TELJES ARC – Full Face Beauty Sminktetoválás

BEMUTATKOZÁS

Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista & Kozmetikus mester & Smink és maszkmester

Egyedi szépséged megalkotására  én, Magyar Zsuzsa és a Magyar Zsuzsa PMU Art kreatív csapat a legmagasabb minőségű, exkluzív megjelenést biztosító sminktetoválásokat készítjük.  Erősségeink egyaránt a szemöldök, a szemhéj és az ajak. A világtrendeket folyamatosan elhozzuk Neked. Akár VIP Frissítés, vagy Fullface Sminktetoválás, mi megalkothatjuk a leggyönyörűbb arcodat.

Ne bízd a véletlenre a szépségedet, jelentkezz be egyszerűen a legjobbhoz. Így nem módszert, hanem a specialitásodat választod, ezért bármilyen esetben a legjobb eredményt kaphatod.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Óriási rutinnal és bőrismerettel, kiváló sminktudással, 25 év sminktetoválás szalon tapasztalattal rendelkezem. Tipikus balkezes sminkes, smink tetoválóként erősségem jó karakter és szimmetria érzék.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Várlak szeretettel egy díjmentes konzultációra, tervezésre! Kiváló szépérzékkel rendelkezem, képes vagyok arra, hogy minden vendégemből kihozzam a legszebb arcát.

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon gyorsan és kényelmesen időpontot online, szolgáltatásaink valamelyikére, bankkártyás fizetéssel együtt, és élvezze precíz munkánk előnyeit.

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

FULL FACE SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

FullFace 1. kép

FullFace 2. kép

FullFace 4. kép

FullFace 3. kép

FULL FACE SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

FullFace 1. kép

FullFace 2. kép

FullFace 4. kép

FullFace 3. kép

FULL FACE SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

FullFace 1. kép

FullFace 2. kép

FullFace 4. kép

FullFace 3. kép

ELÉRHETŐ SZÉPSÉG ÉS ELEGANCIA – tervezzük meg Együtt leggyönyörűbb arcodat! “No more Filter”

Ha szívesen viselnél olyan tökéletes sminket, amit csak profi sminkes tud Neked készíteni, vagy amit a közösségi oldalak “szűrőivel” szerkesztesz magadnak, akkor a FULL FACE BEAUTY BY MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS pont Neked való!

Miben számíthatsz ránk?

  • Sminktetoválásaid készüljenek Tavasz -Nyár-Ősz-Tél színtípusod elemzése után szépségedet kiemelő árnyalatokkal és a megfelelő technika alkalmazásával.
  • Nem kell külön technikát kérned… különböző technikák után kutatni az interneten… nem szükséges mozaikokból összerakni magad …elég ha elmondod hogyan szereted sminkelni magad.
  • Ha szereted a sminkelt, ápolt külsőt, ha szívesen viselsz szemhéjkontúrt és /vagy rúzst. Online vagy személyes konzultáció alkalmával érdeklődj Full Face Beauty szolgáltatásunkról.
  • Teljesítjük három kívánságodat – És ez a valóság, megismerheted leggyönyörűbb arcodat, mindezt tartósan szemhéj szemöldök és ajak smink tetoválásai segítségével vagy Ha szükséges radírozással.
  • 2018 Legtrendibb Szemöldök Sminktetoválásai a Soft powder és Phibrows by Magyar Zsuzsa.
  • Ajak sminktetoválás lágysatírtól a 3D ajakfény hatású ajak sminktetoválásig.
  • Szemhéj sminktetoválás az egészen szolid szempilla sűrítéstől a Púderes sminkhatású szemhéj sminktetoválásig.
  • A többi kiteljesedik a sminktetoválás művészetében egy helyen, Összhangban, a MAGYAR ZSUZSA PMU Art-ban, a kezünk alatt.
  • Bármilyen elrontott régi tetoválás átalakítását vállaljuk, ebben több, mint 10 éve összegyűjtött saját esettanulmányaink állnak rendelkezésre.

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

TELJES Arc-FullFace Sminktetoválása Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

AJÁNLATKÉRÉS

FULLFACE SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

Vendégeink nagy többsége a szemöldökének tökéletesítése miatt dönt a sminktetoválás mellett. Szemöldök sminktetoválás alkalmával rájön, hogy ez annyira nem is fáj, mint amennyire izgult miatta.

A kényelem gondolata ekkor már megfordul a fejében, hogy mi lenne….

Mi lenne, ha nem csak a szemöldöke lenne tökéletes….?!

Sok Vendégünk már ezen a napon bejelentkezik a szemöldök korrekció napjára általában, egy szemhéj sminktetoválásra. Mikor megtörténik a szemöldök korrekció és a szemhéj sminktetoválás első alkalma, már közben azon gondolkodnak, hogy, végül is az ajak miért is maradjon el.

És miért is?! Mindezt egy szolgáltatásban kedvező áron, rád tervezve is megkaphatod!

Teljesítjük három kívánságodat – És ez a valóság, megismerheted leggyönyörűbb arcodat, mindezt tartósan szemhéj szemöldök és ajak smink tetoválásai segítségével vagy Ha szükséges radírozással.

2017 Legtrendibb Szemöldök Sminktetoválásai a Soft powder és Phibrows by Magyar Zsuzsa.

Ajak sminktetoválás lágysatírtól a 3D ajakfény hatású ajak sminktetoválásig.

Szemhéj sminktetoválás az egészen szolid szempilla sűrítéstől a Púderes sminkhatású szemhéj sminktetoválásig.

Bármilyen elrontott régi tetoválás átalakítását vállaljuk, ebben több, mint 10 éve összegyűjtött saját esettanulmányaink  állnak  rendelkezésre.

Minden eset más, a régi tetoválások átalakítása, sminktetoválása egyedi vállalás alapján történik.*

A sminktetoválások ára 2 alkalomra vonatkozik, az ár a 90 napon belüli díjmenetes korrekciót tartalmazza. Ha erre nincs lehetőség, ezt előre jelezni szükséges, mert ez esetben 2in1 pigmentálásra készülünk.

A szád akár természetes szájhoz hasonló mályva vagy rózsaszín kiegészítést nyer, mely elfedi a formai hibákat. Lehet a szájkontúrod bármilyen árnyalatú, akár világos rózsaszín, korál piros, meggyszínű, vagy terrakotta. Rengeteg referenciával rendelkezünk, kukkants be hozzánk a honlapunkra, ahol megláthatod, hogy készül pl. sminktetoválás!

Szenvedéllyel éled a hétköznapokat is? Vállalod Nőiességedet? Sminktetoválással ellenállhatatlanul kifejező és csábító ajkaid lehetnek nap, mint nap, 24 órán át. Mert nem engeded meg magadnak a rúzsfoltot- hiszen a magad módján hibátlan vagy! Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással

Ha az lány vagy, akit az egyediség varázsa körbevesz… Ha árad belőled a pozitív energia, Vonzod magad köré az embereket, a csodáló tekinteteket…. Vagy ezt a lányt akarod a világnak magadból megmutatni… Ha Sminktetoválást szeretnél, akkor az általam tervezett sminktetoválással, pont erősítheted ezt a kisugárzásod. Ha szeretnéd vállalni különleges szépséged, kitűnni a tömegből.

Szépséged kiemelhetjük egy tartós sminktetoválással! Sok sztárnak éppen ez az egyediség hozta meg a világhírű sikert. Legyél Te is olyan magabiztos a pont Neked tervezett sminktetoválással. Ha az általad elképzelt sminktetoválás eltérne a megszokottól, ha nem a legtermészetesebbre vágysz, hanem valami különlegesre, gyere el egy díjmentes konzultációra. Legyél Utánozhatatlan Szépség sminktetoválással, akit mindenki utánozni akar, mint egy Dívát!

“Stílus- Szépség Referenciával”

Elegancia, szabályosság, fényes és egyenletes, tiszta pasztell árnylatok a flamingós és a rózsa és fahéj ihletéssel – ezt ajánlom kedves vendégeimnek. Ha van már ajak sminktetoválásod, egy frissítéssel válthatsz kedved szerint. A színek bent maradásáért garanciát vállalunk, ha nincs nehezítő egészségügyi szituáció.

Általában már elsőre kiváló, az sem baj, ha csak később tudsz a 2. alkalomra jönni, mint 3 hónap. Fogadd szeretettel a kollekciót, mely folyamatosan bővül fotókkal.

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.madonna.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Konkrét érdeklődésedet küldd el egy közeli, éles, élethű színű fényképpel csak az arcodról (ahol látszik a bőrtípusod, a színeid) telefonszám csatolásával itt, vagy a Facebook oldalon. Konkrét elképzeléseidet is leírhatod röviden. Válaszban javaslatot és konkrét árajánlatot is kaphatsz. Vagy Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre ugyanitt telefonszámmal.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Kreativitás és precizitás az elegancia jegyében egyedi szépségedért

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?
Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.