Szemhéj – Külső szemzug, elrontott vagy megfolyt tetoválások eltávolítása, javítása

Elrontott vagy megfolyt tetoválások eltávolítása, javítása

A szemhéj a legérzékenyebb terület. Elrontott tetoválás vagy megfolyt tetováló festék eltávolítása egy különleges feladat, melyet nagy elővigyázatosság mellett és különleges biztonság mellett lehet csak elvégezni. Bár csak a külső szem zúg elrontott tetoválásának eltávolítása lehetséges, máshol a lefedés a megoldás…megfelelő módszerrel, óvatosan adagolva és jó pigmentekkel.
Gór Nagy Mária régi tetoválását sem volt elég felújítani, sajnos olyan állapotú vonalakkal találkoztam, melyet lézeres kezeléssel volt lehetőség megoldani. Hamarosan megmutatom az előtte-utána képeket is.

A tetoválás eltávolításhoz szükséges hozzá még képzett asszisztens segítsége, szakszerű kezelés és megfelelő segédeszközök.

A sminktetoválást meg kell tervezni. Ha már nem sikerült, akkor a javítás módját is alaposan meg kell tervezni. A tervezés hiánya egy halmozottan elrontott tetoválást eredményezhet. A lefedés – nem mindegy, milyen színnel, és nem mindegy, hogyan történik. Ha túl sötét a lefedni kívánt szín, világos, világító fehér vagy vanília sárga foltokat

Szegény Melinda mindkét hibába “belefutott”. Az én feladatom az volt, hogy rendbehozzam az elcsúfító foltokat a szemhéján, és szépséghibából szép szempár hibátlan tetoválással tekintsen vissza.
Ha egy ilyen szemhéjat látunk, ott történt javítási kísérlet, de a képen látható példa egy túlkompenzált javítási kísérlet, mely eredménye talán még rosszabb, mint ha semmi sem történt volna a rossz tetoválás javítására.

Új sminktetoválás ás 2 tetoválás eltávolító kezelés után: Magyar Zsuzsa

A tetováló kozmetikus elrontotta, majd lefedéssel kísérletezett, javítani próbálta. Ekkor a rávitt b?rszín er?s foltokat eredményezett. Így került hozzám Szilvia, végs? kétségbeesésében. Egyetlen eltávolítást végeztem, mely után a foltok kopását mutatja a fotó sorozat, hétr?l hétre dokumentálva 3 hét id?tartammal a kopás ütemét. A kezelést még 1-2 alkalommal ismételni fogom.
a fehér színű lefedés titándioxidos 100 %ban eltávolíthatatlan.