Szemhéj Sminktetoválás eltávolítás- javítás

magyar_zsuzsa_szemoldok_javitas_magyar_zsuzsa_sminktetovalas_pmu

magyar_zsuzsa_sminketovalas_szemhej_budapest_2017

Magyar Zsuzsa szemhéj sminktetoválás javítás

 

magyar_zsuzsa_angol_nyelven_sminktetovalas_budapest

Gyakran kérdezik kedves vendégeink, hogy mi a különbség a hipoallergén és a nem hipoallergén sminktetoválás között nálunk.

Figyelem: Csak a mi módszereinkre, a mi protokollunk alapján elkészített sminktetoválásokra igaz.

Fontos információ

Semmiképpen ne válaszd a nem hipoallergén módszert, ha volt már szemhéj plasztikád, vagy ha nagyon laza a szövet a szemhéj területén.

Ha allergiás vagy a szempilla festékekre, szemceruzákra, szemhéj spirálra, akkor érdemesebb a hipoallergén módszer mellett döntened.

Ha kék szemed igen érzékeny mindenre, pollenekre, fényre, dörzsölésre, ezek a körülmények a hipoallergén technika választását helyezik előtérbe.

Árban igen nagy a különbség a két módszer ára között, mely a főként a pigmentek és a tű árának különbözetén alapul, és valamelyest a gyakorlattal összefüggő munkadíj különbözetéből áll össze. A tervezésnél kérhetsz engem, a pigmentálásoknál van különbség. A nem hipoallergén pigmentekkel és a géppel készül.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyiket is válaszd, díjmentes tervezésre várlak szeretettel. +36703130313, Csak szakmai információ: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

A nem hipoallergén szemhéj sminktetoválás

Mikor érdemes választanod a nem hipoallergén szemhéj sminktetoválást? (csak a Madonna Szalonban elérhető módszereinkre, és azok összehasonlítására igaz)

 1. A nem hipoallergén szemhéj sminktetoválás is nagyon szép. Vonala precíz, színe szép, mélyfekete.
 2. Kissé tovább lehet duzzadt a sminktetoválás után, mint a hipoallergén módszerrel készült munkáink esetében, a regenerálódási idő 1-2 nap helyett 3-4 napig tart.
 3. A vonal frissen igen vastagnak tűnik, tehát a tervezett, megmaradó vonal vastagságánál sokkal vastagabb, amikor elkészül.
 4. Választhatsz szempillasűrítést, madonna attraktív vonalat vagy madonna kleopátra stílust. A madonna díva vonalat vagy a madonna Black Damon stílust a hipoallergén módszerrel ajánlom.
 5. A nem hipoallergén szemhéj sminktetoválás is átlagosan 5 évre szól, és a módszer finomsága miatt igencsak egyenletesen kopik, a legegyenletesebb pedig a computer által vezérelt ütésmélységgel pigmentáló hipoallergén technika.

Hipoallergén Sminktetoválás

 1. a hipoallergén sminktetoválás után nem feltétlenül duzzadt a szemhéj…mert olyan a gép és a pigment, valamint a zsibbasztás módja, hogy akár olyan is lehet, mint a fotón bemutatott vendégemé.
 2. kevésbé fájdalmas, mert a kíméletes zsibbasztás és a gép együtt akár olyan finom beavatkozást tesz  lehetővé, hogy a fotón is látható kellemes állapot alakul ki a pigmentálások végére.
 3. hipoallergén pigment miatt a legérzékenyebb vendégek is igénybe vehetik
 4. szemhéjplasztikán átesett vendégeknek is ajánlható, minimális mellékhatással
 5. a vonal kevésbé húzódik össze, olyan marad majdnem, mint mikor friss, készen.
 6. gyorsabban regenerálódik, később már nem duzzadt, ha frissen sem
 7. egyenletes mélységbe kerül  pigment, később egyenletesen kopik majd, foltosodás kizárt
 8. bármilyen extra vonalat megengedhetsz magadnak, mert átlagosan 5 (2-7) év alatt halványodik a vonal, később új vonal tervezhető

A Vendégeink részére nemhypoallgén technikával készült szemhéj sminktetoválást nem használunk, a szövetek közötti megfolyás lehetősége miatt sem. Ha elrontott, megfolyt szemhéj sminktetoválásod javításra szorul, bátran fordulj hozzánk! Vagy kérd a legújabb generációs szemhéj sminktetoválásokat! “Lépd át a múltat!”

Magyar Zsuzsa-black damon-szemhej tetovalas-budapest-kozmetikai tetovalas

Magyar Zsuzsa-szemhéj satir sminktetovalas-Budapest-kozmetkai sminktetovalas-javitas eltavolitas

magyar_zsuzsa_sminktetovalas_korrekcio_utan_minden_tokeletes-4

 

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2016_09 (3)

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2016_09 (2)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (1)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (3)

magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_08magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (5)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (6)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (7)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (8)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (10)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (11)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (12)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (13)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (15)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (16)magyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas (17)

Magyar Zsuzsa-szemhéj sminktetovalas-Budapest-kozmetkai sminktetovalas-tetovalas javitas-eltavoltasmagyar_zsuzsa_szemhej_sminktetovalas_javitas_2017_08