Válassz stílust! Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

Változik a divat? …vagy a legbonyolultabb feladatokkal engem keresnek fel vendégeim?

Melyikkel éreznéd jól magad? Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

 

2 éve a “Madonna attraktív vonal” volt a maximum, ma a “Madonna Black Damon” sem sok!

 

Az utóbbi időben kedves vendégeink igen extra szemhéj sminktetoválásokat kérnek. Egyik kedvencem Kata orientális szemformája, melyet jelentősen nagyítottunk.( a régi szemöldök javítás folyamatban van Mennyire lehet egyforma egy Madonna Kleopátra vagy Madonna Díva szemhéj kontúr vonal?

 

A sminktetoválás, ha a szemhéj ívét jelentősen túl haladja, akkor is van lehetőség arra, hogy a bőrben maradjon és szép fekete legyen.

Reális elvárás.hogy 95%-ig elsőre is pontos legyen, színe pedig legalább 70-80%-ig megmaradjon. A színélénkítő korrekciókor szükséges a vonalak további pontosítására.

Magyar Zsuzsa-black damon-szemhej tetovalas-budapest-kozmetikai tetovalas

Magyar Zsuzsa-Budapest-szem sminktetovalas-szemhej tetovalas-kozmetikai tetovalas-klasszikus szalas szemoldok sminktetovalas-javitas-eltavolitas

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_budapest_regi_posta_utca_4 (2)

csabits_osi_fegyverrel_magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas

Miért ilyen egyszerű? A bőr ugyan nyúlik, keresztben is, hosszában is – elég nagy szélsőségek között (egy érettebb, lazább szövet sokkal jobban mint egy teljesen feszes szemhéj), pigmentálás közben pedig dagad a bőr, mégis a hossza 0,5 mm pontossággal már elsőre elkészíthető.

A színélénkítő korrekció alkalmával semmi más dolgunk nincs, mint hogy a 95%-os pontosságú vonalakat 99%-ra egészítsük ki.

Minél lazább szemhéj, esetenként annál vastagabb vonalakat készítünk, mert a szemhéj nyíló redőiben eltűnhet a vonal egy része.
Egy ilyen hosszú vonal esetében igaz lehet, hogy ha az egyik oldalon a szemhéjat felemeli a mimika, a vonal vége elmozdulhat feszített állapotban. Mindezeket figyelve a tervezés egy hosszabb feladat, a szem optikailag jelentősen nagyítható, a szemhéj ráncai által begyűrődő vonalrészek nagyban korrigálhatóak.

Időben, anyag szükségletben és árban is van különbség a szemhéj sminktetoválások között. Sokszor a tervezés során alakul kevesebbé, többé az elfogadott vonal, és annak végleges ára is. Tervezések, pigmentálálások: Magyar Zsuzsa, www.madonna.hu

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_budapest_legujabb_trendmagyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_budapest_legujabb_trendszemhej_sminktetovalas_magyar_zsuzsa_budapest