Fluffy – bolyhos szemöldök

Fluffy, bolyhos szemöldök az egyedi szépségedért

Nem kell örökre elbúcsúznod a szálas sminktetoválás lehetőségétől, az új Fluffy gépi microblading sminktetoválás módszerével, ha kissé zsírosabb a bőrtipusod, vagy fiomabb, halványabb régi tetoválásod átalakításra érett már.

Bolyhos és végtelenül természetes. A fotókon még erősebb, karakteresebb kissé, mely regenerálódás után finomabbá válik.

Ajánlatkérés

5 új bolyhos Fluffy szemöldök, Akár javításként is…vagy ha kissé zsíros a bőröd.

Közzétette: Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista Kozmetikus mester – 2018. július 6., péntek

„Hide Your Work”

Az új módszer alapelve a „Hide Your Work”, vagyis a „Rejtsd el a munkád ”.

Aki ezt az új eljárást választja, abban biztos lehet, hogy a szemöldöke minden egyes apró hibáját úgy lehet kijavítani és a csodás részeit kiemelni, hogy közben nem lesz mű hatása.

Ez az egyedülálló szemöldöktetoválás végre lehetővé teszi a tökéletes szemöldök kialakítását.

Mi olyan különleges benne?

Bármilyen szálirányt képes követni ez a technika, ezért saját szemöldököd szinte összetéveszthető lesz a sminktetoválással.

Rendkívül vékony, éles és íves szálak készíthetőek vele , amik még a gyógyulás után is ugyanúgy elkülönülnek, nem mosódnak össze. Az előrajzolás egy speciális ceruzával történik, amivel látni fogod, hogy milyen is lesz a végleges sminktetoválásod. A módszer rendkívül gyors, és azonnal látványos eredményt produkál , ezért a gyógyulás időszakában sem kell takargatnod azt.

Ha a szemöldöködnek csak egy részét szeretnéd tetováltatni , ez a technika a legalkalmasabb választás számodra!

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

LifeLikeBrows, élethű szemöldök, mely mindenkinek mást jelent! Milyenek a szemöldök szálaid? Milyen a bőrtípusod? Mennyire dús, esetleg hiányos? Milyen a szemöldököt színe? Esetleg szeretnél erősebbet vagy csak dúsabbat? Szükséges-e időnként festeni? Vagy egy gyönyörű karakteres Star szemöldököt szeretnél? Esetleg javítani szükséges régi tetoválásodat?

Ezt mind fontos elemezni, mielőtt megalkotjuk legtartósabb szemöldököt és legszebb arcodat. Bármilyen szemöldököt is álmodsz magadnak, a legjobb helyen jársz. 1993 óta a Sminktetoválás trendteremtőiként 2018 összes legújabb trendjeit is elhoztuk neked.

+ ha van takargatni való régi szemöldöktetoválásod, enzimekkel vagy lézerrel is megoldhatjuk a halványítást…utána újra alkothatjuk egyedi szépségedet!

A SZÉPSÉG ezer árnyalata… A SZÉPSÉG benned van mi felszínre hozzuk!

Minden modern sminktetoválás és microblading kurzuson részt vettem Európa minden táján, és ezeket elhoztam, csapatommal minden technika, és a tudás a kezünkben… “Az alkotáshoz öröm és művészi szabadság szükséges.” (Buddy Valastro, a Tortakirály)

Ha már biztosan szeretnéd, elég, ha együtt eldöntjük, milyen legyen… bármelyik módszer is a legjobb, bármelyik pigmentmárka is a legszínesebb árnyalat tartósabb Neked bőrtípusodhoz, életviteledhez, 2018 legjobb pigmentjei a vitrinben várják, hogy a legprofibb kezekkel egyedi szépségedet megkoronázzuk.

Egyedi szépséged legyen a védjegyed, egy jó szemöldök tetoválás segítségével!

Ma már számos technika áll rendelkezésünkre, hogy felépítsük a te “lifelike” életszerű szemöldöködet, szemöldök tetoválásodat vagy microbladinget. A cél, hogy észrevétlenül egészítse ki a saját szemöldökszálaidat.

 • Szemöldök tetoválásban trendi a Soft shading, a régi satír technikákat szinte teljesen háttérbe utasította.
 • Extra természetes hatás kedvelőinek a szemöldök sminktetoválás microblading irányzatát, a LifelikeBrowst ajánlom, mely egyszerre szabályos és természetesen szabálytalan, épp, mintha a sajátod lenne.
 • HybridBrows: Nem tudod, melyik szemöldök tetoválás technikát szeretnéd, vagy zsíros a bőröd, de a tetoválás tetszene? Neked találták ki a HybridBrows technikát!

Szemöldök tetoválással akkor szép és harmonikus az arcod, ha a tekinteted érvényesül elsősorban. Érdemes megfontolni a szemhéj sminktetoválást is, szempillasűrítéssel.

Feltüntetett elérhetőségeinken kérhetsz konzultációs időpontot.

Tervezzünk! Szemöldök…Mi lenne, ha? Milyen lenne? Hogy nézne ki? Milyen technikával, milyen szálrendezéssel nézne ki a legjobban? Díjmentes sminktetoválás tervezésre jekentkezhetsz! Kérj Stylus és Formatervezést, Látványtervet egy zseniális módszerrel, a szabályos szépséged megalkotására.

Katalógus szemöldök?

Régi tetoválás előzmények szintén meghatározzák, hogy melyik módszert válasszuk vagy szükséges e előtte radírozni. Jó helyen jársz, ha radírozni szükséges, biztonságos, hatékony, hegmentes. “Szépséged egy kézben!”

Ha eldöntötted: Milyen módszert válasszunk?

A helyes módszer kiválasztásától függ, hogy mennyire leszel elégedett. A bőrtípusod döntő befolyással bír a sminktetoválásod tartósságára és egyenletességére. Az életviteled, ha napimádó vagy, akkor a tartósabb módszerek közül ajánlunk Neked. Még sorolhatnánk a szempontokat.

Magyar Zsuzsa PMU Art Kreatív Team

Színválasztás: A színtípusodnak és a választott technikának megfelelően.

Az első a Te ízlésed- melyik tetszik- majd Magyar Zsuzsa megvizsgálja a befolyásoló tényezőket és kapsz egy javaslatot szem előtt tartva a Te vágyaidat, a lehetőségekkel, hogy sminktetoválásod a legszebb és legtartósabb legyen.

4 féle szemöldök 3D SOFT SATÍROS SZEMÖLDÖK, SZÁLAS, 3D SATÍROS-SZÁLAS, MICROBLADING…Kinek melyiket? Reneszánszát éli a satír modern változatában. Nem véletlenül. Már több, mint 100 000-en együtt!

A 2. vagy akár 4. generációs sminktetoválások akkor sikeresek, ha a sminktetoválás szép, de fed is, esetenként korrigál. Ha zsíros a bőr, a szálas szemöldök nem tartós, de foltos is lehet.

Ilyenkor satíros megoldást keresünk, sor esetben szálazunk is… Finom szerkezetű bőrre a MICRROBLADING is tartós, és a legtermészetesebb hatású.

A lényeg, hogy szép legyen, bőrtípusod és előzményeid, valamint a szőrszálak tulajdonságainak, színének figyelembe vételével. A legjobb, ha közösen döntjük el.

Gondos tervezést:

 • smink és most mesteri tapasztalatokkal
 • életstílusodnak, Színtípusodnak megfelelően, hogy biztos jól érezd majd magad vele
 • Az ARANYMETSZÉS szabályainak figyelembe vételével
 • legbiztonságosabb és legjobb minőségű módszerek rendelkezésre állnak az ideális választáshoz.
 • Pigmentálás és esettanulmányok terén megfelelő bőr ismeret és tapasztalat áll rendelkezésemre.
 • 5+ féle ma a legkiválóbb pigmentmárka közül választhatunk
 • sminktetoválás végén kapsz egy MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP kártyát, amellyel később a legkedvezőbb áron felfrissíthetjük majd az árnyalatot 1-23 éven belül.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Háromféle gép, három pigment márka, illetve a Microblanding módszer áll rendelkezésemre, hogy:

 • bőrtípusod és színeid szerint
 • valamint a szőrszálak tulajdonságai szerint
 • a legtermészetesebb megoldást tudjuk elkészíteni illetve
 • a legtartósabb eredménnyel.

Kérlek olvasd el, és foglalj egyszerűen a fotelból 10000 ft-tal területenként ( 2,5 /óra lesz) bankon keresztül, ha van régi tetoválásod akkor küldj fotót is, mert tudnunk kell előre, milyen módszerrel, géppel készüljek első találkozásunkra… Természetesen a szemöldök sminktetoválás nem fáj.

Nincs régi tetoválásod csak tanácsot szeretnél? Egy díjmentes sminktetoválás tervezésre bejelentkezhetsz hozzám, de ha messze vagy ugyanúgy küldhetsz fotót is…

Ha van régi tetoválás szemöldöködön ez nagyban befolyásolja az első feladatot, lehet hogy három fázisú munkát fogunk végezni hogy esetleg előtte radírozni szükséges a régi szintből.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?
Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.
Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 

JELENTKEZZ SZEMÉLYES TERVEZÉSRE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

kérdésed van? Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.
Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Személyes tervezésre jelentkezés

JELENTKEZZ SZEMÉLYES TERVEZÉSRE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

kérdésed van? Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.
Online Időpontfoglalás