt időpontban megjelenni, pl. betegség vagy hirtelen felmerült hivatalos elfoglaltság miatt, az állásidő költségét  szalon átvállalja. Feltétele: A felmerült okról a leghamarabb, de legkésőbb a szolgáltatás időpontja előtt 3.00-val írásban: SMS-ben +35703130313, + e-mailen: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen értesítened szükséges a szalont, és erről az igazolást 48 órán belül szükséges megkapnunk. Természetesen minderre nem vagy köteles, de tekintetbe véve hogy a 8 h-s munkaidő harmadát vagy negyedét rád szántuk…mi csak akkor tudjuk jóváírni a kiesett munkaórákat ha ezt megteszed.