Új ajak sminktetoválás tájékoztató

Sminktetoválásod, mint ékszer díszítse arcodat – élvezhesd minél tovább szépségedet:

32511

Ajak sminktetoválás

A sminktetoválás akár 4-5 napig is duzzadt lehet, de másnapra többnyire rendeződik, színe intenzívebb. A valaha feltöltött ajkakról a duzzadás sokkal lassabban múlik el, a szimmetria lassabban áll vissza. Jegelhető. Mire figyelj? A sminktetoválás 4-5 nap után túl világos lesz a pörk leesésével, de 3-4 hét alatt eléri a tartósan megmaradó árnyalatot. Ezután lehet a színélénkítő 2. alkalom.

Érett bőr mimikája erősen változó, ezért a sminktetoválás első alkalmával csak 98 % pontossággal tervezhető meg a vonal.

A színfelfrissítés időpontjában megvizsgáljuk, hogy szükségese-e bárhol kiegészíteni. Pigmentálás után 1-1 hónapig a napozás májfoltokat eredményezhet, mely foltos tetoválásnak tűnhet, ezért a gondos fényvédelem nem mellőzhető.

 

Minden eset más…..

De: 1993 óta sminktetoválás szalontapasztalattal és 2007 óta folyamatos tetoválás eltávolítás tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy a legjobb megoldást válasszuk minden esetre.

Üdvözlettel: alairasom4 Szakmai vezető, kozmetikus mester, sminktetováló specialista, smink-, és maszkmester, lézerasszisztens

magyar_zsuzsa_pmu_art