Minél rosszabbul néz ki a szemöldököd, annál inkább szeretnél végre egy igazán szépet?

Minél rosszabbul néz ki a szemöldököd, annál inkább szeretnél végre egy igazán szépet?

De mennyi idő múlva kopik ki egy csúnya szemöldök… hogy aztán készülhessen a helyére egy új…és mi van addig?

magyar_zsuzsa_szemoldok_sminktetovalas_javitas

Sokszor egy évtizednél is hosszabb idő, mire egy rossz tetoválás nagyjából kikopik a bőrből. De ki szeretné 10 évig egy rossz tetoválás által elcsúfítva látni az arcát?

Addig marad a vastag camuflage legszebb éveidben?

Ha több tetoválás rétegeződött a bőrben egymás tetején, esetleg összességében máris sötétebb, vagy hidegebb az ideálisnál…

Amikor egy ilyenre rátetoválnak, az eredmény bizonytalan, az alatta lévő színekkel kölcsönhatásba lépve mindenféle nem kívánt árnyalatot vehet fel – akár frissen vagy csak félév múlva.
Ilyenkor már be is vastagodik a szemöldökforma és még több rétegben van rajta a festék ami még lassabban kopik ki…

Biztosan ezt akarod?

Egy rossz döntés következménye esetleg:
– egy még csúnyább szemöldök,
-még több réteg festék
-ami még lassabban kopik ki.

De miért is költenél még olyan beavatkozásra amiről eleve tudhatjuk, hogy nem lesz jó?
Sajnos sok ilyet láttam már.
Egy sikertelen korrekció után egy biztos: még több festékréteget kell eltávolítani, így A költségek hatványozott nak és ebből még több több traumát szenved.

Miért jó egy professzionális lézeres tetoválás eltávolítás?
Mindössze néhány kezelés…Összességében 1- 2 szemöldök minőségi Sminktetoválás áráért…cserében akár 10 évet nyersz Szépségedet elcsúfító rossz sminktetoválás nélkül!

– tisztább alap
– kevesebb semlegesítő árnyalat
-kontrollálhatóbb színeredmény
– tartósabb ideális állapot
– kompromisszumok nélkül
– Összességében nincs dehatároló és lekorlátozó régi rossz tetoválás Éppen az arcod közepén…habár a legjobbat szeretned magadnak!

vannak ígéretek, melyek soha nem válik valóra. Egy hamis ígéret után mibe kerül kimagyarázni rosszul sikerült eredményt?
Inkább most járjuk körbe alaposan és döntsünk jól, mint két tetoválással később… ami ha nem sikerült akkor legalább három négy eltávolító kezeléssel több kell.
TUDTAD? Minél több trauma éri a bőrt, annál nehezebb később minőségi sminktetoválást készíteni rá.
TUDTAD?-ha ma túl sötét és/vagy túl hideg a szemöldököd, a tompításra használt világos, meleg árnyalatok neonos sárgás-zöld összhatást eredményezhetnek.
Tudtad? – egy bizonytalan tetoválás eltávolítás módszer a bőrben atrofikus, meder szerű heget okozhat, kékesfehér világoszöldek szint ami soha nem rendeződik már…Itt soha többet nem lehet minőségi tetoválást varázsolni…
Varázsolni nem tudok – de ezt nem is ígérem – azt biztosan állíthatom, hogy biztonságos és hatékony eltávolítás révén néhány hónap alatt maradandó hegek vagy saját pigment hiány nélkül megszabadulhatsz szépségedet elcsúfító tetoválásodtól.

OPCIÓ: ha kéred, a megfelelő pillanatban elkezdhetjük az új sminktetoválást. Így esetleg egy- két kezelést és az ezzel járó várakozást,időveszteséget már meg is takaríthatsz.

Most már mindent tudsz! A döntés a kezedben.
Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista, kozmetikus mester, lézer asszisztens

Üdvözlettel: Zsuzsa

Küldj fotót (csak arcképet és egy közelit kérek  a szemöldökről/szemről, vagy szájról smink nélkül) e-mailben: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com vagy Facebook messengeren: https://www.facebook.com/Sminktetovalasmagyarzsuzsa