Madonna VIP Club

Köszöntünk a MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP klubban!

Örülünk, hogy nálunk szépülsz és köszönjük, hogy ránk bíztad  egyedi szépséged megalkotását, fenntartását.

A sminktetováló festővászna a bőr.
A különbség csak annyi hogy az élő bőr alá épül a pigment, mely a bőr folyamatos megújulásával és szokásaink függvényében fog majd kopni.
(Kattints a teljes cikk elolvasásához)

Soha- soha nem állunk le a tanulásban, mindig folyamatosan elhozzuk a világ újdonságait.

Azért, hogy szépséged maximális fényben tündököljön és mindez minél tartósabb is lehessen, már legalább 4 best of világmárka és 4 fajta sminktetováló gép kombinációja áll rendelkezésünkre hogy a tapasztalatok alapján különleges esetekre is megtaláljuk a legtartósabb és legszebb megoldást. Követjük a sminktetoválás világ trendjeit.

A  sminktetoválás divatját hozzáadjuk tanulmányaimhoz és tapasztalatainkhoz. Nem  érdemes összehasonlítani a a két három négy évvel ezelőtt készült munkáinkat a jelenlegi lehetőségekkel amelyet a sminktetoválás technika forradalmi fejlődése révén van szerencsénk elhozni ma neked.

Ha meguntad, váltsunk trendi szemöldökre, ajak sźínre vagy szemhéj sminktetoválásra!

A 3, vagy 4. generációs sminktetoválások esetében van lehetőség finom enzimes radírozással aki koptatni a régi maradványokat és elkészíteni az újat.
Tudjuk hogy a régebbi tetoválások kitöltik a bőr felsőbb rétegek és minden további sminktetoválás Egyre kevésbé lesz tartós Egyre kevésbé lesz szép, de a folyamat visszafordítható.

Ragyogj saját fejlesztésű technikáimmal:

  • LifelLikeBrows, Richbrows, SilkyBrows, 
  • Hypnose, RainbowEyes
  • Lips Satin, Brilliantlips

„Az elegancia az egyetlen szépség  mely idővel nem fakul meg.”
Audrey Hepburn

Így igaz, a sminktetoválásokat is időnként frissíteni szükséges.
És gondolj csak arra, hogy a szépségdivat is változik és így lehetőséget kapsz arra, hogy szépséged időről időre megújuljon, és folyamatosan trendi szépség legyél.
A szemöldök átlagos tartóssága 3 év, a szemhéj és az ajak körülbelül 5 év. 
Egyes betegségek, gyógyszerek, például vérhígító szedése, vagy gyakori napozás, szolárium befolyással lehet a pigmentek kopásának ütemére.

Magyar Zsuzsa SMINKTETOVÁLÁS VIP KÁRTYA birtokosaként kedvezményt biztosítunk majd számodra.

Üdvözöllek a VIP CLUB Tagjaként!

Örülök, hogy szépségedhez nálam készült sminktetoválással hozzájárulhattam!

VIP CLUB tagként előnyökben részesülsz! Maximális garanciát nyújtunk Neked.

Nálunk készült sminktetoválásodat A LEGMAGASABB VIP kedvezménnyel újítjuk fel. Érvényes milyen VIP felújítást kupon időszakok zsúfolt hetein kívül bármikor vállalunk ( vagy sürgősséggel).

Sminktetoválásod elkészülte után a 2. és 3. területre jelentős kedvezményt biztosítunk vendégeink számára.

Folyamatos, díjmentes kontrollal várunk vissza.

Üdvözlettel: Zsuzsa

Meddig lesz, meddig lehet tartós a sminktetoválásod? Sminktetoválás és Tetoválás- már a neve sem ugyanaz. A sminktetoválás szó utal a módszer finomságára, a célra, hogy szépítse arcunkat. A sminktetoválás csakúgy, mint a smink, amelyet naponta készítünk, idővel változik. Nézd csak vissza régebbi fotóidat! Változik a divat, változik az ízlésünk, változik a mimika, és arcunk kissé változik idővel.

A legmodernebb sminktetoválógépek is éppen ezért olyan rétegekbe viszik a pigmentet, mely idővel felszívódik, kikopik. Előfordulhat bizonyos színek esetében, hogy évenként érdemes felélénkíteni, felújítani. Sminktetoválásod tartós és színtartó legyen hosszútávon. Ha a bérletben foglaltatott színélénkítő korrekción is túl vagy,mi akkor is szeretnénk a nálunk készült sminktetoválásodat időnként ellenőrizni.

Szeretnénk 100%-ban garanciát vállalni a nálunk készült minden sminktetoválásra, ezért várunk szeretettel egy díjmentes konzultációra, ahol közösen megtekintjük, hogy az idő múlásával a sminktetoválásod hogyan reagált a környezeti hatásokra.

Saját munkáink felújítását az érvényes listaár legkedvezőbb árért végezzük akár évente és alkalmanként. Pontosan ezért szemöldök sminktetoválás esetében nem tudhatjuk meddig lesz tartós- de ami biztos, hogy Budapesten a legkedvezőbb áron Magyar Zsuzsa Sminktetoválás VIP CLub áron újítjuk meg sminktetoválásodat!

Ehhez nem kell mást tenned, mint őrizd meg, hozd el, és mutasd fel a MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB kártyát. Garantáljuk a legjobb árakat NEKED! Ezen kívül? Ezen kívül kizárólag MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB tagok számára szóló meglepetés kedvezményeinkről melyek a leghatékonyabb és legújabb szépségápolási kezelésekhez kacsolódnak Neked Hírlevélbe tájékoztatunk!

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Sminktetoválás VIP felújítás

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB ÁR NEKED, Szépség garanciával! CSAK EGY VONAL? NEM! EGY STÍLUS SZÜLETIK!

Bár van, aki alapvetően egy rossz tetoválás eltávolítása miatt fordul hozzánk, mégis egy hosszú távú együttműködéssel átformálhatjuk a sminktetoválása stílusát.

A VIP felújítás ugyan nem tartalmazza a fazon vagy vastagság átalakítását (akkor mindenképpen új tervezés, mérések szükségesek, valamint 2 alkalom) de a legkedvezőbb VIP árat mindenképpen biztosítjuk, bármilyen extra kéréssel fordulsz is hozzánk.

A legkíméletesebb, és legintenzívebb fájdalom csillapítást alkalmazzuk, ezért az eljárás nem kellemetlen!

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB KÁRTYÁVAL

Mit kapsz a sminktetoválás szolgáltatással?

2015 nyarára 22 év sminktetoválás szalontapasztalattal és folyamatos képzésekkel rendelkezünk, hogy Neked éppen a legjobbat nyújthassuk.

Rajz- és sminktetoválás-tréningek és továbbképzések segítenek a szimmetrikus vonalak tervezésében.Smink és maszkmesteri tanfolyamok segítik az arc karakterének felépítését sminktetoválással, illetve a fiatalítás trükkjeit alkalmazzuk.

AJÁNLATKÉRÉS

Szálas Szemöldök Szálazonos szálasra változtatható!

Ha nálunk készült satíros szemöldök sminktetoválásod VIP CLUB Tagként szálasra válthatunk!

Ha Szeretnél ilyet, küldj fényképet: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Ha Nem nálunk készült, valóban felújítás és javítást nem igényel, formáját, színét, vastagságát nem szeretnéd változtatni LEHETSÉGES. A sminktetoválásokat is szükséges idővel felújítani. Saját munkáink felújítása VIP CLUB ÁRON!

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB ÁRLISTA

Ránk akkor is számíthatsz, ha kopik a vonalad színe. MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB KÁRTYÁDDAL a legkedvezőbb felújításra van lehetőséged. A sminktetoválás elkészülte után 24 hónapon belül 1 alkalmas szálas szemöldök felújítás 28000 Ft/ 39 0000 Ft-ba, a KLASSZIKUS satíros szemöldöktetoválás pedig 28000 Ft-ba kerül.

Mennyi ideig lesz tartós a sminktetoválás?

Bőrtípusodtól, ápolási, napozási szokásaidtól ugyan függ, meddig lesz tartós a sminktetoválásod… mi ettől függetlenül bármikor a legkedvezőbb árral és maximális gondossággal várunk a felújításra.

Ránk akkor is számíthatsz, ha legközelebb vastagabbat/vékonyabbat szeretnél!

Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai sminktetovalas

TOVÁBB INFORMÁCIÓK

VIP felújítás: azonos forma frissítése, ára a kidolgozás bonyolultságától változik.
(Új forma:2+ alkalom, új tervezés: Új sminktetoválás VIP kedvezménnyel)

Ajak satírozás  új sminktetoválás – 2 alkalom

110000 Ft-tól

1 alkalmas felújítás 3 éven belül:60000 Ft -tól 2 alkalmas felújítás 3 éven belül:95000 Ft-tól
MAGYAR ZSUZSA VIP felújítás 2 évig, 1 alk. VIP renewal for 2 years 60%
MAGYAR ZSUZSA VIP felújítás 3 évig 2 alk. VIP renewal for 3 years 80%

Az oldalon feltüntetett árak bruttóban értendők és a 27%-os Áfa-t tartalmazzák!

SMINKTETOVÁLÁS VIP FELÚJÍTÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválás VIP felújítással kapcsolatos legfontosabb információk

Bár van, aki alapvetően egy rossz tetoválás eltávolítása miatt fordul hozzánk, mégis egy hosszú távú együttműködéssel átformálhatjuk a sminktetoválása stílusát.
A VIP felújítás ugyan nem tartalmazza a fazon vagy vastagság átalakítását (akkor mindenképpen új tervezés, mérések szükségesek, valamint 2 alkalom) de a legkedvezőbb VIP árat mindenképpen biztosítjuk, bármilyen extra kéréssel fordulsz is hozzánk.

2015 nyarára 22 év sminktetoválás szalontapasztalattal és folyamatos képzésekkel rendelkezünk, hogy Neked éppen a legjobbat nyújthassuk.

Rajz- és sminktetoválás-tréningek és továbbképzések segítenek a szimmetrikus vonalak tervezésében.Smink és maszkmesteri tanfolyamok segítik az arc karakterének felépítését sminktetoválással, illetve a fiatalítás trükkjeit alkalmazzuk.

A legkíméletesebb, és legintenzívebb fájdalom csillapítást alkalmazzuk, ezért az eljárás nem kellemetlen!

A MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS CLUB KÁRTYA a legkedvezőbb felújítást nyújtja számodra évek múlva is. A MADONNÁS ÍZLÉSVILÁG szerint pigmentálunk. A 2. és a 3. területre jelentős kedvezményt biztosítunk vendégeink számára.

GONDOS, ALAPOS TERVEZÉST, ÉS SZAKÉRTELMET, 2,5 ÓRA MUNKAIDŐT, STERIL ÚJ ESZKÖZÖKET… IGÉNYESSÉGET ÉS MINŐSÉGET.A szemöldök sminktetoválás felújításra 1 óra 20 percet legalább szánj rá!

Egy új sminktetoválás alapesetben 2 alkalom.

(Ha történt előtte eltávolítás, semlegesítő sminktetoválás, akkor növekedhet az alkalmak száma, de önmagában tény, hogy egy rossz tetoválástól megszabadulhatsz és újat kérhetsz. Ez sokkal fontosabb, hiszen így nem kell 10 évig tűrnöd a szépségedet elcsúfító vonalakat!)

Nálunk készült sminktetoválásodat A LEGMAGASABB VIP kedvezménnyel újítjuk fel!

A MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB CARD egyedi, tervezte és a Madonna grafikát Magyar Zsuzsa rajzolta.
Sminktetoválásod elkészülte után folyamatos, díjmentes kontrollra várunk vissza.Nekünk, Nőknek a bőrtípusunk és a vonásaink változhatnak, de a célunk mindig ugyanaz:

Tökéletes megjelenés sminktetoválással!

Sminktetoválás és Tetoválás- már a neve sem ugyanaz.

A sminktetoválás szó utal a módszer finomságára, a célra, hogy szépítse arcunkat.
A sminktetoválás csakúgy, mint a smink, amelyet naponta készítünk, idővel változik.

Nézd csak vissza régebbi fotóidat! Változik a divat, változik az ízlésünk, változik a mimika, és arcunk kissé változik idővel. A legmodernebb sminktetoválógépek is éppen ezért olyan rétegekbe viszik a pigmentet, mely idővel felszívódik, kikopik.

– De nézzük, mitől is függ, mennyi ideig lesz tartós az elkészült sminktetoválásod? Emlékszel?

– Mi befolyásolhatja a színek kopását?

– Miért van az, hogy egyikünknek 5 évig sem kell felfrissíteni a sminktetoválását, másoknak akár egy éven belül szükséges a vonalakat frissíteni?

– Milyen bőrtípus befolyásolhatja a sminktetoválások kikopásának idejét?

A hajszálértágulatos bőr:felületibb pigmentálás szükséges, a bőr anyagcsere folyamatai a gyakori vérbőség miatt fokozottabbak, a pigmentek hamarabb kopnak.

Az olajosan zsíros bőr:

Szemöldökszálak pigmentálása során kevesebb réteget visel el a bőr s pigmentek szétfolyása nélkül, így hamarabb kophat. Javasolt a szálak alá enyhe satírozást készíteni.Tág pórusú bőr:a pórusokban a pigment szétterülhet, ezért kevesebb pigmentet juttathatunk be…helyes módszer választással tartós lehet.Világos színek választása esetén a vonalak csekély halványodása már gyorsabb kopásnak tűnhet.

Ha volt régi tetoválásod, amit eltávolítani kellett vagy javítgatni, akkor minden bizonnyal hamarabb lesz szükséged VIP felújításra

Ha két sminktetoválásunk között más szalonban is dolgoztak a területen, a VIP kedvezmény törlődik.

VIP felújítás a várható tartósság szerint szükséges. 3 év után a VIP kedvezmény automatikusan megszűnik.

A VIP felújítás kedvezményes árát a kockázati tényezők fennállása ellenére és a tartósság ellen ható belső tényezők ellenére nyújtjuk. Ezalól a gondatlan otthoni ápolás, borotválás, és napoztatás kizáró okokat képez.

A szalon abban tud támogatást nyújtani, hogy a MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB A sminktetoválást Magyarországon a a legkedvezőbb árakon biztosítja felújítást.

Változnak a technikák, ha szeretnél még divatosabbra is váltani erre is van lehetőséged! Akár satírosból szálasra küldj fotót privát üzenetben facebookon milyen jelenleg a sminktetoválásod és mi lenne a legjobb javaslat számodra.

A klasszikus satír szemöldök sminktetoválás CLUB ÁRAS FELÚJÍTÁSA 1,5 óra, 1 ALKALMAS, jelenleg érvényes kedvezményünkkel 180 naptól 1 évig 50%-os ár 15000 Ft-ba kerül. (erre akkor lehet szükség, ha régi tetoválásodat fedtük el, és mégis később szükséges egy kis felújítás, vagy extra zsíros, pattanásos, esetleg heges, vagy rosaceás a bőrtípusod, kisbabás időszak után vagy, vagy gyakran szoláriumozol, napozol)

Éppen 2 éves szemöldök sminktetoválás VIP CLUB áras felújítással 20000FT- ba került Petrának 1 alkalommal.

Ha világos színek mellett döntöttél és száltechnikát kértél, de zsíros a bőröd, hamar kikophat a pigment. Ezért érdemes megfelelő technikát, világos árnyék alapsatírozást is alkalmaznunk.

Így sokkal tartósabb lehet a szemöldök sminktetoválásod, de mégsem lesz sötét.Ha világos színek mellett döntöttél és száltechnikát kértél, de zsíros a bőröd, és még néha szoláriumba is jársz, vagy rendszeresen napozol, a leggyorsabban kophat ki a pigment.A szalon belső tényezőkért és helytelen szokásokért, a be nem tartott, tudott, vagy elfelejtett helyes és helytelen otthoni kezelési módokért semmilyen felelősséget nem vállalhat. Ugye ezt megérted?

UV VÉDELEM!!!!!! ÖRÖKKÉ – A napozáshoz 50 SPF Bioderma-t ajánlunk a színek védelmére, szoláriumozáshoz fehér ceruza és 50 SPF együtt kell!

A vonalba eső anyajegyeket, fibrómákat, börből kiemelkedő szemölcsöket ki kell hagynunk.Pontosan ezért szemöldök sminktetoválás esetében nem tudhatjuk meddig lesz tartós- de ami biztos, hogy Budapesten a legkedvezőbb áron MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLub áron újítjuk meg sminktetoválásodat!

A sminktetoválás a szenvedélyem!

A Sminktetoválás Rendszerkártya szolgáltatásai jelentősen bővültek, és nemcsak Long Time Linerre, hanem Purebeau sminktetoválásra is kiterjesztettük.

Tudtad? Nemcsak az alapáron készült sminktetoválásokat újítjuk fel 50%-os áron
Célunk, hogy sminktetoválásod tartós és színtartó legyen hosszútávon.

Ha a bérletben foglaltatott színélénkítő korrekción is túl vagy,mi akkor is szeretnénk a nálunk készült sminktetoválásodat időnként ellenőrizni.Mi szeretnénk 100%-ban garanciát vállalni a nálunk készült minden sminktetoválásra, ezért várunk szeretettel egy díjmentes konzultációra, ahol közösen megtekintjük, hogy az idő múlásával a sminktetoválásod hogyan reagált a környezeti hatásokra.

Saját munkáink felújítását az érvényes listaár legkedvezőbb árért végezzük akár évente és alkalmanként.Ehhez nem kell mást tenned, mint Őrizd meg, hozd el, és mutasd fel a MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB kártyát. Garantáljuk a legjobb árakat NEKED!

Tekintsd meg a Magyar Zsuzsa referencia munkáit itt a facebookon is.

Más szalonban készült tetoválások egyszeri alkalommal történ? felújítását 70%-os árban vállaljuk. Előtte – ez a száj sminktetoválás kikopott. Habár 2 alkalomra vállalhatjuk, de az első sminktetoválás után is gyönyörű. Felújítása könnyű, hiszen lila, szürke foszlányok nem csúfítják el a felületet, és formai hiba sincs.

Felújított ajak sminktetoválás rúzsozott hatással, selymes rózsaszín. Az első után 4 héttel éppen ilyen lett a színe, mint frissen.A precíz munka eredménye az egyenletes kopás. A lent látható 23,5 hónapos sminktetoválás nem foltos, a színe pedig nem módosult. Se hidegebb, se melegebb nem lett, csupán világosabbá vált egy kicsit.

ELRONTOTT TETOVÁLÁSOD KIJAVÍTÁSA NEM RUTIN FELADAT, NAGY TAPASZTALATOT, SZAKMAI TUDÁST ÉS TECHNIKAI FELKÉSZÜLTSÉGET IGÉNYEL.

Várhatóan MAXIMÁLISAN 90-95%-OS EREDMÉNYT ÉRHETÜNK EL EGY ILYEN FELADAT SORÁN. EZT CSAK is ÚGY VÁLLALHATJUK, HOGY PONTOSAN végig is visszük a feladatot, az eredmény érdekében cserébe VÉGIG EGYÜTT SZÜKSÉGES MŰKÖDNÖD VELÜNK.

Ár=Alapárak: A digitális technikával készült sminktetoválások alapára.
A 2 alkalmas árak tartalmazzák:
– a 2. alkalmat, elsŐ korrekciót 3 hónapon belül. Ha külföldön tartózkodsz és késŐbb tudsz visszajönni, akkor kérjük, ezt előre jelezd.
– ingyenes tervezést bármelyik általad kiválasztott területre még.
– konzultációt bármikor
– sminktetoválás VIP kártyát, mely későbbi felújításokra a legkedvezményesebb árat nyújtja számodra a nálunk készült sminktetoválásokról
– Olyan kedvezményt, mely a legeslegkedvezőbb árat nyújtja a máshol készült tetoválásaid lézeres eltávolítására vagy megújítására.

Írd meg! Küldj fotót is: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címre.

Általában 3 napon belül megérkezik a válasz. ( HA NEM KAPTÁL VÁLASZT, GONDOLJ A LEVELEZőRENDSZER CUKISÁGAIRA, KÜLDD ÚJRA A LEVELEDET, ESETLEG HÍVJ FEL ÉS ÉRDEKLŐDJ, MEGÉRKEZETT-E A LEVÉL )

Várunk szeretettel!

A szalon, és senki sem vállalhat felelősséget a következményekért, amennyiben elhallgatott kontra indikáció, tudott, vagy nem tudott kizáró, vagy körültekintést igénylő egészségügyi feltétel áll fent, és ezt a kezelést kérő vendég elhallgatja.
Amennyiben a házi utókezelés nem a megfelelő módon zajlik, ennek hátrányos következménye lehet. Házi szerek alkalmazása – esetleg a kopás gyorsítása érdekében – végleges hegesedést okozhat.
A bőr kiszáradása, a táplálás hiánya maradandó atrophiához vezethet.

Bármely betegségről, gyógyszer szedéséről feltétlenül tájékoztasson minket kezelés előtt, mert ezk figyelembe vételével gondos kezelési terv felállítását teszi lehetővé.
A bőr élő szervezet, mely reakciói egyediek lehetnek. A szükséges kezeléseket 3-6 hetente végezhetjük el, száma és mértéke függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől, az egymásra helyezett festékrétegek számától, a tetoválás mélységétől.
A pigmentek mennyiségének csökkenésével a várható, hogy a kezelések mind kevésbé érezhetőek, míg az utolsó kezelés már szinte nem fáj.
A tetoválás eltávolítás, radírozás után teljes együttműködés után egy új konzultáció keretében megállapodhatunk egy új sminktetoválás elkészítéséről. Együttműködés hiányában eredmény elmaradás vagy nem kívánt mellékhatások jelentkezhetnek, ilyen esetben az újabb kezelést, vagy sminktetoválást nem vállalhatjuk.
Kezelések után a Házi Ápolási tájékoztatót átadjuk elektronikus vagy papírformában. Olyan kérdésekre, melyekre a válaszokat érinti a Tájékoztató, idő hiányában nem tudunk válaszolni, kérjük a Tájékoztató alapos áttanulmányozását, így időben minden kérésedre rendelkezésre áll a megalapozott válasz. Egyéb kérdésre a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen szívesen válaszolok. Közösségi oldalakon bármely hitelt nem érdemlő negatív állítás peres eljárást von maga után.

A konzultáció, állapot felmérés minden kötelezettség nélküli és díjmentes.
Az első kezelés alkalmával, a kezelés közben tapasztalt reakciók vizsgálata mellett kitűzünk egy kezelési tervet egy hozzávetőlegesen szükséges alkalomszámot is meghatározunk – feltételezve a teljes együttműködést folyadékfogyasztás és utókezelés terén.
Folyamatosan csökken az elvégzett kezelések során, a felület csökkenésének mértékében.
a kúra alatt esetleges kuponakcióinkról értesítést helyezünk ki a facebookra, tájékoztatás céljából, ezért érdemes követni minket, esetleg levélben is küldünk tájékoztatást..
Az utolsó találkozás alkalmával, amennyiben nem több, mint 50 impulzus szükséges az ideális eredmény érdekében, úgy a nálunk elvégzett kúra végén díjmentesen elvégezzük – és a programot lezárjuk.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?
Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.