Ajak Sminktetoválás

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Több mint 25 féle profi technika

Legújabb divattrendek: Élethű, egyedi sminktetoválások

Díjmentes, személyre szabott sminktetoválás tervezés élőben

25 éves tapasztalat

Ajak Sminktetoválás
a Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

Ajaksminktetoválás több mint 10 fajta módszerrel az egyedi szépségedért a természetes ajaktól a rúzshatásig

 • Új ajak sminktetoválás
 • VIP felújítás
 • Ajak volumennövelés
 • Új arnyalatok, átszínezés
 • Régi ajaksminktetoválás átalakítás
 • Régi sminktetováláa eltávolítás
 • Implantált ajak sminktetoválása
 • After surgery – implantatum eltávolítása után javítás
 • Herpeszre hajlamos ajak szakszerű tartós pigmentálása tökéletes színtelítettséggel

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

Ajak sminktetoválást szeretnél? Jó helyen jársz!

Referenciafotóinkkal a lehetőséget kapod, hogy lásd, például milyen ajak sminktetoválások készülhetnek Nálunk. De, Te egyedi vagy! Így sminktetoválásod is egyedi lesz. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során válasszuk ki együtt Neked a leginkább hozzád illőt.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

AJAK SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Ajak kontúr félsatír

Ajak – Lips Satin

Ajak akvarel

Ajak naturalips

Porcelainshine & filled

Ajak brilliantlips

Ajak nanolips

Ajak fulllips 3D effect

Ajak rouge effect matt

Ajak repaired

Ajak fulllips 3D effect

Lips Satin Plasticity

BEMUTATKOZÁS

Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista & Kozmetikus mester & Smink és maszkmester

Egyedi szépséged megalkotására  én, Magyar Zsuzsa és a Magyar Zsuzsa PMU Art kreatív csapat a legmagasabb minőségű, exkluzív megjelenést biztosító sminktetoválásokat készítjük.  Erősségeink egyaránt a szemöldök, a szemhéj és az ajak. A világtrendeket folyamatosan elhozzuk Neked. Akár VIP Frissítés, vagy Fullface Sminktetoválás, mi megalkothatjuk a leggyönyörűbb arcodat.

Ne bízd a véletlenre a szépségedet, jelentkezz be egyszerűen a legjobbhoz. Így nem módszert, hanem a specialitásodat választod, ezért bármilyen esetben a legjobb eredményt kaphatod.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Óriási rutinnal és bőrismerettel, kiváló sminktudással, 25 év sminktetoválás szalon tapasztalattal rendelkezem. Tipikus balkezes sminkes, smink tetoválóként erősségem jó karakter és szimmetria érzék.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Várlak szeretettel egy díjmentes konzultációra, tervezésre! Kiváló szépérzékkel rendelkezem, képes vagyok arra, hogy minden vendégemből kihozzam a legszebb arcát.

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon gyorsan és kényelmesen időpontot online, szolgáltatásaink valamelyikére, bankkártyás fizetéssel együtt, és élvezze precíz munkánk előnyeit.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

Ajak specialításaink – minden, ami 2019-ben megálmodható – egyéniségedre komponálva

 • Ajakkorntúr
 • Lágy satír, kontúr hatással vagy kontúr hatás nélkül
 • Natural  colourful lips:  a Természetes szépség  jegyében, ha nem sötétebb, hanem világosabb, vagy melegebb, vagy hidegebb, árnyalatot szeretnél mint a sajátod,
 • Ajaksatírozás telt pigment hatással: teljes ajak telt púderes színhatással, XOXO – rafinált játék  a színekkel, 3D ajak illúzó színekkel
 • Ajakfeltöltések utáni korrekció
 • Elrontott tetoválások utáni eltávolítás több módszerrel a kíméletes és hatékony eltávolítás jegyében
 • Régi ajaktetoválás javítások
 • Új: Porcelain shine & filled lips üde, egészséges, selymes, fiatalos fényhatás és természetesen telt ajak

Nőies ajkad magáért beszél! A precíz tervezés a szimmetrikus, szép ajak sminktetoválás első és legfontosabb lépése. A teljes ajak sminktetoválása a legtermészetesebb árnyalatoktól a dögös vörösig bármilyen lehet, színtípusodnak, ízlésednek megfelelően.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

AJAK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással! Ajakfények és természetes üde árnylatok a természetes szépség híveinek Lip light – teljes satírozással kreol bőrre a száj matt, barnás árnyalatát semlegesíti. Szenvedélyes és nőies árnyalatok – Vadítóan szenvedélyes vörösek.

1. Imádom, hogy mindig ugyanolyan szép
2. Jó, hogy
egyformává, szimmetrikussá tette az ívét
3. Teltebbé is varázsolta
4. Azóta az sem látszik, ha fáradt vagyok, sosem fakó a színe
5. Üdévé tette az arcomat
6. Sohasem túl erős vagy éppen lekopott hatású
7. Gyönyörű egyenletes a színe és pont olyan árnyalat, hogy bármilyen helyzetben imádom
8. Nincs szükségem sminkre csak néha egy kis tükörfényt használok
9. Szerintem fiatalít
10. Nekem sohasem volt Herpeszem, de ha valakinek a herpeszektől szabálytalanná vált a szájszéle, azt remekül kompenzálja, ugyanezzel a módszerrel ( mint az enyém) a sminktetoválásunk még ilyenkor és maradéktalanul, tartósan benne marad.

+1:

Melegben vagy az apró pici száj redőkben a rúzs megfolyna, használata nehéz, gyakran javítani kellene. Csak azt ajánlom vendégeimnek is szívesen, ami saját magamon meggyőzött. Várlak szeretettel díjmentes tanácsadással, tervezéssel.

A szád akár természetes szájhoz hasonló mályva vagy rózsaszín kiegészítést nyer, mely elfedi a formai hibákat. Lehet a szájkontúrod bármilyen árnyalatú, akár világos rózsaszín, korál piros, meggyszínű, vagy terrakotta. Rengeteg referenciával rendelkezünk, kukkants be hozzánk a honlapunkra, ahol megláthatod, hogy készül pl. sminktetoválás!

Szenvedéllyel éled a hétköznapokat is? Vállalod Nőiességedet? Sminktetoválással ellenállhatatlanul kifejező és csábító ajkaid lehetnek nap, mint nap, 24 órán át. Mert nem engeded meg magadnak a rúzsfoltot- hiszen a magad módján hibátlan vagy! Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással

Ha az lány vagy, akit az egyediség varázsa körbevesz… Ha árad belőled a pozitív energia, Vonzod magad köré az embereket, a csodáló tekinteteket…. Vagy ezt a lányt akarod a világnak magadból megmutatni… Ha Sminktetoválást szeretnél, akkor az általam tervezett sminktetoválással, pont erősítheted ezt a kisugárzásod. Ha szeretnéd vállalni különleges szépséged, kitűnni a tömegből.

Szépséged kiemelhetjük egy tartós sminktetoválással! Sok sztárnak éppen ez az egyediség hozta meg a világhírű sikert. Legyél Te is olyan magabiztos a pont Neked tervezett sminktetoválással. Ha az általad elképzelt sminktetoválás eltérne a megszokottól, ha nem a legtermészetesebbre vágysz, hanem valami különlegesre, gyere el egy díjmentes konzultációra. Legyél Utánozhatatlan Szépség sminktetoválással, akit mindenki utánozni akar, mint egy Dívát!

“Stílus- Szépség Referenciával”

Elegancia, szabályosság, fényes és egyenletes, tiszta pasztell árnylatok a flamingós és a rózsa és fahéj ihletéssel – ezt ajánlom kedves vendégeimnek. Ha van már ajak sminktetoválásod, egy frissítéssel válthatsz kedved szerint. A színek bent maradásáért garanciát vállalunk, ha nincs nehezítő egészségügyi szituáció.

Általában már elsőre kiváló, az sem baj, ha csak később tudsz a 2. alkalomra jönni, mint 3 hónap. Fogadd szeretettel a kollekciót, mely folyamatosan bővül fotókkal.

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.madonna.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

MENNYIBE KERÜL?

Válasszunk módszert, vagy válasszunk árat!

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön? Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

Árlista

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle-100x100

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokában időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle-100x100

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle-100x100

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button-100x100

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás