Szemöldök Sminktetoválás

Már több mint 25 fajta szemöldök sminktetoválással várunk élethű szemöldököd megalkotására!

A bőr a sminktetováló festővászna

Elég, ha azt tudod, élethű természetes szálas vagy karakteres, selymes satíros szemöldökkel éreznéd jól magad. Megálmodjuk a egyedi szépségedhez a legjobb módszert, figyelembe véve, hogy a bőr, csakúgy mint a festővászon, saját textúrájával egészíti ki a kompozíciót, illetve a gyógyulás folyamatával egyéni sajátosságaink módosítják kész eredményt.

Technikai kérdés csupán, hogy microblading lehet a befutó, mint például az

 • Oriental szemöldök készítésénél vagy
 • ha kreol, vagy vízhiányos, zsírhiányos, érett bőrre keressük a megfelelő megoldást
 • vagy ha túlságosan elasztikus a bőr

Gépi szálas technikát érdemesebb alkalmazni, ha

 • ha mérsékelten zsírosabb bőrtípus de szálazás is szükséges lenne pl. aszimmetria miatt
 • ha vastagabb a szövetállomány a szemöldök csonton
 • enyhén, kezdődően rozáceás a felület

Inkább a SilkyBrows, PowderBrows a befutó, ha zsíros, kissé rosaceás a bőrtípus, vagy ha napkárosodott, esetleg tapintásra nagyon puha, párnázott a felület, vagy napkárosodott a bőr, esetleg a továbbiakban is a napozás meghatározó szokás.

A bőr textúrája és biológiai tényezők döntő befolyással vannak a végső eredményre.

Szemöldökszálas-tetoválás – Lent: előtte; középen: friss tetoválás után; felső kép: 6 hetes gyógyult tetoválás egy alkalom után

LifeLike, életszerű természetes szemöldökhatás elérése trend, ezért szenvedélyesen kutatjuk a legéletszerűbb szálrendezéseket, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a trendi technikák tökéletes alkalmazásával mindenképpen megalkothassuk a legszebbet.

Rekonstruálhatjuk az eredeti, vagy lehetséges saját szemöldöködet is fénykép segítségével, vagy elemzésekkel feltárjuk az eredeti szemöldök lehetséges tulajdonságait.

A legapróbb részletek is számítanak, mindenre figyelünk.

Amikor álomszemöldöködet tervezzük, gondosan elemezzük a hozott alapot, mint például a saját szemöldököd szálainak a lehetséges növekedési irányait, plusz a  karaktered szerinti helyes irányokat, fontos a saját szemöldök szálak vastagsága, és a  természetes szálsűrűség is.

A saját szemöldök színe és a kívánt árnyalat összhangját meg kell teremtenünk.
A természetes szemöldök ív szélességét is alapul vesszük.

 • tanulmányozni szükséges a vendég származása szerinti szépség kultúráját
 • a bőr tulajdonságait és a vendég életkorát

A jó szemöldök életre hívja, rekonstruálja az eredeti szabályos szemöldököt a természetes arcarányok gondos mérésé után.
Számos technika közül az a jó választás, mellyel a maximális szépséget alkothatjuk meg, felépítve, vagy rekonstruálva a természetes szépséget.

A helyes választást a gyógyult munkák esztétikai sikere igazolhatja.

Kiszámítható a színharmónia a következő szál-pigmentált gyógyult munkákon
Elkerüljük a csapdákat a szemöldök pigmentálás során.
A szemöldök bőrtípusra alapesetben a T vonalhoz igen hasonló. Olyan módszert választunk, ami a bőrtípus sajátosságai mellett is szép eredményt nyújt.

3.- 4. Szemöldök tetoválás generáció
Az előző tetoválások maradványpigmentjei

Az előző pigmentrétegek a bőr anyagcsere folyamatai révén idővel kopnak, és fakulnak is. Ideális esetben a színe nem változik, csak halványul.

Bizonyos esetekben kitölthetik bőr felső rétegeit, így a következő rétegek számára nem marad hely. A lehetséges következmény a nem kívánt 3D hatás, kiemelkedő, vastag, migrált pigmentréteggel, vagy a másik lehetőség, ha már nem igen fogadja be a bőr a sminktetoválást, és idő előtt kikopik

Tipp: A sikeres régi sminktetoválásokat is ha már több réteg van benne, finoman, 1 alkalommal kiradírozzuk gyenge Q Switch Nd/Yag laserrel vagy finom enzimekkel, így a következő pigmentréteg tartósabb és teltebb volumenű  lehet.

Eltávolítás feltétlenül szükséges a mély, kék tónusú tetoválások kijavítására.

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

SZEMÖLDÖK SPECIALITÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Lifelike Brows
Removal / Repair
Repair / Javítás
Richbrows
Silkybrows

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Több mint 25 féle profi technika

Legújabb divattrendek: Élethű, egyedi sminktetoválások

Díjmentes, személyre szabott sminktetoválás tervezés élőben

25 éves tapasztalat

Szemöldök Sminktetoválás Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

Több mint 25 féle profi szintű technikával rendelkezünk, így egyedi szépséged koronája lesz majd a szemöldököd. A legdiszkrétebb hangsúlytól a démoni tekintetig… maximális minőségben.

 • Gépi Sminktetoválás
 • Manuálbrows
 • Microblading
 • Új sminktetoválás
 • VIP FELÚJÍTÁS 1-3 évente
 • Javítás
 • Átalakítás
 • Részleges radírozás
 • Tetoválás eltávolítás kíméletes enzimekkel
 • Tetoválás eltávolítás lézerrel 2007 óta

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

Szemöldök sminktetoválást szeretnél? Jó helyen jársz!

Referenciafotóinkkal a lehetőséget kapod, hogy lásd, például milyen szemöldök sminktetoválások készülhetnek Nálunk. De, Te egyedi vagy! Így sminktetoválásod is egyedi lesz. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során válasszuk ki együtt Neked a leginkább hozzád illőt.

Szemöldök specialításaink – minden, ami 2019-ben megálmodható – egyéniségedre komponálva

 • LifeLikeBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • Hybridbrows Szemöldök Sminktetoválás
 • Phibrows Szemöldök Sminktetoválás
 • NaturalBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • 3D Eyebrows Szemöldök Sminktetoválás
 • Fluffy Szemöldök Sminktetoválás
 • Genuine Szemöldök Sminktetoválás
 • Microblading Szemöldök Sminktetoválás
 • LifeLike RichBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • Soft powder Szemöldök Sminktetoválás
 • Ombre Szemöldök Sminktetoválás
 • 3D Soft shading Szemöldök Sminktetoválás
 • SilkyBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • RetroBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • PixelBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • WorldBrows Szemöldök Sminktetoválás
 • ManualShading Szemöldök Sminktetoválás

Miért ilyen sokféle? Mert a legszebb és legtartósabb szemöldöködet alapvetően a bőrtípusod, életkorod, életviteled, a szemöldököd eredeti formája és a szőrszálak színe szerint elemezve fogjuk megtervezni. A kívánt formát a megfelelő technikával megalkotva sokkal tökéletesebb és tartósabb lehet.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod látványtervét, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!
Egyeztessünk időpontot!

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

LifeLikeBrows, élethű szemöldök, mely mindenkinek mást jelent! Milyenek a szemöldök szálaid? Milyen a bőrtípusod? Mennyire dús, esetleg hiányos? Milyen a szemöldököt színe? Esetleg szeretnél erősebbet vagy csak dúsabbat? Szükséges-e időnként festeni? Vagy egy gyönyörű karakteres Star szemöldököt szeretnél? Esetleg javítani szükséges régi tetoválásodat?

Ezt mind fontos elemezni, mielőtt megalkotjuk legtartósabb szemöldököt és legszebb arcodat. Bármilyen szemöldököt is álmodsz magadnak, a legjobb helyen jársz. 1993 óta a Sminktetoválás trendteremtőiként 2018 összes legújabb trendjeit is elhoztuk neked.

+ ha van takargatni való régi szemöldöktetoválásod, enzimekkel vagy lézerrel is megoldhatjuk a halványítást…utána újra alkothatjuk egyedi szépségedet!

A SZÉPSÉG ezer árnyalata… A SZÉPSÉG benned van mi felszínre hozzuk!

Minden modern sminktetoválás és microblading kurzuson részt vettem Európa minden táján, és ezeket elhoztam, csapatommal minden technika, és a tudás a kezünkben… “Az alkotáshoz öröm és művészi szabadság szükséges.” (Buddy Valastro, a Tortakirály)

Ha már biztosan szeretnéd, elég, ha együtt eldöntjük, milyen legyen… bármelyik módszer is a legjobb, bármelyik pigmentmárka is a legszínesebb árnyalat tartósabb Neked bőrtípusodhoz, életviteledhez, 2018 legjobb pigmentjei a vitrinben várják, hogy a legprofibb kezekkel egyedi szépségedet megkoronázzuk.

Egyedi szépséged legyen a védjegyed, egy jó szemöldök tetoválás segítségével!

Ma már számos technika áll rendelkezésünkre, hogy felépítsük a te “lifelike” életszerű szemöldöködet, szemöldök tetoválásodat vagy microbladinget. A cél, hogy észrevétlenül egészítse ki a saját szemöldökszálaidat.

 • Szemöldök tetoválásban trendi a Soft shading, a régi satír technikákat szinte teljesen háttérbe utasította.
 • Extra természetes hatás kedvelőinek a szemöldök sminktetoválás microblading irányzatát, a LifelikeBrowst ajánlom, mely egyszerre szabályos és természetesen szabálytalan, épp, mintha a sajátod lenne.
 • HybridBrows: Nem tudod, melyik szemöldök tetoválás technikát szeretnéd, vagy zsíros a bőröd, de a tetoválás tetszene? Neked találták ki a HybridBrows technikát!

Szemöldök tetoválással akkor szép és harmonikus az arcod, ha a tekinteted érvényesül elsősorban. Érdemes megfontolni a szemhéj sminktetoválást is, szempillasűrítéssel.

Feltüntetett elérhetőségeinken kérhetsz konzultációs időpontot.

Tervezzünk! Szemöldök…Mi lenne, ha? Milyen lenne? Hogy nézne ki? Milyen technikával, milyen szálrendezéssel nézne ki a legjobban? Díjmentes sminktetoválás tervezésre jekentkezhetsz! Kérj Stylus és Formatervezést, Látványtervet egy zseniális módszerrel, a szabályos szépséged megalkotására.

Katalógus szemöldök?

Régi tetoválás előzmények szintén meghatározzák, hogy melyik módszert válasszuk vagy szükséges e előtte radírozni. Jó helyen jársz, ha radírozni szükséges, biztonságos, hatékony, hegmentes. “Szépséged egy kézben!”

Ha eldöntötted: Milyen módszert válasszunk?

A helyes módszer kiválasztásától függ, hogy mennyire leszel elégedett. A bőrtípusod döntő befolyással bír a sminktetoválásod tartósságára és egyenletességére. Az életviteled, ha napimádó vagy, akkor a tartósabb módszerek közül ajánlunk Neked. Még sorolhatnánk a szempontokat.

Magyar Zsuzsa PMU Art Kreatív Team

Színválasztás: A színtípusodnak és a választott technikának megfelelően.

Az első a Te ízlésed- melyik tetszik- majd Magyar Zsuzsa megvizsgálja a befolyásoló tényezőket és kapsz egy javaslatot szem előtt tartva a Te vágyaidat, a lehetőségekkel, hogy sminktetoválásod a legszebb és legtartósabb legyen.

4 féle szemöldök 3D SOFT SATÍROS SZEMÖLDÖK, SZÁLAS, 3D SATÍROS-SZÁLAS, MICROBLADING…Kinek melyiket? Reneszánszát éli a satír modern változatában. Nem véletlenül. Már több, mint 100 000-en együtt!

A 2. vagy akár 4. generációs sminktetoválások akkor sikeresek, ha a sminktetoválás szép, de fed is, esetenként korrigál. Ha zsíros a bőr, a szálas szemöldök nem tartós, de foltos is lehet.

Ilyenkor satíros megoldást keresünk, sor esetben szálazunk is… Finom szerkezetű bőrre a MICRROBLADING is tartós, és a legtermészetesebb hatású.

A lényeg, hogy szép legyen, bőrtípusod és előzményeid, valamint a szőrszálak tulajdonságainak, színének figyelembe vételével. A legjobb, ha közösen döntjük el.

Gondos tervezést:

 • smink és most mesteri tapasztalatokkal
 • életstílusodnak, Színtípusodnak megfelelően, hogy biztos jól érezd majd magad vele
 • Az ARANYMETSZÉS szabályainak figyelembe vételével
 • legbiztonságosabb és legjobb minőségű módszerek rendelkezésre állnak az ideális választáshoz.
 • Pigmentálás és esettanulmányok terén megfelelő bőr ismeret és tapasztalat áll rendelkezésemre.
 • 5+ féle ma a legkiválóbb pigmentmárka közül választhatunk
 • sminktetoválás végén kapsz egy MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP kártyát, amellyel később a legkedvezőbb áron felfrissíthetjük majd az árnyalatot 1-23 éven belül.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Háromféle gép, három pigment márka, illetve a Microblanding módszer áll rendelkezésemre, hogy:

 • bőrtípusod és színeid szerint
 • valamint a szőrszálak tulajdonságai szerint
 • a legtermészetesebb megoldást tudjuk elkészíteni illetve
 • a legtartósabb eredménnyel.

Kérlek olvasd el, és foglalj egyszerűen a fotelból 10000 ft-tal területenként ( 2,5 /óra lesz) bankon keresztül, ha van régi tetoválásod akkor küldj fotót is, mert tudnunk kell előre, milyen módszerrel, géppel készüljek első találkozásunkra… Természetesen a szemöldök sminktetoválás nem fáj.

Nincs régi tetoválásod csak tanácsot szeretnél? Egy díjmentes sminktetoválás tervezésre bejelentkezhetsz hozzám, de ha messze vagy ugyanúgy küldhetsz fotót is…

Ha van régi tetoválás szemöldöködön ez nagyban befolyásolja az első feladatot, lehet hogy három fázisú munkát fogunk végezni hogy esetleg előtte radírozni szükséges a régi szintből.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

MENNYIBE KERÜL?

Válasszunk módszert, vagy válasszunk árat!

 • 40-96 ezer Ft, mivel több mint 25 fajta szemöldök sminktetoválás és microblading technikával készülünk egyedi szépséged megalkotására
 • Kreatív csapatunk készítésében Magyar Zsuzsa konzultációjával: STYLIST: 40-56 ezer, TOP: 56-76 ezer
 • Magyar Zsuzsa MESTER ár: 86-96 ezer

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön? Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

Árlista

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle-100x100

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokában időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle-100x100

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle-100x100

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button-100x100

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

BEMUTATKOZÁS

Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista & Kozmetikus mester & Smink és maszkmester

Egyedi szépséged megalkotására  én, Magyar Zsuzsa és a Magyar Zsuzsa PMU Art kreatív csapat a legmagasabb minőségű, exkluzív megjelenést biztosító sminktetoválásokat készítjük.  Erősségeink egyaránt a szemöldök, a szemhéj és az ajak. A világtrendeket folyamatosan elhozzuk Neked. Akár VIP Frissítés, vagy Fullface Sminktetoválás, mi megalkothatjuk a leggyönyörűbb arcodat.

Ne bízd a véletlenre a szépségedet, jelentkezz be egyszerűen a legjobbhoz. Így nem módszert, hanem a specialitásodat választod, ezért bármilyen esetben a legjobb eredményt kaphatod.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Óriási rutinnal és bőrismerettel, kiváló sminktudással, 25 év sminktetoválás szalon tapasztalattal rendelkezem. Tipikus balkezes sminkes, smink tetoválóként erősségem jó karakter és szimmetria érzék.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Várlak szeretettel egy díjmentes konzultációra, tervezésre! Kiváló szépérzékkel rendelkezem, képes vagyok arra, hogy minden vendégemből kihozzam a legszebb arcát.

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon gyorsan és kényelmesen időpontot online, szolgáltatásaink valamelyikére, bankkártyás fizetéssel együtt, és élvezze precíz munkánk előnyeit.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás