Szemhéj Sminktetoválás

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Több mint 25 féle profi technika

Legújabb divattrendek: Élethű, egyedi sminktetoválások

Díjmentes, személyre szabott sminktetoválás tervezés élőben

25 éves tapasztalat

Szemhéj Sminktetoválás
a Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS - "Csábíts ősi fegyverrel"

A legdiszkrétebb hangsúlytól a démoni tekintetig… maximális minőségben

 • Módszer: hipoallergén 
 • Tartósság: átlagosan 5 évente érdemes egy alkalommal frissíteni
 • Kopás: majdan egyenletes
 • Pigment bentmaradás: kiváló
 • Korrekciós sminktetoválás optikai méretnövelés
 • Szemforma korrekció
 • Régi kontúrok átalakítása
 • After surgery – plasztika után
 • Eltávolítás 
 • Várható esztétikai élmény: szuggesztív

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

Szemhéj sminktetoválást szeretnél? Jó helyen jársz!

Referenciafotóinkkal a lehetőséget kapod, hogy lásd, például milyen szemhéj sminktetoválások készülhetnek Nálunk. De, Te egyedi vagy! Így sminktetoválásod is egyedi lesz. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során válasszuk ki együtt Neked a leginkább hozzád illőt.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Attractive line

Catliner

Decorative 1

Decorative 2

Rainboweyes

Stardust + line

Decorative & minimal shading

Cleopatra

Diva II. type

Cleopatra

Line & make up style 

Dekoratív Line Plus Stardust

Szemhéj

Szemhéj

Rainbow eyes 2. Type

1 éves Díva

Cleopatra Contour & shading 2

Cleopatra Contour & shading 2

Black Damon

Butterfly

BEMUTATKOZÁS

Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista & Kozmetikus mester & Smink és maszkmester

Egyedi szépséged megalkotására  én, Magyar Zsuzsa és a Magyar Zsuzsa PMU Art kreatív csapat a legmagasabb minőségű, exkluzív megjelenést biztosító sminktetoválásokat készítjük.  Erősségeink egyaránt a szemöldök, a szemhéj és az ajak. A világtrendeket folyamatosan elhozzuk Neked. Akár VIP Frissítés, vagy Fullface Sminktetoválás, mi megalkothatjuk a leggyönyörűbb arcodat.

Ne bízd a véletlenre a szépségedet, jelentkezz be egyszerűen a legjobbhoz. Így nem módszert, hanem a specialitásodat választod, ezért bármilyen esetben a legjobb eredményt kaphatod.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Óriási rutinnal és bőrismerettel, kiváló sminktudással, 25 év sminktetoválás szalon tapasztalattal rendelkezem. Tipikus balkezes sminkes, smink tetoválóként erősségem jó karakter és szimmetria érzék.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Várlak szeretettel egy díjmentes konzultációra, tervezésre! Kiváló szépérzékkel rendelkezem, képes vagyok arra, hogy minden vendégemből kihozzam a legszebb arcát.

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon gyorsan és kényelmesen időpontot online, szolgáltatásaink valamelyikére, bankkártyás fizetéssel együtt, és élvezze precíz munkánk előnyeit.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

Szemhéj specialításaink – minden, ami 2019-ben megálmodható – egyéniségedre komponálva

Specialításaink

 • Szempilla sűrítés

 • Attraktív vonal

 • Dekoratív vonal

 • Kleopátra Style

 •  Díva vonal

 • Dráma vonal

 • Black Damon

 • Smink hatású satíros S/M/L

 • vagy Butterfly- mono bi vagy tricolores, fiatalos fényhatás és természetesen telt ajak

Egyedi szemhéj

A legdiszkrétebb hangsúlytól … minden vastagságban maximális minőségben Magyar Zsuzsa PMU Art-ban.

Mennyire lesz tartós? Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

Egyensmink? Dehogy. A diszkrèt szempillasűrìtéstől a Black Damonig több félét választhatunk, többféle árnyalatban, fekete-barna-indigo–antracit-levendula-tengerkék-olìva-benettonzöld…

Csábíts az ősi fegyverrel! Van akinek a kevesebb több és van, akinek több kell! Katalógus szépség? Egyedi szépséged legyen a Védjegyed! Ragaszkodhatsz a katalógusból kiválasztott vonalhoz és árhoz, de még jobb, ha a tervezést ránk bízod! Lényeg, hogy mire megérkezel, ismerd meg a lehetőségeidet és az árakat.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, de hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, a hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

Melyikkel éreznéd jól magad? Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

2 éve a “Madonna attraktív vonal” volt a maximum, ma a “Madonna Black Damon” sem sok!

Az utóbbi időben kedves vendégeink igen extra szemhéj sminktetoválásokat kérnek. Egyik kedvencem Kata orientális szemformája, melyet jelentősen nagyítottunk. Mennyire lehet egyforma egy Madonna Kleopátra vagy Madonna Díva szemhéj kontúr vonal?

A sminktetoválás, ha a szemhéj ívét jelentősen túl haladja, akkor is van lehetőség arra, hogy a bőrben maradjon és szép fekete legyen. Reális elvárás, hogy 95%-ig elsőre is pontos legyen, színe pedig legalább 70-80%-ig megmaradjon. A színélénkítő korrekciókor szükséges a vonalak további pontosítására.

A bőr ugyan nyúlik, keresztben is, hosszában is – elég nagy szélsőségek között (egy érettebb, lazább szövet sokkal jobban mint egy teljesen feszes szemhéj), pigmentálás közben pedig dagad a bőr, mégis a hossza 0,5 mm pontossággal már elsőre elkészíthető.

A színélénkítő korrekció alkalmával semmi más dolgunk nincs, mint hogy a 95%-os pontosságú vonalakat 99%-ra egészítsük ki.

Minél lazább szemhéj, esetenként annál vastagabb vonalakat készítünk, mert a szemhéj nyíló redőiben eltűnhet a vonal egy része. Egy ilyen hosszú vonal esetében igaz lehet, hogy ha az egyik oldalon a szemhéjat felemeli a mimika, a vonal vége elmozdulhat feszített állapotban. Mindezeket figyelve a tervezés egy hosszabb feladat, a szem optikailag jelentősen nagyítható, a szemhéj ráncai által begyűrődő vonalrészek nagyban korrigálhatóak.

Időben, anyag szükségletben és árban is van különbség a szemhéj sminktetoválások között. Sokszor a tervezés során alakul kevesebbé, többé az elfogadott vonal, és annak végleges ára is.

A szemhéj plasztika egy minimális heggel gyógyuló, később szinte láthatatlan beavatkozás.

Sok esetben gyönyörűen gyógyult plasztikázott szemhéjakkal találkozom, ahol hajszál vékony, a környezeténél 1-2 árnyalattal világosabb vonalacska árulkodik csak az előzményekről. Ez részben kiváló orvosokon múlik, másrészt – még ez mellett is szükséges faktor – a bőrtípus sajátosságai is fontos szerepet játszanak. Mindezt figyelembe véve is – mégiscsak műtött szemhéj, van egy vékony merev hegvonal, ami másképp viselkedik a munka során, és néha még találkozik is a sminktetoválás lehetséges vonalával.

A plasztikázott szemhéj természetesen a pigment bejuttatása során hamarabb és hevenyebben reagál a fizikai beavatkozásokra: várhatóan ab ovo nehezebben jut be a pigment, számítanunk kell arra is, hogy haematoma és öedema kísérheti a munkánkat, mely kockázatot jelent a mellékhatások területén. Szerencsére vendégeink is jól tájékozottak többnyire, és jól mérik fel, melyik módszert érdemes választaniuk. Van, hogy eleve ránk bízzák a döntést.

Lehet ennek ellenére egy előzetes plasztikai beavatkozás után szemhéj sminktetoválást kérni?

A válasz szerencsére IGEN. Van olyan módszer, mellyel nagy biztonsággal megoldható a plasztikázott szemhéj sminktetoválása is.

Figyelem: Csak a mi módszereinkre, a mi protokollunk alapján elkészített sminktetoválásokra igaz.

Semmiképpen ne válaszd a nem hipoallergén módszert, ha volt már szemhéj plasztikád, vagy ha nagyon laza a szövet a szemhéj területén.

Ha allergiás vagy a szempilla festékekre, szemceruzákra, szemhéj spirálra, akkor érdemesebb a hipoallergén módszer mellett döntened.

Ha kék szemed igen érzékeny mindenre, pollenekre, fényre, dörzsölésre, ezek a körülmények a hipoallergén technika választását helyezik előtérbe.

Árban igen nagy a különbség a két módszer ára között, mely a főként a pigmentek és a tű árának különbözetén alapul, és valamelyest a gyakorlattal összefüggő munkadíj különbözetéből áll össze. A tervezésnél kérhetsz engem, a pigmentálásoknál van különbség. A nem hipoallergén pigmentekkel és a géppel készül.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyiket is válaszd, díjmentes tervezésre várlak szeretettel. +36703130313, Csak szakmai információ: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.madonna.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

MENNYIBE KERÜL?

Válasszunk módszert, vagy válasszunk árat!

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön? Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

Árlista

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle-100x100

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokában időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle-100x100

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle-100x100

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button-100x100

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás