Melyik sztár szemöldöke illik hozzád?

Melyik sztár szemöldöke illik hozzád?

Valami újra, valami izgalmasra vágysz? Vagy egyszerűen csak szeretnéd tudni, melyik sztártól leshetnél el divattippeket? Bármelyik is igaz rád, a következő cikkünkben megtalálod a választ a szemöldökkel kapcsolatos kérdéseidre.

Bármelyik sztár szemöldökét is akarod kipróbálni, legyél óvatos, mert ha túl sok szemöldökszálat húzol ki, azt nem olyan könnyű visszanöveszteni, egyes esetekben pedig egyenesen lehetetlen. Ezért ha nem vagy biztos magadban, bízd magadat inkább szakavatott kezekre.

Cara Delevingne és a vastag bozontos szemöldök

Magyar_zsuzsa_sztar_szemoldoke_illik_hozzad_sminktetovalas1

Ismét visszatért a divatba a 80-as évek bozontos szemöldöke.

Cara Delevigne angol divatmodell indította el az új divatot, és azóta rengetegen a nyomdokaiba léptek. Sokan a természetesség jegyében viselik ezt a szemöldöktípust, vigyázva a mértékletességre. Itt sem szabad túlzásokba esni a vastagságot illetően, feltéve, ha nem szeretnénk hasonlítani a neandervölgyi ősemberhez.

Nem mindenkinek áll jól ez a típusú szemöldök, sőt csak nagyon kevés ember viselheti magán úgy, hogy közben ne érezze magát kellemetlenül. A szögletes arcformához passzol a leginkább ez a szemöldökstílus.

A bozontos szemöldök az arc központi részévé válik, jellegzetessé téve a viselő tekintetét. Ezt is ápolni, gondozni kell, akárcsak az összes többi típust. Ha vastag fekete szemöldököd van, a tekinteted határozottá válik; a bozontos, kócos szemöldök pedig fiatalít, ezért csak mindezek tudatásban alkalmazd.

Sztárok, akiknek még jól áll ez a szemöldök: Jennifer Connelly, Brooke Shields, Diane Kruger

Reese Witherspoon és a klasszikus szemöldök

Magyar_zsuzsa_sztar_szemoldoke_illik_hozzad_sminktetovalas2

A klasszikus szemöldökről általában mindenkinek Marilyn Monroe jut az eszébe, mert az ő személyiségét és stílusát határozta meg ez a típusú szemöldök. Milyen a Marilyn Monroe-féle klasszikus szemöldök?

Lágyan ívelt, követi a szemöldök természetes vonalát, és egy határozott törés van benne. Ez a törés nagyjából a külső szemzuggal egyvonalban helyezkedik el.

Fontos, hogy ez a törés ne legyen túl kiugró, ne legyen túl magasan, mert az nagyon természetellenes hatást kelt. Ez a típus jól állhat az ovális és a kerek arcú nőknek is, de leginkább a szív arcformával rendelkező hölgyeknek ajánlott.

A klasszikus szemöldöktípus finomítja, lágyítja a szív alakú arc hegyesebb részeit. A túlzott kiugrás viszont pont az ellenkező hatást éri el: kiemeli a hegyesebb részeket az arcon, ezért próbáld meg finoman kialakítani.

Sztárok, akiknek még jól áll ez a szemöldök: Audrey Hepburn, Eva Longoria, Jennifer Love Hewitt

Selena Gomez és a felfelé ívelt szemöldök

Magyar_zsuzsa_sztar_szemoldoke_illik_hozzad_sminktetovalas3

A magasan felfelé ívelt szemöldökkel vigyázni kell, mert nagyon jó és nagyon rossz hatást is el lehet vele érni az arc kinézetén.

A felfelé ívelt szemöldök hosszítja az arcot, ezért semmiképpen sem ajánlott a hosszú arcú nőknek.

Ellenben a kerek archoz tökéletesen passzol, hiszen ez esetben pont az arc „megnyújtása” a cél.

Arra vigyázz, hogy ne íveljen túlságosan magasra a szemöldököd, tehát ne borotváld le az egészet és rajzolj egy homlokodnál csúcsosodó szemöldököt a helyére, mert azzal nagyon mesterkélt lenne a megjelenésed. Elég, ha azt az ívet „lovagolod meg”, amit a szemöldököd megenged. A vastagsággal kell még óvatosan bánni. Válaszd a közepesen vastag vagy a vastag típust, de nagyon vékonyra semmiképp ne formáld a szemöldököd. A túl vékony szemöldök ugyanis érettebb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Sztárok, akiknek még jól áll ez a szemöldök: Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Emma Stone

Sarah Jessica Parker és az egyenes ívű szemöldök

Magyar_zsuzsa_sztar_szemoldoke_illik_hozzad_sminktetovalas4

Előfordulhat, hogy a szemöldököd már magától egyenes vonalban nő, de a legtöbb esetben azért van benne valamennyi ív. Már most az elején leszögezzük, hogy ha kerek az arcod, semmiképp nem ajánljuk az egyenes szemöldököt neked, mert azzal az arcod csak még jobban „gömbölyödne”. Viszont értelemszerűen a hosszúkás arcú nőknek tökéletes választás lehet az egyenes szemöldök, hiszen arcukat kissé kerekíti, ugyanúgy, ahogy a furfru is. Egyenes lehet, de túl vékony semmiképp nem, mert úgy még inkább hosszabbnak tűnne az arcod.

Sztárok, akiknek még jól áll ez a szemöldök: Liv Tyler, Celine Dion, Kim Kardashian

 

 

 

Jessica Alba és a kissé ívelt szemöldök

Magyar_zsuzsa_sztar_szemoldoke_illik_hozzad_sminktetovalas5

Ha szereted az egyszerű, természetes szemöldököt, akkor neked mindenképp ezt a típust ajánljuk. Ennél a stílusnál csak annyi a dolgod, hogy a szemöldököd természetes vonalát követed a gondozás során. Ne tegyél bele ívet, csak pont annyit, amennyit egyébként is adott a természet.

Ez a szemöldök nagyjából minden arctípusnak jól áll, legyen az ovális, kerek vagy szögletes. Miközben igazgatod a szemöldököd, arra vigyázz, hogy természetes hatást érj el vele, tehát például ne legyen túl vékony, és finoman, lágyan emelkedjen a szemed külső vonaláig.

Sztárok, akiknek még jól áll ez a szemöldök: Rihanna, Megan Fox, Lucy Liu