Tetoválás eltávolítás és új forma

Ma a szép ívű, szedett szemöldök a divat – de se túl vékony, se túl vastag ne legyen!Legyen viszont ápolt, gondozott, illeszkedjen az arc formájához és a haj színéhez.
A színe: A szőke hajhoz ne válassz fekete szemöldököt, mert a pillantásod túl markáns lesz, és ráadásul öregebbnek tűnsz a korodnál!
A barna hajhoz barna szemöldök, a feketéhez sötét barna, a szőkéhez szőke, a vörös hajhoz szintén barnás vörös szemöldök szín illik. A szemöldök íve:Ha el akarjuk kerülni a diszharmonikus, groteszk vagy szomorú szemöldököt, akkor a szemöldök vége semmiképpen nem lehet alacsonyabbra lekanyarítva, mint az arc középvonalához közelebb eső eleje.A hossza:A szemöldök hossza sem mindegy: ha túlhúzod, akkor szomorúvá változtatja a tekinteted.Régi szabály, hogy a szemöldök az orr és a szemzug vonalától induljon, és a lehajló vége épp a szemsarok és az orrcimpa vonalának meghosszabbításában végződjön.
Tetoválás eltávolítás lézerrel és új sminktetoválás: szemöldök, szemhéj: Magyar Zsuzsa

A szénfekete kifliszemöldöktől a kávébarna finom száltechnikáig…Az elrontott szemöldök tetoválás is helyrehozható, még ha túl sötét vagy minden szabályt áthág az íve is… A tetoválás eltávolítást lézerrel lehetett csak megoldani, 2 alkalommal a teljes szemöldökön, majd részlegesen a hibásan kifliszerűen lefelé kanyarodó küldő félen. A száltechnikával felépített szemöldököt csak ezután pigmentáltam, majd a szemhéj sminktetoválást is elkészítettem.
A legszebb az egészben, hogy az első találkozáskor megtervezhető a teljes feladat, és az új ívek.
Mégtöbb átalakított szemöldök itt: