Ránctalanítás

BEMUTATKOZÁS

Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista & Kozmetikus mester & Laser asszisztens

Magyar Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester és már 25 éve a sminktetoválás töretlenül a szenvedélyem. Célul tűztem ki, hogy csapatommal megteremtsük egyedi szépségedet, mely utánozhatatlan és magával ragadó. Ennek alapjául a sminkelés művészetét is magas fokra emelve mesterfokú sminkmester és maszkmesterképzéseket végeztem el.

Karakteredet tanulmányozva lehetőségünk van megtervezni egyedi szépségedet, ahol a legszebb vonásaid különleges hangsúlyt kapnak. Kiemelten fontos számunkra, hogy az összes trendi technikát naprakészen elhozzuk és perfekcionista módon tudjuk elkészíteni, azért hogy segítséget nyújthassunk számodra elegáns, különleges megjelenésedben.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Óriási rutinnal és bőrismerettel, kiváló sminktudással, 25 év sminktetoválás szalon tapasztalattal rendelkezem. Tipikus balkezes sminkes, smink tetoválóként erősségem jó karakter és szimmetria érzék.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Várlak szeretettel egy díjmentes konzultációra, tervezésre! Kiváló szépérzékkel rendelkezem, képes vagyok arra, hogy minden vendégemből kihozzam a legszebb arcát.

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon gyorsan és kényelmesen időpontot online, szolgáltatásaink valamelyikére, bankkártyás fizetéssel együtt, és élvezze precíz munkánk előnyeit.

Erőteljes lifting az ultrahang erejével – HIFU kezelés

Vajon a HIFU (High Intensity Focused Ultrasound = intenzíven fókuszált ultrahang) energia alternatívaként szolgálhat egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak?

 • Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére. A páciensek megfiatalodott, feszesebb és simább bőrről számolnak be a kezelést követően.
 • Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező technológia, melyet a szépségükért méltán csodált és irigyelt hollywoodi sztárok is szívesen alkalmazzák. A mindössze 3 kezelésből álló kúra semmilyen lábadozási idővel vagy bőrpírrel nem jár, annak ellenére, hogy extra erős hatását mások számára jól érzékelhető.
 • A vendégek 80%-nál 90%-os hatékonyság már az első kezelést követően! Tény, hogy az Egyesült Államokban a legújabb szépészeti beavatkozások között méltán a 2. legnépszerűbb kezelés a mell szépségműtétei után. A páciensek 90%-a elégedett az eredménnyel, ráadásul már az első kezelés az esetek 90%-ában rendkívüli eredményt nyújt.
 • A bőr azonnal gyönyörűvé válik, és semmi jele nincs annak, hogy a szöveti rétegekben 3 mm mélyen intenzív sejtszintű gyógyítási folyamatok indulnak el, majd 7 nap elteltével egy rendkívül erős kollagén szintézis kezdődik folyamatosan 28 napon keresztül.
hifu033

PHILINGS PHIATALSÁG
MAGYAR ZSUZSA ÉS A PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra!

Világszerte a legújabb ránctalanító technika, mely hatásos alternatívája lehet számodra a műtéti beavatkozásnak vagy a műtéti beavatkozást elhalaszthatod a PHILINGS kezelés után pár évvel.

 • A PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik : Microneedling és Phi-Ion. Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni. A PHI-ION nem invazív plazma eljárás, mely egy olyan eljáráson alapul, ami rendkívül hatékony a bőrredők eltávolításában, a felső szemhéjon és alsó szemhéjon hatékonyan megoldja a szembeszökő ráncok és szarkalábak, ajak körül a nevető és vonalkód ráncok problémáját.
 • Ezt kombináltan a PHI Akadémia által kifejlesztett MICRONEEDLING TECHNIKÁVAL és terápiával is vagy külön is lehet. REGENERÁLÓDÁS: néhány nap, hatása körülbelül egy év. Azonnali feszességet érünk el a kezelés alatt, mely felüket 10-14 nap alatt teljesen regenerálódik is. A hatás kb. 1 évig megmarad.
magyar_zsuzsa_budapest_ranctalanitas_philings_2017_10-8

PhiLings kezelés két módja: Microneedling és Phi-Io

A PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik: Microneedling és Phi-Ion.
Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni.

Miért jó megoldás a PHI – ION?

 • Már egyetlen kezelés is elegendő, a papillóma, Keratosos, és más jóindulatú bőrnövedékek eltávolítára.

  A nem sebészi szemhéj lifting lehetővé teszi az eltömődött csatornák gyors és egyszerű tisztítását.

  A bőr regenerációs folyamata lényegesen gyorsabb ezután a kezelés után más módszerekkel összehasonlítva. ezzel elérjük a szemhéjbőrénbek javítását. Abőr ránctalanul sima lesz és regenerálódik.

  A Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

maxresdefault

PHI – ION hatékonysága

Precízen irányított plazma energia sugarat használ, hogy elpárologtassa(sublimálja a bőr felső rétegeit., anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy vele összefüggő szöveteket. A PHI – ION-nal hatékony nem sebészi szemhéj plasztikát lehet végezni.Laza vagy redős szemhéj korrekciója válik ezzel lehetővé.

 • Alkalmazási területek:
 • Nem sebészi nyak terület liftingjére ( a bőrt tömörebbé teszi, feszesebb látványt nyújtva)
 • hegek kezelésére, mint pl az akne hegek,
 • ráncok kisímítására
 • bőrfoltok eltávolítására.

Miért jó megoldás a Microneedling?

 • A microneedling különböző bőrrétegeket sért fel, epirermis, és dermis,és mikrosérüléseket okoz. ez segítui a bőr természetes regenerációját és öngyógyító folyamat megy végbe.

  A bőr saját fibroblastjainak a termelése megnő, olyan kötőszöveti sejtek, melyeknek strukturális jelentősége van, a fibroblasztok kollagénné és elasztinná válnak, kötődnek a rgi kollagéenkhez.

  A microneedling megnöveli az áteresztő, felszívóképessséget, és csatornákat nyit a bőrben, kinyitja a sejtmenmbránok csatornáit,. mely lehetővé teszi, hogy az aktív anyagok a bőrbe hatolnak, ezzel lehetővé teszik az eredmények hosszú hatását.

  A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

Microneedling-TF-1500x750

Microneedling hatékonysága

Már az első kezelés után óriási javulást érhetünk el, mely láthatóan jelentős. A microneedling kezelés óriási eredményeket nyújt a testen is. Azzal a céllal, hogy a hiperpigmentációt és hegeket eltávolítva egyenletesebbé tegye a bőr felületét.

 • Alkalmazási területek:
 • hiperpigmentáció,
 • pattanásos hegek,
 • nagy pórusok és,
 • ráncok kezelésére alkalmazzuk.

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Indítsd el a lejátszási listát!

Modell lehetőség Magyar Zsuzsánál Komolyan eleged lett a ráncokból? Többé ne árnyékolja be szemhéjadat… Símulj ki a kezem alatt PHI-LINGS System-el mostpromóciós modellként (-30%) Orvos által tartott tanfolyami végzettséghez kötött technológia, és biztonságos terápia mesteri kezekben.

Közzétette: Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester – 2017. november 2., csütörtök

Nem akarsz még szemhéj plasztikát, de feszességet igen? Már caak 2 modellt tudok fogadni kedvezménnyel. PHILINGS – Lifting műtéti beavatkozás nélkül…minimális kellemetlenséggel a feszes szemhéjakért már Magyarországon is elérheted elsőként a kezeim között. A minòségre a PHIBROWS a garancia.

Közzétette: Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester – 2017. november 6., hétfő

RÁNCTALANÍTÁS LEGFONTOSABB INFÓK

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfontosabb információk

Módfelett zavar, ha nem minden tökéletes. Új, hatékony megoldásokkal bővítem a palettámat. Jelentkezz portfóliós kedvezménnyel a kezeim alá privát üzenetben!

Most éppen a legkritikusabb, ám más kezelésekkel nehezen elérhető helyeken is (szemhéjfelsó, felső lágy régiók) plasztikai műtét hatékonyságát megközelítő ránctalanítás lehetséges. Hosszabb mellékhatások, vagy mások számára észrevehetetlen hegektől nem kell tartanunk.

Ha szeretnél a kezem alatt – sokkal feszesebb, sima felső, vagy alsó szemhéjat, ajak feletti területet, kérlek jelentkezz privát üzenetben.

Egyetlen, gyakorlatilag fájdalom mentes kezelés történt. 40 év körül 1 alkalom elegendő, hatása kb 1 év. 50-60 év körül 2-3 kezelés szükséges/lehetséges. PHILINGS, akárcsak a PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra.

Igen. Az első kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző konzultációval a kozmetikus meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmény várhatóan legalább 9 hónapig tart.

Mikrosérüléseket hoz létre a bőrben, melyet követően a bőr gyógyulási folyamata kíséri,az új a bőr képződésével új, jó minőségű és nagy mennyiségű kollagén képződése a következő 40 napban.

A bőr ezáltal lesz gyógyulás után sokkal feszesebb…épp, mint rég.

Egyedüli leghatásosabb szike nélküli alternatìva:

A hatás éppen a legkritikusabb területeken, pl. felső szemhéj, alsó szemhéj, szarkalábak, nevető ráncok vagy ajak feletti bárkód ráncok – intenzíven fejti ki hatását, épp ott, ahol a többi kezelés nem alkalmazható.

Meddig tartós?

Az új rugalmasság, a saját kollagén leépüléséig tart- melyet a saját szervezetünk a PHI-ION BEHATÁSRA épít fel, így sokkal sokkal tovább tart a legjobb hatóanyagos terápiáknál.

A kezelés hatása életkortól függően 1- 3 évig intenzíven látható.

A kezelés hatása MICRONEEDLE terápiával fenntartható, fokozható, a PHI-ION terápia körülbelül 8 hónaponként ISMÉTELHETŐ.

A Cryopen eszköz CO2 magas nyomás és kivételes precízió tökéletes kombinációjával működik, és segít eltávolítani a hiperpimentációt és a jóindulatú felületi elváltozásokat.

A bőrödet legalább három nappal előtte már ne tedd ki aktívan napsugárzásnak.
– Hámlasztó, savas készítmény
használatát mellőzni szükséges – ha ilyet használsz feltétlenül jelezd a bejelentkezés előtt.
– A kezelés napján Kérlek ne vegyél be semmilyen fájdalomcsillapítót. Amennyiben mégis szükséges, ez csak Cataflam lehet.
– bármilyen betegség, gyógyszer szedés vagy allergia fennáll vagy a múltban fennállt Egy éven belül, ezt mindenképpen Kérlek jelezd a bejelentkezés előtt.
– Amennyiben vérhígító hatású gyógyszert kell szedned vagy magas vérnyomás elleni szereket, így kérlek ezt előre jelezd, és a kezelés előtt Már egy nappal lehetőleg szüneteltesd.
– A PHILINGS THERÁPIÁRA Kérlek ne a gyomorral érkezz és szánd rá az időt.
– a kezelés előtt koffein tartalmú italokat, mint a kávé, energiaital, Cola stb. kérlek már legalább 4 órával előtte ne fogyassz.
– A kezelés után 3 4 napig nem szabad hosszabb ideig vizzel való érintkezésnek kitenni a felületes így praktikus előtte hajat mosni.
Magyar Zsuzsa kozmetikus mester

Az eljárás célja a mikrocirkuláció és a kollagén termelés és regeneráció természetes folyamatainak ösztönzése. (Sikeresen alkalmazták a hajviselet helyreállítását nem-androgén alopecia esetén). A mikroszúrásokat kézzel, a legjelentősebb ráncok vagy bőrváltozások területén , valamint a Phi NeedlePen rendszert használják a szélesebb arcbőr területeken.

A Microneedles a bőr mélysége 0,2-0,75 mm, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető. A kezelés során a speciálisan tervezett és szabadalmaztatott oldatot alkalmazzák a bőr felületére, majd felszívódnak. A kezelést követően az ügyfelet különleges típusú utókezelő termék ( Ultimate skin Cocktail ) adta ki és PhiSoothing krémet), amelyet részletes használati utasítás követ. A megfelelő utángyártott termékek alkalmazása nagy jelentőséggel bír.

A kezelés eredményei közé tartozik a bőr hidratálása, a bőr tónusának növelése és a simaság, ami a meglévő ráncokat kevésbé láthatóvá teszi, és a fiatalabb bőr láthatóvá válik. Az eredmények láthatóvá válnak 24 órával az eljárás után, és néhány hónapig tartanak. Az eljárást három-tíz-tizennégy napon át ismételjük meg.

Az eljárás befejeztével a bőr vörös lesz, és a leégést hasonló módon mérsékli. Bőrfeszességet és enyhe érzékenységet is tapasztalhat a kezelendő terület érintésére. Ez a kezelés után néhány órával jelentősen csökken, és a következő 24 órában a bőr teljesen meggyógyul. Három nap után a leglátványosabb erythema megszűnik.

Alkalmazás és hatások:

Bőrfeszesítés, emelés és megfiatalítás, Akne hegek és sebgyógyulás, Ráncok és finom vonalak javítása, Pórusméret minimálisra csökkentése, Stretch markerek javítása, Alopecia kezelése

Microneedling alkalmazás technika:

– Működési módok (lyukasztás mélysége és frekvenciája) a különböző arcterületek és elkerülendő területek kezelésében
– A mikroszálas oldat helyes használata
– Irány és a passzok száma
– Meghatározza, hogy a kezelés véget ért-e

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

A Phi-Ion– kezelés a bőrön lévő feszültségvonalakkal szomszédos apró pontok sorozatán alapul. Ez a folyamat azonnali összehúzódást és a bőrszálak szigorítását eredményezi, hogy megemelje, átalakítsa és megfiatalodjon. A phi-ion toll az anyag plazmaállapotát használja. Az elv magában foglalja a gázok ionizációját a légköri levegőből, hogy mikroelektromos kisülést hozzon létre, ami a túlzott / sagging felszíni réteget szublimálja. Ezt a módszert alkalmazhatjuk bizonyos aggodalomra okot adó területek kezelésére anélkül, hogy károsítanánk a környező szöveteket vagy nem kívánt hőenergiát alkalmaznánk rájuk.

A Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

A Phi-Ion- kezelés zsákos szemhéj-korrekciót biztosít, a ráncok feszítéséhez használható – varjúpálcák, marionettsorok, pattanáshegy javítására használják. Ezenkívül képes eltávolítani a bõrfoltokat (fejlett edzés szükséges). Ez a forradalmi módszer alkalmas a kozmetikai műtét eredményeivel összehasonlítható eredmények elérésére.

Phi-Ion alkalmazás technika:

 • Pontos anatómiája a szemrégiónak
 • Meghatározza a ráncokat és a hajlítási vonalakat és a kezelendő területek kiválasztását
 • Üzemmódok (energiaintenzitás és elektro-átmérő)
 • A két egymást követő mikro kontaktus pont közötti távolság és a kezelési vonal kialakítása
 • A kezelési terület és az eszköz megfelelő elhelyezése
 • A pontok összekötése a tarsalis vonalakba, és a vonalak megfelelő rendezésével a tarsalis sávok kialakítása
 • Felemelő vonalak és zenekarok kialakítása
 • Ráncok kezelése a szem környékén

Az egyik kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző kinevezéssel a művész meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmények várhatóan legalább 9 hónapig tartanak.

Kattintson ide:

Sminktetoválás a Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

AJÁNLATKÉRÉS

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

JELENTKEZZ SZEMÉLYES TERVEZÉSRE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

kérdésed van? Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.
Személyes tervezésre jelentkezés

JELENTKEZZ SZEMÉLYES TERVEZÉSRE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

kérdésed van? Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.
Online Időpontfoglalás