Sminktetoválás eltávolítás, javítás

JAVÍTÁS VAGY ELTÁVOLÍTÁS ÉS UTÁNA ÚJ SMINKTETOVÁLÁS?

Meguntad? Szabadulnál tőle? Ha ezen az oldalon jársz, bizonyára Te is rejtegetsz egyet a szemöldökceruza vagy a frufru alatt. Ha van egy rossz szemöldöktetoválásod, gondolom, azonnal szeretnél belőle egy jót.

De a régi tetoválásod, egy fontos körülmény, először olyan alapot kell teremteni, amely lehetővé teszi, hogy jó minőségben egy új Sminktetoválás elkészülhessen.

Éppen ezért ha csak ez a jó megoldás, javaslatot fogunk tenni, hogy első lépésben halványítsuk, radírozzuk a régi rossz tetoválást és opcionálisan kérhetsz nálunk újat, amikor elérkezettnek látjuk az idejét.

Átérezve a helyzetet, maximális segítő szándékkal, szívvel-lélekkel állunk melléd. Számos esetben találtunk már ideális megoldást.

✔ 2007 óta sok helyzetet megoldottunk már – rengeteg esettanulmány birtokában személyre szabott kezeléseket végzünk.
✔ a rossz tetoválás technika okozta heges állapot rontása nélkül javítunk
✔ sőt a heges állapot javítása is további cél a munka során, sok esetben sikerrel
✔ a saját szemöldökszálak kihullása, vesztesége nélkül dolgozunk, így annál nem lesz kevesebb,mint amennyi első találkozásunkkor érkeztél

Célzott, hatékony kezelések,; csak a szükséges mértékig koptatunk utána készülhet az új szemöldök.
Ha szeretnéd, Mi készítjük majd el de mindenképpen biztonságban vagy, vigyázunk rád!
Senki sem akár évtizedekig elcsúfító tetoválásokkal élni vagy túlzott dózis alkalmazása miatt maradandó hegeket viselni.
Ha van egy rossz tetoválásod, azt már nem szabad tetézni egy helytelen javítási kísérlettel, vagy egy nem megfelelő eltüntetési módszerrel.
Maximális szakértelem mellett biztonságos és hatékony tetoválás radírozások, eltávolítások és javítások érted, érted?
Hány alkalom lesz?
Ha 5-11-szer! tetováltak vagy 10-20 év alatt semmit nem kopott, akkor lehet hogy mi sem fogjuk tudni egy kezelés alatt kiszedni…

Többféle technika, lézeres és enzymes eltávolító kezelések lehetősége segít a személyre szabott kezelésekben
✔Átlagos összetételű arc v testpigmentek esetében 1-3 alkalom
Fémtartalmú testtetováló vonalazó festékek, vagy egyes organikus kozmetikai pigmentek esetében az eltávolítás lassabb, de mindenképpen megoldható. 
Lehet, hogy fél -egy év alatt fogjuk átváltoztatni a szemöldöködet.
És bizony nem lesz ingyen eltavolitani, amit más mondott el és tíz éve csúfítja el az arcodat.

Amit tudnod kell, mielőtt egy gyorsnak tűnő, egyszerű és olcsó, kecsegtető ajánlat mellett döntesz:
✔Elrontott tetoválás javítása megfelelő koncepció nélkül nem lehet sikeres.
✔Ha először kamuflázs pigmentekkel lefedték és sajnos még csúnyább lett, ez megsokszorozza a szükséges eltávolító kezelések számát. (Ha most erre készülsz inkább ne tedd.)
✔Ha elhitted, hogy segít, meleg barnával rátetováltak de átlátszik a régi kék akkor először a meleg barna pigmenteket kell róla eltávolítani és következő lépésben az eredeti rossz tetoválást. (ha most erre készülsz, inkább ne tedd)
✔Ha bőrszínű kamuflázs pigmentekkel lefedték vagy 5 -10 változó összetételű pigmentet tetováltak a szemöldöködbe, akkor az alkalmak száma mindenképpen több lesz.
✔Tudtad? Nyáron jobban kopik a lézeres kezelések után a tetoválás. A kopási szakaszban a MAGYAR ZSUZSA PMU Art-ban alkalmazott kezelések után a szolárium is igen hatékony segítség lehet, gyógyszeripar folyamatot.

Számomra presztízskérdés, hogy a konzultációért szalonomban nem számítunk fel díjat, mert mindenben segíteni szeretnénk, ha arcodat elcsúfító tetoválástól szükséges megszabadulnod.

MEGHÍVHATUNK DÍJMENTES LÁTVÁNYTERVEZÉSRE és KONZULTÁCIÓRA?

Mi fog történni, a DÍJMENTES KONZULTÁCIÓN?
✔ Mindenről személyre szabottan tájékoztatunk.
✔ Tervezünk egy szép új szemöldököt, így megláthatod majd milyen is lesz az összkép! 
✔ Le is fotózzuk és ha szeretnéd te is kapsz belőle egy példányt.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Dijmentes tervezésre bejelentkezem itt:

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Régi sminktetoválásod eltávolítására –  Köszönöm érdeklődésedet

A különféle esetekre  különféle jó megoldásokkal készülünk, Enzymes radírozás és szuper intenzív lézeres megoldás közül is választhatunk!
Amit tudnod kell, egy percig nem maradsz szemöldök nélkül hiszen a tetoválás fokozatosan kopik. Maximum két hétig kell majd biztosan ceruzát használnod. De hát mi ez az ár azért cserébe, hogy megszabadulsz a régi rossz tetoválástól, és végre megláthatod majd legszebb arcodat egy számodra előnyös szuper szemöldökkel!
A lézeres tetoválás eltávolítás bejelentkezéshez kérlek, küldj telefonszámot, (ha eddig nem csatoltad..)
Mielőtt belefognál, járjuk körbe ezt a témát.
2007 nyara óta foglalkozom lézeres tetoválás eltávolítással. Számos esettanulmány áll rendelkezésemre, hogy a megfelelő megoldást válasszuk és az ideális utókezelést.

Általában igaz, hogy minél több réteg kerül a bőrbe és minél többféle szín:
1. annál nehezebb lesz eltávolítani,  
2. annál több kezelés kell 
3. annál jobban megviseli a bőrt 
4. annál hosszabb idő lesz eltüntetni.

Amit lehetőségem van nyújtani számodra, az egy korszerű, megbízható radírozás speciális lézer technológiával. Módszereimmel a jelenleg használatos technikák között:
1. A leghatékonyabban szabadulhatsz meg a rossz tetoválástól, 
2. További maradandó hegek és saját pigment hiány nélkül, 
3. Illetve a szőrszálak végleges kihullása nélkül.

Mivel csak néhány (1-5 ) alkalom szokott lenni a tetoválás kikopása, Úgy számolhatsz hogy 2-10 hónap alatt koptatható ki biztonságosan – és a bőr állapota is lehetővé teszi szinte mindenkinek, később esetleg szívesen elvállalhatom saját eltávolító radírozásunk után az új sminktetoválásod elkészítését.

Új sminktetoválásodat elvállalhatjuk, ennek alapvető feltételei:
1. a HÁZI  Ápolás és 
2. kezelési ritmus terén együtt működjünk.  
3. Maradéktalanul fogadd el a kezelési tervet és következetesen csináld végig.

Számos tetoválás rendbehozását elvállaltam, de ez nem komplett árajánlattal működik,- van akinek több és van akinek kevesebb kezelés szükséges a kikoptatáshoz – hanem a szükséges kezeléseket alkalomról alkalomra végezzük. Hogy mennyibe kerül az csakis az előzményeidtől függ ezért azt javaslom úgy fogj bele, hogy előtte minden részletet végig olvasol a kezeléseket információs anyagában.

Már az fantasztikus, hogy sok vendégünket fiatalságára elcsúfító borzalmas tetoválásaitól meg tudunk szabadítani megtakarítva ezzel sok sok évet még magától kikopna, jó hogy egyáltalán segíteni lehet.

Ami még fontos: Tudnod kell, hogy lézeres kezelések után elkészített sminktetoválás hamarabb kopik mert a bőr még egy évig gyorsabb hámképzéssel és aktív regenerálódási folyamatokkal reagál a kezelések után.  Egy többször tetovált és eltávolítod bőrfelületen általában 80-85%- %-os végeredményt lehet elérni szépség, tartósság egyenletesség terén. 
Ezért:
1. javasolt a sminktetoválást egy év múlva majd frissíteni 
2. A smink tetoválásod lehet, hogy három alkalom lesz eltávolítások után.

Ha valakinek volt régi tetoválása, amit eltávolítottuk -részben vagy teljesen -akkor bonyolultabb feladat egy új forma kialakítása, és még nagyobb felelősség mint tudjuk -ezért átlagosan 20000 ft-tal többe kerül, mintha nem lett volna régi tetoválásod. Hogy mennyire fogadja be a bőr a pigmentet és kell a harmadik alkalom ez a bőrtől függ, senki nem tudhatja előre.

Tetoválás eltávolítással kapcsolatos ingyenes szolgáltatásaink:
1. Állapotfelmérés
2. Tanácsadás,
3. tízoldalas tájékoztató anyag a helyszínen biztosított számodra és díjmentes az egészségügyi konzultáció is.

Mennyi idő egy tetoválás eltávolítás?
A tetoválás lézeres eltávolítása bőrgyógyászati határrerület, lehet hogy várnod kell. 
1. Érzéstelenítés kb. 20 perc 
2. kezelés 10 perc kezelés 
3. Kötelező utókezelés a szalonban még 30 perc

Legalább egy órát szánj a tetoválás eltávolítás kezelésre.
Két tetoválás eltávolítás kezelés között átlagosan négy hetet várunk, az utolsó tetoválás eltávolítás kezelés után négy héttel konzultációra és tervezésre hívunk – ha szeretnél új sminktetoválást.

SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Szemhéj

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Legyen újra boldog a mosolyod!

Több 100, már magabiztos mosolyú újra elégedett vendég!

Habár 2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek! A Te szépségedet is nem kívánt formájú, árnyalatú tetoválás árnyékolja be és szeretnél tőle megszabadulni biztonságos, bevált professzionális megoldással?

A legjobb helyen jársz!


English information – Click here!

Ha kívánod, nem elégszem meg csak a régi tetoválás eltávolításával… Átalakulhat a szemöldököd olyanná amiről csak álmodtál! A megfelelő pillanatban amikor a régi már eléggé kikopott…akár a kilógó részek részleges eltávolítása mellett elkészíthetem új sminktetoválásodat.

Így még spórolhatsz is és a bőrödet nem éri feleslegesen több trauma a szükségesnél. Már több, mint 11 év folyamatos szakmai tapasztalat és számos esettanulmány birtokában állíthatom  Hidd el bátran, nem kell megvárnod míg magától ki kopik 10-20 év alatt.

“A Csoda” – tetoválás eltávolítás, mely dermatológiai határterület, nagy szakértelmet igényel, de a legjobb, ha az új sminktetoválással együtt, egy kézben tudhatod. Amikor az eltávolításnál figyelembe vesszük, a bőr tetoválható és jó minőségű legyen a kezelés végén.

Ne feledd, kétszer- kilencedszer nem érdemes rizikóznod, mert egy újabb rossz döntés örökre elcsúfíthatna… nem megfelelő módon kezelve maradandó arophiás hegek, saját festékhiány vagy szőrszál veszteség lehetne a vége. Nagyon sok boldogtalan és gátlásos vendégemet láttam könnyekig meghatódva boldogan mosolyogni, hitetlenkedve vizsgálni a tükörben hogy Ez én lennék? Tényleg ilyen szép lettem?

Szemhéj sminktetoválás – radírozás jobb előtt, mint később!

Minden szakembernek tudnia kellene már végre, a lefedés nem vezet eredményre, sőt! Csak nehezebbé teszi a migrált pigment vagy túlhúzott vonalak eltüntetését.

4

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Sminktetoválás eltávolítás

A lézeres tetoválás eltávolítás szemöldökön, részleges formában is lehetséges, kívánságra új tetoválást is készíthetünk.

Régi, divatja múlt vagy aszimmetrikus tetoválás eltüntetése ma már egyszerű.

Néhány szakszerűen elvégzett lézer kezelés után bőröd teljesen sima és tetoválás mentes lehet.

Természetesen az is megoldható, hogy a rossz ívű szemöldök csak részlegesen legyen eltüntetve és helyette korrigált forma készüljön.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint a tetoválás eltüntetése előtt pontos terveket készítsünk az új formáról, és csak a szükségtelen részt távolítjuk el néhány kezelés alatt fokozatosan.

A tetoválás kiegészítése pigmentálással a befejező feladat.
Bármilyen elrontott vagy megunt tetoválás eltüntetésére kérhetsz árajánlatot.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!
AJÁNLATKÉRÉS

SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválás eltávolításával kapcsolatos legfontosabb információk

A lézeres tetoválás eltávolítás kezeléseket felnőtt emberek saját felelősségükre és kérésükre végezzük az előzetes tájékoztató elolvasása, megértése és átbeszélése és ennek a Vendégkartonon való beleegyező aláírása után.

Minden esetben csakis erre képzettséggel rendelkező, lézerjártassággal rendelkező, oklevéllel rendelkező szakember végezheti a lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket.
Madonna Szalonban a lézeres eltávolítás szakmai vezetését Magyar Zsuzsa végzi. A lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket és előzetes konzultációt Magyar Zsuzsa, illetve kijelölt vezető helyettes munkatárs végezheti.

2007 óta folyamatosan végezzük a lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket, így állandó tapasztalattal rendelkezünk a kezelések terén, protokollja évek óta kialakult, csiszolódott, folyamatosan alakult a leghatékonyabb, és legbiztonságosabban elérhető eredmények érdekében.

Q-kapcsolt Nd:YAG lézer készülék nagyon rövid fényimpulzusokat ad, így alkalmas a tetoválások maradandó heg nélküli eltávolítására. Az igen rövid idejű impulzusok energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte szétrobbannak anélkül, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne. Kísérőhatása, hogy a bőrszövetek a kezelt pontokon sérülnek hasonlóan, mint egy tetoválás során. A szétrobbantott (feldarabolt) festék részecskéket a szervezeti immunreakciók, a fehér-vérsejtek távolítják el folyamatosan és hosszabb időn keresztül. Az egyes kezelések hatása ezért csak kb. 3 hét múlva tűnik elő.

A bőrnek regenerálódnia szükséges, mely kb. 28-35 nap alatt megy végbe. A bőrnek egy kezelés után a következő kezelésre optimálisan meg kell erősödnie, hogy a következő beavatkozás maradandó mellékhatásoktól mentesen elvégezhető legyen. A kezelést végző szakember javaslatot tehet a következő kezelés időpontjára, vagy ha nincs külön javaslat, akkor 4-5 hétre a kezelést követően lehet a következő kezelést elvégezni.

A lézeres tetoválás eltávolítás során pigment szemcséket tör össze lézer, rétegről rétegre, minden kezelés alkalmával. Ezek a bőrből folyamatosan kopnak, és 3-4 hét múlva látszik egy kezelés eredménye.

A lézer impulzus által összetört pigment szemcsék a salakanyagok, melyeknek a szervezetből el kell szállítódniuk, a szervezetből ki kell ürülniük. A kiürülés az anyagcserével történik, melyhez sok folyadék bevitele szükséges. A megfelelő mennyiségű – minimálisan 2,5 liter folyadék bevitele elengedhetetlenül szükséges az optimális látható kopás eléréséhez, de mindenképpen javasolt hozzá nagy dózisú C vitamin bevitele. Amennyiben az elszállítás folyamata vendég együttműködésével biztosított,m úgy a kezelés eredményes, a kevés folyadék napi bevitele akadálya lehet az ideális kiürülésnek, így akár vissza is épülhet a szöveti állományba gyógyulás során az összetört és el nem szállított pigment szemcse.

A lézer rétegeket érzékel, kezel. Egyre mélyebbre jut a lézersugár, ahogy a felső rétegek kopnak. Úgy kell elképzelnünk, mintha grafitot radíroznánk egyenletesen… ahol kevesebb pigment van a bőr alatt, ott hamarabb, ahol több a festék, ott lassabban válik láthatóvá a kopás.

Zavaró tetoválás eltávolítása sok esetben olyan tetoválás eltávolításáért történik, mely természetellenes színű, egyenetlen árnyalatú vagy erősségű, esztétikailag zavaró, foltos. Sokszor a kezdetleges alkalmazott technikának köszönhetően a pigment egyenetlen mélységben van, már heges, illetve sérült a felület. Ezek eltávolítása nagy körültekintést igényel, megakadályozva újabb hegek és további bőrsérülés kialakulását.

függ a bőrtipustól, hogy milyen intenzítás alkalmazható az egyes kezelésekhez, hegesedés elkerülésével. Az optimális intenzítás meghatározása a kezelésre feljogosított vizsgázott és gyakorlott szakember feladata. A cél: a legrövidebb idő alatt kikoptatni a zavaró tetoválásokat hegek és maradandó bőr festékhiány kialakulása nélkül.

függ a bevitt anyag tulajdonságaitól. Egyes festékek rendkívül gyorsan, mások lassabban távolíthatók el, mivel nem határozható meg, pontosan milyen összetételű festéket vittek be, így nem határozható meg az sem előre, pontosan, hogy mennyi kezelés szükséges éppen a konkrét esetben. ,
A növényi tinta igen gyorsan, egyes sötét, kékes színű testtetováló festékek szintén igen gyorsan kikoptathatók, főként, ha nem túl mélyen van.
Más, fehérrel világosított keverékszínek kopását lelassíthatja a fehér komponens, mely rezisztensen viselkedik a lézersugárra, és a vele készített keverékek koptatását is lelassíthatja.

Függ a bevitt pigment rétegek számától. Amennyiben sötét az eltávolítandó festék, de nem volt lekorrigálva, úgy jó eséllyel igen hamar kikopik. (1-2 kezelés) Ha többször pigmentálták, úgy több az eltávolítandó réteg, ezért lassabban koptatható ki.
Függ a színek tulajdonságaitól. Hideg és meleg pigmenteket külön hullámhossz tartományban működő lézersugarakkal kezelünk. A vöröses, pirosas, narancsos árnyalatokat Qswitch – felezett Nd:YAG lézerrel lehet hatékonyan összetörni, míg a hideg szürke, kékes, hideg barna színeket az 1064 nm hullámhosszon kezelő lézer impulzusokkal kezeljük. Ha egy felületen mindkét színnel már többször tetováltak, akkor nem várhatunk olyan gyorsan eredményt, mintha csak az egyik tipusú színnel tetoválták volna.

Függ a camuflage színek alkalmazásának tényétől. Ha megpróbálták bőrszínnel alaposan lefedni, de ez nem vezetett eredményre, akkor már nem csak több réteget szükséges széttörni és elszállítani, de amennyiben a lefedéshez valamilyen bőrszínt is alkalmaztak, úgy hatványozottan nehezebb a helyzet hiszen a keverék nagy mennyiségű fehér komponenst tartalmaz. – ilyen esetben akár 6-7-8, szélsőséges esetben akár 9-10 kezelés is szükséges lehet.
Ha megpróbálták gyenge és hatástalan lézerrel kezelni, de nem vezetett eredményre, úgy a gyógyulások során visszatokosodott pigmentek még általunk több esetben eredményesen halványíthatók voltak 3-4 kezeléssel.

Függ a kezelések gyakoriságától – 3 hétnél gyakrabban nincs értelme lézeres kezelésnek.4-5 hetente jelöljük ki az optimális következő kezelési időpontot. Addig folyamatosan világosodik is kezelt felület. Azonban ha csak 2-3 hónap múlva lehetséges egy újabb kezelés, akkor sokkal több fog kikopni a következő kezelésig. Ritkább kezelés ugyan tovább elhúzódik, de akár egy kezeléssel kevesebb is elég lehet ezzel a szisztémával…tehát csökkentheti az összes költséget.

Egy nem túl sötét, de alaposan kevert árnyalatú, nagy mennyiségű pigmenttel készült tetoválás néha nem a szín halványodásában nyilvánul meg először, hanem a raszteres, pici pontokban látható ritkulásban válik eleinte láthatóvá, ekkor a rétegek csökkentek már, majd egy sokkal gyorsabb látható kopásban teljesedik ki a következő 1-2 alkalom után 4 héttel.

Ha tetováltak Rejuvi vagy más koptató anyagot a bőrbe, az is többször kellhet, de maradandó hegeket okozhat sok esetben. Ha a bőr már heges, akkor sokkal lassabb és nehezebb folyamat lesz, mikor másodszor egy új módszerrel, pl. a lézerrel próbálkozol.

NEM! Ahogyan a sminktetováláshoz is számos, különböző minőséget produkáló technika használatos, úgy a lézeres tetoválás eltávolításhoz is több hatékonyságú Q switch lézert használnak. Egy másik lézer esetleg nem koptat kellően, vagy ellenkezőleg, néhány kezelés alatt hegeket is okoz. Esetleg az utókezelés nem elég gondos, az is oka lehet a nem kívánt eredményeknek. Minden mozzanat szükséges a sikeres munka megvalósulásához.   12 eltávolítást végeztek máshol, egy másik q switch lézrrel, mielőtt 4 eltávolító kezeléssel sokat kopott, és új sminktetoválást megterveztem és is készítettem (Magyar Zsuza)

Itt igaz a mondás: Hozott  anyagból dolgozunk! A bevitt anyagok változatos és sokféle összetétele miatt 100%-osan mindenkinél nem garantálható a teljes kopás, de a szalonunkban elvégzett munkáink során nagy számú esettanulmánnyal rendelkezünk, mely szerint az esetek 99%-ában igen gyors és hatékony eltávolítás valósul meg optimális kezelési gyakoriság és otthoni utókezelés mellett. Még nem volt olyan vendégünk soha, és erre büszkék vagyunk, akinek 10-szer kellett volna tetoválás eltávolításon részt vennie a Madonna Szalonban alkalmazott technikával és módszerrel az ideális eredmény érdekében

Lesz, csak világosabb!
Átlagos esetben 25-50% világosodás is lehetséges egy kezelés után, de csakis 4-5 héttel. Az első kezelés után átlagosan 40% mennyiségű pigment mintegy radírozódhat ki. Mintha grafitot radíroz-nánk egy papíron. Szélsőségesen sok rétegen lassabban látható meg a kopás, Ettől még ugyanannyi pigment kopik egy kezelés hatására. Kérdés, hogy a színek természete és a bevitt pigmentek mennyisége milyen ütemben engedi láttatni is.

Igen, hiszen sokszor a hatékonyságért felváltva dolgozunk a különböző komponensekre, így hol melegebbre, hol hidegebbre tolódik a látható szín. Egy száj vagy szemöldök keverékszín kopás során 1 kezelés idejéig lehet szürkés, vagy barnás, mint még amilyennek sosem tűnt. A sötét szürke tinta jellegű festékek kopássorán világoskéknek is tűnhetnek rövid ideig. A bőrszínnel fedett területekről lekoptatva a fedő színt, átmene4tileg szürkésebb lehet…ahogy az utoljára felvitt fedő réteg kopik le először, aztán az egyel alatta lévő, majd a legalsó., fedni kívánt eredeti színek.

A saját munkánk során a legkörültekintőbben igyekszünk eljárni. A rossz tetoválás sok esetben rossz technikával készültek, nem egyszer máris látható hegekkel a felületen. Van, hogy nincs kidomborodó vagy nem látszik sorvadt heg a felületen, de mégis, elegendő egy újabb hatás a felületen, legyen ez tetoválás vagy eltávolítás, vagy herpesz vagy pattanás, esetleg tág pórusnak tűnő apró heget hagyhat maga után. Van olyan is, hogy a rossz, vésett és egyenetlen régi tetoválás máris heges, és ahogy eltávolítjuk a festéket, előtűnik alóla a heges felület. Ezekért nem vállalhatunk felelősséget.

A kezelések paramétereit úgy igyekszünk beállítani, hogy a legfontosabb szempont a bőr maximális védelme, a következő szempont a leggyorsabb kopás, és csak utána foglalkozhatunk bármilyen, szubjektív tényezővel.

A feláztatás újabb hegesedést indíthat el. Az újabb hegesedés túlzott igénybe vételt jelenthet a bőr számára mely következménye a maradandó heg. A napoztatás sok esetben beindítja a saját melanin termelést, mely következménye a túlzott pigmentáció. Egy világosra kopott tetoválás néha sötétebbnek tűnhet a bebarnulás miatt, és esetenként úgy érzékeljük, mintha nem kopna.

A szalon, és senki sem vállalhat felelősséget a következményekért, amennyiben elhallgatott kontra indikáció, tudott, vagy nem tudott kizáró, vagy körültekintést igénylő egészségügyi feltétel áll fent, és ezt a kezelést kérő vendég elhallgatja.
Amennyiben a házi utókezelés nem a megfelelő módon zajlik, ennek hátrányos következménye lehet. Házi szerek alkalmazása – esetleg a kopás gyorsítása érdekében – végleges hegesedést okozhat.
A bőr kiszáradása, a táplálás hiánya maradandó atrophiához vezethet.

Bármely betegségről, gyógyszer szedéséről feltétlenül tájékoztasson minket kezelés előtt, mert ezk figyelembe vételével gondos kezelési terv felállítását teszi lehetővé.
A bőr élő szervezet, mely reakciói egyediek lehetnek. A szükséges kezeléseket 3-6 hetente végezhetjük el, száma és mértéke függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől, az egymásra helyezett festékrétegek számától, a tetoválás mélységétől.
A pigmentek mennyiségének csökkenésével a várható, hogy a kezelések mind kevésbé érezhetőek, míg az utolsó kezelés már szinte nem fáj.
A tetoválás eltávolítás, radírozás után teljes együttműködés után egy új konzultáció keretében megállapodhatunk egy új sminktetoválás elkészítéséről. Együttműködés hiányában eredmény elmaradás vagy nem kívánt mellékhatások jelentkezhetnek, ilyen esetben az újabb kezelést, vagy sminktetoválást nem vállalhatjuk.
Kezelések után a Házi Ápolási tájékoztatót átadjuk elektronikus vagy papírformában. Olyan kérdésekre, melyekre a válaszokat érinti a Tájékoztató, idő hiányában nem tudunk válaszolni, kérjük a Tájékoztató alapos áttanulmányozását, így időben minden kérésedre rendelkezésre áll a megalapozott válasz. Egyéb kérdésre a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen szívesen válaszolok. Közösségi oldalakon bármely hitelt nem érdemlő negatív állítás peres eljárást von maga után.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Bármely műhiba esetén a rendes protokoll szerint a biztosító megtéríti a károdat. Minden kezelés előtt fotó dokumentáció készül. Szerencsére még nem volt ilyen eset 2007 óta.

A konzultáció, állapot felmérés minden kötelezettség nélküli és díjmentes.
Az első kezelés alkalmával, a kezelés közben tapasztalt reakciók vizsgálata mellett kitűzünk egy kezelési tervet egy hozzávetőlegesen szükséges alkalomszámot is meghatározunk – feltételezve a teljes együttműködést folyadékfogyasztás és utókezelés terén.
Folyamatosan csökken az elvégzett kezelések során, a felület csökkenésének mértékében.
a kúra alatt esetleges kuponakcióinkról értesítést helyezünk ki a facebookra, tájékoztatás céljából, ezért érdemes követni minket, esetleg levélben is küldünk tájékoztatást..
Az utolsó találkozás alkalmával, amennyiben nem több, mint 50 impulzus szükséges az ideális eredmény érdekében, úgy a nálunk elvégzett kúra végén díjmentesen elvégezzük – és a programot lezárjuk.

Hemorrágiás diatézis (vérzékenységi betegség hajlam) cukorbetegség
Trombózis (vérrögösödés) Antikoaguláns kezelés (véralvadásgátló kezelés)
Arteritisz, flebitisz (érgyulladás), Limfadeditisz, limfangitisz (nyirokcsomó gyulladás, nyirokérgyulladás)
Veseelégtelenség, Daganatos betegségek
Májcirózis (májzsugor), Extrém hiperlipidémia (extrémül magas vérzsírszint)
Szívinfarktus után legalább fél évig
Extrémül magas vérnyomás (lehet, de óvatosságot igényel)
epilepszia, depresszió súlyosabb formái

sklerosis multiplex, pajzsmirigy betegségei – orvosi konzultációval nem kizáró ok
HÍV fertőzés
Fertőző betegségek, bőrbetegségek,
psoriasis a felületen, ekcéma vagy gyulladt rosaceás állapot a felületen
műtét után helyi kezelés ott 1/2 – 1 évig nem szabad kezelni
hegeit mutassa meg (ha vannak) – melyből megállapítható a gyógyulási hajlam.
A vendég által nem jelzett vagy vendég által a kezelés pillanatában nem tudott kontra indikációk következményeiért a felelősséget a szalon nem vállalhatja.

A kezelések után kb. pár napig célszerű csak Octenisept fertőtlenítővel letisztítani a felületet. A kötést igénylő területeket újra kötni, és 3 nap múlva eltávolítani csak, vagy olyankor, amikor már nem sérülhet egy gyógyuló felület, a var. Tilos feláztatni a gyógyuló sebet. Szemöldök tetoválás eltávolítása után hajmosásnál gondosan kell eljárni. A nem frissen mosott frufru fertőzés forrás lehet egy friss tetoválás eltávolítás után még egy napig, érdemes elcsatolni. Lehetőség van a fodrászatban egy hajmosás –és átfújástól kezdve a frizuraszárításig több fajta szolgáltatást kérni, amennyiben a hajmosás kérdése nem megoldott.

Röviden zuhanyoztatni a sebek lepotyogása után szabad a felületet. Első kezelések után a var 5-14 nap alatt potyognak le. A var leeséséig az intenzív izzadással járó sportolást is kerüni kell. Ilyenkor kerülni kell uszodát, szaunát és a terület napoztatását. Később természetesen a felület gyorsabban regenerálódik, ekkor már a szauna, és a víz hamarabb lehetséges. A koptatási időszakban napi 2,5-3,5 liter fogyasztása szükséges.

Ha gézzel fedtük a kezelés után: Amíg a kezelt terület sebes, víz ne érje, fedje naponta új kötéssel.
Amíg hólyagot, vagy nedvességet tapasztalsz a seb felületén: 1.fertőtlenítse le Octenisepttel
2.Tegyen rá sebhintőport 3.kis gézdarab és ragtapasz (pl. MEFIX) segítségével óvja a felületet a szennyeződésektől. Ha nem igényelt kötést: A kezelés napján csak fertőtlenítőszeres finom felületi áttörlés történjen.
Ha ampullát vagy szérumot is kaptál utóápolásra:
1.Töröld le csak Octenisepttel, vagy H2O2 fertőtlenítőszerrel– ne használjon 70%-os alkoholt vagy Betadine oldatot 2. Kenje be az ampulla valahányad részével. 2.Ismételd reggel és este addig, amíg az ampulla(ák) elfogy(nak). Az ampullát célszerű ledugaszolni (vatta vagy zsebkendő)és hűtőben tárolni. Felbontás után 4 nap alatt el kell használni.
A seb 5-14 nap alatt gyógyul a kezeléshez szükséges intenzítás és a pigmentek mennyisége, valamint az eddigi alkalmak száma és a kezeléshez alkalmazott hullámhossz függvényében. A teljes gyógyulás után 1 hétig még napi 2 alkalommal alkalmazd az utókezelő Cicaplast, vagy a Bepanten + kenőcsöt. Ajánlott magas faktor-számú fényvédő krém alkalmazása helyileg. Különösen fontos ez az utolsó kezelések után, amikor feltétlenül számít, hogy ne barnuljon be a felület. Ilyen lehet pl. a BIODERMA 50+ SPF, mely gyógyszertárakban, szalonunkban beszerezhető.

Teljes eltávolítás szükséges vagy elegendő csak világosítani a felületet, attól függ, milyen területről van szó, és szeretnénk-e új sminktetoválást a felületre. Egy szemöldök tetoválás eltávolítása teljes kivilágosodásig csakis azokon a vonalrészeken szükséges, ahol soha többet nem lesz tetoválás. A konzultáción érdemes hát meghatározni, lesz-e új tetoválás, és annak a vonalnak hol kell lennie. Ha új sminktetoválást is fogunk készíteni, akkor a kívánt új színeknek megfelelően fogjuk javasolni, mi-kor nem szükséges már több lézerkezelés, és elkészülhet az új sminktetoválás. Az utolsó lézer után legalább 4-6-8 hét múlva elkészíthetjük az új tetoválást, javaslatot egyénre szabva, szituációtól füg-gően teszünk az időpont kitűzésére. Néha gold koktél pigmentálással homogenizáljuk a felső réteget.

A részleges lézeres eltávolítást az új sminktetoválás vonalából kilógó részeken tovább lehet folytatni. A megmaradó részeket igen pontosan kitakarjuk. Így a részleges eltávolítások részünkről szakmai pontosságot és plusz feladatot jelent, önnek pedig megtakarított időt és pénzt, a szelektív kezelés, annak igényével, hogy ahol nem szükséges, ott nem kell teljesen eltávolítani a régi festékeket. Amikor az utolsó eltávolítás is elkészült, a bőr még egy darabig (2-5 hónapig) rózsaszínebb, mindaddig, míg a szövetek megerősödnek. Tehát a sminktetoválás 2. alkalma és a teljes regenerálódás kivárása után még egyszer találkozunk. Felfrissítjük a színt, és esetleg egy kevés arany pigmenttel átkoktélozzuk a z eltávolított részeket.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

BEJELENTKEZÉS MENETE

number-one-in-a-circle

AJÁNLATKÉRÉS

Mindössze 3 perc alatt kérhetsz árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

number-two-in-a-circle

IDŐPONTFOGLALÁS

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni.

number-three-in-a-circle

DÍJMENTES TERVEZÉS

Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét. Kérj időpontot itt alább.

number-four-in-circular-button

SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?
Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Ajánlatkérés

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

Magyarországon, egyedülálló módon nálam egy kézben összpontosul a legmodernebb ajak, szem, szemöldök sminktetoválás és a régi, rossz sminktetoválások javítása, eltávolítása, akár új smink tetoválásod mellett a részleges eltávolítás kivételes lehetőségével.

Írj nekünk üzenetet, vagy keress minket telefonon! 
Cím: 1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Töltsd ki űrlapunkat és küldd el, vagy üzenj Facebook Messengeren, a jobboldalt látható ikonra kattintva.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Csatlakozz követőink táborához!
Csatlakozz követőink táborához!
MAGYAR ZSUZSA PMU Art a Youtubon!YouTube
MAGYAR ZSUZSA PMU Art a Youtubon!YouTube
Instagram - Join the community of our followers!