Sminktetoválás előtt és után

Általánosságban

A sminktetoválásra manapság számos technika használatos. Legalább ugyanilyen különböző ezek minősége és az elérhető maximális precizitás, színek bársonyossága, a gyógyulás és fájdalom mértéke is nagyon eltérő.

Tájékoztatónk kifejezetten a Long Time Liner és a Purebeau csúcs színvonalú sminktetoválás szolgáltattatással kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza, kiegészítve 1993 év óta szerzett szalontapasztalatainkkal.

Hogyan időzítsük a sminktetoválást?

Vegyük figyelembe Arc sminktetoválásának átmeneti ellenjavallatait.

Várandósság idején, a 7. hónaptól nem szívesen vállaljuk, anyatejjel táplálás időszakában lehet, de más érzéstelenítést szükséges alkalmazni.

Irritált, gyulladt, vagy napégette bőrön nem végezhetünk mikro pigmentációt, vagy ha az adott területen futószemölcs, bőrfertőzés, vagy seb van.

A szem kötőhártya gyulladása vagy légúti fertőzések ideje teljes kontra-indikációt jelent annak gyógyulásáig, valamint a lázas állapot, az aktív herpesz pedig csak helyi ellenjavallat, szem, vagy szemöldök pigmentálás ez időben is végezhető. A menses elejére lehetőleg ne essen pigmentálás.

Amennyiben rendelkezel időponttal, de hirtelen ellenjavallat lép fel, úgy kérjük, haladéktalanul jelezd telefonon: +36703130313 és írásban a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com e-mail címen.
Előkészületek:

Mely színekkel érzed jól magad?

Érdemes elég pontosan meghatározni a szemöldök vagy ajak kívánatos árnyalatait, és a stílusát.

Mi a legfontosabb elvárásunk, ha egy gyönyörű tartós sminkre gondolunk?

A természetesség, az attraktivitás, a finomság, a művésziesség? Vagy egyedi, extravagáns kinézet?

Amit ma 1-2 óra alatt elkészít a kiválasztott szakember, az évekig elkísér. Ha határozott elképzelésed szeretnéd megmutatni, érkezz a felrajzolt kontúrral.

Konzultáció során tisztázzuk a lehetőségeket.
A Mikropigmentálást végző szakember feladata, hogy pontosan meghatározza, mi az Te stílusod.

Smink és maszkmesteri tanfolyam és 20 év szalon tapasztalat segíti a tervezést.

Természetesen a pigmentáció csak akkor kezdődhet el, ha teljes egyetértés alakult ki a végleges formát illetően és a szimmetria próbája is megtörtént.

Ha nem vagy biztos magadban, hogy szeretnéd, akkor érdemes érdemes egy kívánatos árnyalatú ceruzával és rajzolni… és csak utána bejelentkezni.

A pigmentálás napján:

Fájdalom csillapítót lehetőleg nem szabad bevennie a szalonba érkezés előtt 4 órával. Ha mégis szükséges, és szedheted, akkor Cataflam biztosan nem jelent gondot a pigmentáláshoz.

Alkoholt, Koffein tartalmú italokat, kávét, teát vagy energiaitalt ne fogyassz.

Aznap már ne napozz vagy szoláriumozz!

Szemkontúr, szemöldök sminktetoválás előtt Kontaktlencséit ki kell venned. Kérjük, hozd el kellékeidet!

Vérnyomás csökkentők, magas dózisú C-vitamin vagy más vérhígítók szedését aznap lehetőleg mellőzni érdemes a beavatkozás előtt. Ha rendszeresen ilyeneket szedsz, akkor kérd ki az orvos tanácsát az alábbi lehetőséggel kapcsolatban: Érdemes kicsit, 1-2 órát csúsztatni az esti adagon és reggelre időzíteni a pigmentálást, melyet követően 11 óra körül azonnal bevehető a reggeli gyógyszer adag.
Amennyiben szemhéj pigmentálásra érkezel, praktikus, ha hozol magaddal napszemüveget!
Ha volt már herpeszed: Megelőzheted a Herpesz előfordulását, ha orvosod felírja a TELVIRAN nevű gyógyszert, melyet néhány nappal a beavatkozás előtt kell elkezdeni. Szalon tapasztalatunk: ez a gyógyszer az esetek 99%-ában bevált!

Allergia: ha allergia miatt aggódsz, válaszd a Long Time Linert.
A pigmentáláshoz használatos Long Time Liner illetve festékek minősége teljesen tiszta, a festékeket orvosi beavatkozáshoz alkalmassá teszik. Szerencsére azt jelenti, hogy az allergia lehetősége is gyakorlatilag O, annyira ritka, hogy ilyen előfordulásáról nem tudunk. Vagy a Purebeau pigmenteket alkalmazzuk, mely szintén magas minőség. Ha kételyeid vannak, kérheted a bőrpróba elvégzését, vagy válaszd a long time liner pigmenteket. Mindez a Te döntésed. Azonban, ha egyéb segédanyagokra allergiás, mint a Lidocain, vagy a szalicílsav, azt feltétlenül tudasd a pigmentálást végző szakemberrel, mert ezek helyettesíthetők. Purebeu sminktetoválás magas minőségű pigmentek, de nem hypoallergén márka. Ha allergiás típus vagy, kérhetsz bőrpròbàt, mely ára 10000 pontosan a kiválasztott színekkel. Ha allergia nem áll fenn, és a pigmentálás elvégezhető, akkor az árba beszámítjuk.
Időpont foglalás:

A sminktetoválás megtervezése és a pigmentálás tapasztalataink szerint alkalmanként 2-2,5 órát vesz igénybe területenként, és alkalmanként. A második beavatkozás pedig kb. 30 perccel rövidebb.

Ettől lehetséges esetleges eltérés, minden vendégünkre a szükséges időt szánjuk, ha ez több az átlagos előre tervezettől, akkor többet. Így előfordulhat csúszás. Ezek időpontjait előre megtervezzük. Tehát a munka elvégzéséhez szükséges időt csak Neked tartjuk fenn.

Erre való tekintettel a Recepción munkatársaink időpontfoglalást készítenek neked, mely összege területeként 10000 Ft ajak sminktetoválás esetén 20000 Ft.

A szolgáltatás elvégzése után az időpontfoglalót levonjuk a fizetendő összegből. 72 órán belüli le nem mondott sminktetoválás munkaórákat felszámítjuk az időpont foglaló erejéig, vagy az érvényes bérletszelvényt levonjuk. Később, újfent lefoglalható korrekciós időpont, erre már területenként 10000t-ot kell fizetni, előre, a lefoglaláskor.10
Korrekcióra 90 napos bérleted lejárta előtt 3 héttel foglalj időpontot!

Pontos kezdés vagy csúszás?  A sminktetoválás több évig szépíti vagy elcsúfíthatja viselőjét. sok esetben szembesülünk ezzel. Csúszás abból is eredhet, ha az előző vendég tetoválás előzménye külön feladatok elé állít bennünket. A csúszás nem előre tervezhető.

Első a minőség! Ne siess, és ne siettess minket, ha sminktetoválásra érkezel. Tiszteld a gondosságot, melyet nálunk biztosan megkapsz! Ha van régi és elrontott tetoválásod, jó, ha előre jelzed Nekünk.

Lefoglalt Időpont módosítása:

Ha módosítani szükséges, kérjük, vedd figyelembe az alábbiakat: Lemondás és módosítás lehetséges minden fajta veszteség nélkül, az időpont előtt legkésőbb 72 órával. Ilyenkor lehetőség van a munkanap átszervezésére, más vendég hívására az Te általad lefoglalt munkaórákra. Árak és Kedvezmények A Sminktetoválás árlistában található árak tartalmazzák az I. és a 2. beavatkozás árát is.  A 3. beavatkozást nem tartalmazza a sminktetoválás ára, de egyedileg ettől eltérhetünk, ha az eredetileg kiválasztott árnyalattal szükséges még élénkíteni, vagy a bőr valahol hiányosan vette be a pigmenteket.

Legyél Te is bemutató modell!

Amennyiben a szalon bemutató kabinjában kéred a Sminktetoválás szolgáltatást, úgy az alapárból az érvényben lévő kedvezményeket biztosítjuk, mely jelenleg 20%. A beavatkozást itt is a kiválasztott szakember végzi, 18, illetve 20 év szalon tapasztalattal.

Magyar Zsuzsa VIP Club Tagság

A Magyar Zsuzsa Sminktetoválás Szalonban készült sminktetoválás színeit épp úgy tervezzük meg, hogy az harmonizáljon az arccal, természetes hatást biztosítson. Előfordulhat bizonyos színek esetében, hogy évenként érdemes felélénkíteni, felújítani. Saját munkáink felújítását az kedvezményesen végezzük legfeljebb 2 évente és alkalmanként. Ehhez nem kell mást tenned, mint őrizd meg, hozd el és mutasd fel a magyar Zsuzsa VIP Club kártyád!
Más által elrontott tetoválások javítása:
Minden eszközzel rendelkezünk, hogy a megfelelőt alkalmazzuk! Lehetőség van rossz ívű, vagy rossz színű régi tetoválások korrigálására, lefedésére Long Time Liner technikákkal vagy kiszedésére Q SWitch laserrel. Sminktetoválás módszerrel az ilyen javításokat alkalmanként fizetheted és szükség szerint. Ha ilyened van, kérjük javaslatunkat a választandó technikát illetően.

Mire számíts sminktetoválás készítése után?

A friss sminktetoválás 30%-kal sötétebb néhány napig a végleges látható színnél és szinte heg nélkül gyógyul.
Szemhéj pigmentálás körüli tudnivalók:előtt–után
Aznap, és még 2 napig kissé duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Száraz, tiszta jéggel ez az állapot hamar rendeződik. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Melyik technikát válaszd? Érzékeny bőr és gyenge szem körüli szövetállomány vagy plasztikázott szemhéj esetén is esetén válaszd a long time liener technikát.

Ajak

Ma már nem divat a csak kontúr, ritka esetben kérik. Természetesebb hatást lehet elérni a lágy satírral, vagy rúzsozott hatású teljes satírral. Az alábbiak erre vonatkoznak: Csakis a conture make up napján kissé duzzadt lehet, mely másnapra rendeződik, és intenzívebb rúzsozott hatásúnak tűnik. Alapozhatod, rúzsozhatod, szükség esetén, de nem érdemes pihenőnapot választanod másnapra. Szintén jegelhető az esetleges duzzadás. Mire figyelj? Néhány napig csak saját rúzst, letisztítva használj! A sminktetoválás 4-5 nap után túlságosan világos, majd kb 3 hét elteltével eléri a tartósan megmaradó árnyalatot. Ekkor lehet sort keríteni a színélénkítő 2. alkalomra majd. Alapozhatod, rúzsozhatod, szükség esetén, de nem érdemes pihenőnapot választanod másnapra. Szintén jegelhető az esetleges duzzadás. Mire figyelj? Néhány napig csak saját rúzst, letisztítva használj!
Szemöldök pigmentálás tudnivalók: előtte, utána
Kissé sötétebb a kívánatos árnyalatnál 2-4 napig. Szálazott technikát is kérhetsz, mely esetenként még természetesebb. Púdert és alapozót tehetsz rá, szükség szerint. Az egyenletes eredmény 2 alkalom alatt várható el. Bár néha elsőre kiváló, mégis a 2. alkalom szükséges az egyenletes és tartós eredmény érdekében. Regenerálódás idején:
3-5 napig, alkati tényezőktől és területtől függő regenerálódási időre számítunk. Ez idő alatt feláztatás: pl hajmosás otthon, szauna, szolárium, közös fürdő, napozás és síelés, kozmetikai kezelés, gőzölés és más igénybe vétel nem javasolt. Később a napozás idejére 50 SPF Bioderma védőkrémet ajánlunk a színek védelmére, mely szalonunkban kapható.