Szemhéj átalakítás és javítása

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_08

2_magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_budapest_pmu_smink

Egy régi tetoválás áttervezése, kijavítása step by step Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista

Sminktetoválásod olyan legyen, mint amire vágytál!Bárcsak…….. Elkészült, de pont NEM erre vágytál!
Meddig terjed a sminktetováló kozmetikus felelőssége? Sminktetoválás mellett döntöttél, izgalommal készültél rá, vártad, hogy még szebb leszel. Utána jártál, átgondoltad és úgy érzed felelősségteljesen döntöttél, választottál sminktetováló kozmetikust, a bizalmad neki adtad, de megtörtént…. Elrontották!
Elkészült, de pont NEM erre vágytál! Haragszol, dühös vagy, hiszen naponta ezt látod a tükörben. Mi tévő legyél? Tanácstalan vagy.
Visszamenni a sminktetováló kozmetikushoz semmiképp nem akarsz Próbálod elfogadni, barátkozni vele és Bárcsak…. Bárcsak meg sem történt volna.. Nem kell elfogadni! Meg nem történté mi sem tudjuk tenni, de…..
Ha ránk találtál és meghozod a döntést, hogy a javítást ránk bízod, ami megtisztelő, de igen bonyolult feladat, ami együttműködést és bizalmat kíván. A bizalmadat, amit egy sminktetoválónál már elhagytál. Döntésedkor, hogy sminktetoválásod javítását szeretnéd, számításba kell venni a múltban történteket és a lehetőségeket. Részünkről a feladatra készen állunk, a lehetőség adott, hogy vágyad, hogy BÁRCSAK eltűnne… vagy hogy sminktetoválásod, olyan legyen, amire vágytál!
előtte – külső szemzúgnál túlságosan szomorú, lefelé ívelő régi tetoválás, + egy baki

sminktetovalas_magyar_zsuzsaszem (11)

magyar_zsuzsa_szemhejsatir_sminktetovalas_budapest_36703130313 (3)

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (1)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (2)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (4)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (5)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (6)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (8)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (9)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (10)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (11)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (12)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (13)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (15)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (3)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (16)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (17)