Sminktetoválásod, mint ékszer díszítse arcodat – élvezhesd minél tovább szépségedet- Új szemhéj sminktetoválás

Sminktetoválásod, mint ékszer díszítse arcodat – élvezhesd minél tovább szépségedet:

32511

Szemhéj Sminktetoválás

Még pár napig duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Duzzadt= hosszabb és vastagabb, mint a terv, amit elfogadtál. Száraz, tiszta jéggel kezeld. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Ne ázzon fel.

Minél gyengébbek a szöveteid és minél vastagabb vonalú szemhéj sminktetoválást kértél annál hosszabb idei lehet duzzadtabb.

Szemhéj sminktetoválás után még pár napig duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Duzzadt= hosszabb és vastagabb, mint a terv, amit elfogadtál. Száraz, tiszta jéggel kezeld. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Ne ázzon fel.

Előzetesen szemhéjplasztikán átesett szemhéj sminktetoválására a hypoallergén komputeres mélység szabályozó technikát ajánljuk elsősorban, mellyel az esetek túlnyomó részében megelőzhető. hogy a bőr alatt festékelfolyás keletkezzen.

A festék bőr alatti elfolyása a műtéti hegek körül a leggyakoribb.

Ödémára hajlamos bőrtípusra  szintén a Long Time Liner technika javasolt, ugyanezen okokból-festékelfolyás veszélye miatt

Amennyiben mégis a hagyományos technikát szükséges választania az esetleges festékelfolyásért a felelősséget nem vállalhatjuk.

Azonban ha a festék mégis elfolyik lehetőség van arra, hogy a festékelfolyást díjmentesen kezeljük.

 

Minden eset más…..

 De: 1993 óta sminktetoválás szalontapasztalattal és 2007 óta folyamatos tetoválás eltávolítás tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy a legjobb megoldást válasszuk minden esetre.

Üdvözlettel: alairasom4 Szakmai vezető, kozmetikus mester, sminktetováló specialista, smink-, és maszkmester, lézerasszisztens

magyar_zsuzsa_pmu_art